Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Σήμερα ανάψαμε το καλοριφέρ. Είχα ξεχάσει πως είναι.
Είναι και θέμα γονιδίων όχι μόνο ηλικίας. Παράδειγμα ένας φίλος μου έκανε καράφλα στα 29 του. Άλλοι κάνουν ριτίδες από νωρίς.'Οταν λέω 40άρης εννοώ 38-42.
'Οταν λέω 45άρης εννοώ 43-47. Τότε είναι που θα αρχίσουν να γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. Η περίοδος "μεσήλικα" όπως την λέει ο λαός, αν και στα μισά της ζωής μπορεί κάποιος να είναι από τα 30+
Μετά τα 50 και καθώς πλησιάζουμε τα 60 θα αρχίσουν να αραιώνουν τα μαλλιά και να κάνουμε καράφλα αν και την έχουν αρκετοί και στα 20.Τρομακτικό αλλά έτσι είναι η ζωή.
Ωραίες συμβουλές. Δυστιχός η τοξικότητα υπάρχει παντού.Αυτό ήταν. Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Τη Δευτέρα υπογράφω παραίτηση και φεύγω δείχνοντας κ***δάχτυλα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου 1 χρόνο τώρα. Καλή ήταν η δουλειά εν μέσω πανδημίας, όταν τα ξενοδοχεία δε δούλευαν, αλλά ήταν απαράδεκτα τοξικό το περιβάλλον και η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι για να πιάσεις τον έναν και να τον χτυπάς σε άλλον.
Τα νέα παιδιά, ειδικά οι κοπέλες, μην ανέχεστε να σας φέρονται υποτιμητικά. Το είδα να συμβαίνει και να καλύπτεται. Εάν εσείς οι ίδιοι και ίδιες δεν μιλήσετε, να ξέρετε ότι δε θα μπορέσει να το κάνει κανείς για εσάς. Μόνο να υποστηρίξουμε μπορούμε, όχι να αποκαλύψουμε. Εάν δεν πάρετε τα ηνία και περιμένετε από κάποιον άλλο να μιλήσει εκ μέρους σας, να ξέρετε ότι και δε θα τους πιστέψουν και θα βρουν όλοι τον μπελά τους. Κι αν είναι να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του για να καθαρίσει ο εργασιακός χώρος, τότε ας τη χάσει!
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ!
Έχω γνωστό που με έσυρε μισή ώρα διαδρομή για να μου πει ότι έχει προβλήματα με τον συγκάτοικό του, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!! Έπρεπε λέει να με δει να μου τα πει από κοντά. Φταίω εγώ τώρα που δεν του απαντάω στα τηλέφωνα;Είναι ένας γνωστός δήθεν φίλος που μέχρι και στον γάμο του πήγα όπου με είχε καλέσει. Κακώς πήγα, και δεν πρόκειται να του ξαναμιλήσω ποτέ του βλάκα.