Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
22 Dec 2021 18:55 #258811 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα ανάψαμε το καλοριφέρ. Είχα ξεχάσει πως είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2021 20:16 - 22 Dec 2021 20:18 #258818 by Blood Prince

Σήμερα ανάψαμε το καλοριφέρ. Είχα ξεχάσει πως είναι.

Α εμείς το έχουμε αναμμένο από 1 Δεκέμβρη και εκτός αυτού έχω στο γραφείο μου και επιπλέον συσκευή θέρμανσης για όταν το κλείνουμε. (22 βαθμούς κελσίου έχει το δωμάτιο)

40 θα είμαι σε δύο χρόνια στην ουσία καθώς και ο 38 χρονος (που θα είμαι σε δύο χρόνια), 40άρης θεωρείται άρα καλά έλεγα πως θα είμαι νέος στα 40.

Εντωμεταξύ εμφανίζομαι πως μένω Γαλλία, όχι Ρωσία. (μάλλον λόγω VPN)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Dec 2021 20:18 by Blood Prince.

More
23 Dec 2021 12:50 #258856 by Blood Prince
'Οταν λέω 40άρης εννοώ 38-42.

'Οταν λέω 45άρης εννοώ 43-47. Τότε είναι που θα αρχίσουν να γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. Η περίοδος "μεσήλικα" όπως την λέει ο λαός, αν και στα μισά της ζωής μπορεί κάποιος να είναι από τα 30+

Μετά τα 50 και καθώς πλησιάζουμε τα 60 θα αρχίσουν να αραιώνουν τα μαλλιά και να κάνουμε καράφλα αν και την έχουν αρκετοί και στα 20.Τρομακτικό αλλά έτσι είναι η ζωή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Dec 2021 19:47 #258863 by Απόστολος Μητσακούλης

'Οταν λέω 40άρης εννοώ 38-42.

'Οταν λέω 45άρης εννοώ 43-47. Τότε είναι που θα αρχίσουν να γίνονται οι μεγάλες αλλαγές. Η περίοδος "μεσήλικα" όπως την λέει ο λαός, αν και στα μισά της ζωής μπορεί κάποιος να είναι από τα 30+

Μετά τα 50 και καθώς πλησιάζουμε τα 60 θα αρχίσουν να αραιώνουν τα μαλλιά και να κάνουμε καράφλα αν και την έχουν αρκετοί και στα 20.Τρομακτικό αλλά έτσι είναι η ζωή.
Είναι και θέμα γονιδίων όχι μόνο ηλικίας. Παράδειγμα ένας φίλος μου έκανε καράφλα στα 29 του. Άλλοι κάνουν ριτίδες από νωρίς.   
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 Dec 2021 19:06 #258924 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό ήταν. Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Τη Δευτέρα υπογράφω παραίτηση και φεύγω δείχνοντας κ***δάχτυλα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου 1 χρόνο τώρα. Καλή ήταν η δουλειά εν μέσω πανδημίας, όταν τα ξενοδοχεία δε δούλευαν, αλλά ήταν απαράδεκτα τοξικό το περιβάλλον και η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι για να πιάσεις τον έναν και να τον χτυπάς σε άλλον.

Τα νέα παιδιά, ειδικά οι κοπέλες, μην ανέχεστε να σας φέρονται υποτιμητικά. Το είδα να συμβαίνει και να καλύπτεται. Εάν εσείς οι ίδιοι και ίδιες δεν μιλήσετε, να ξέρετε ότι δε θα μπορέσει να το κάνει κανείς για εσάς. Μόνο να υποστηρίξουμε μπορούμε, όχι να αποκαλύψουμε. Εάν δεν πάρετε τα ηνία και περιμένετε από κάποιον άλλο να μιλήσει εκ μέρους σας, να ξέρετε ότι και δε θα τους πιστέψουν και θα βρουν όλοι τον μπελά τους. Κι αν είναι να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του για να καθαρίσει ο εργασιακός χώρος, τότε ας τη χάσει!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

More
24 Dec 2021 19:28 #258932 by Απόστολος Μητσακούλης

Αυτό ήταν. Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Τη Δευτέρα υπογράφω παραίτηση και φεύγω δείχνοντας κ***δάχτυλα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου 1 χρόνο τώρα. Καλή ήταν η δουλειά εν μέσω πανδημίας, όταν τα ξενοδοχεία δε δούλευαν, αλλά ήταν απαράδεκτα τοξικό το περιβάλλον και η πλειοψηφία των συναδέλφων είναι για να πιάσεις τον έναν και να τον χτυπάς σε άλλον.

Τα νέα παιδιά, ειδικά οι κοπέλες, μην ανέχεστε να σας φέρονται υποτιμητικά. Το είδα να συμβαίνει και να καλύπτεται. Εάν εσείς οι ίδιοι και ίδιες δεν μιλήσετε, να ξέρετε ότι δε θα μπορέσει να το κάνει κανείς για εσάς. Μόνο να υποστηρίξουμε μπορούμε, όχι να αποκαλύψουμε. Εάν δεν πάρετε τα ηνία και περιμένετε από κάποιον άλλο να μιλήσει εκ μέρους σας, να ξέρετε ότι και δε θα τους πιστέψουν και θα βρουν όλοι τον μπελά τους. Κι αν είναι να χάσει ένας άνθρωπος τη δουλειά του για να καθαρίσει ο εργασιακός χώρος, τότε ας τη χάσει!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ!
Ωραίες συμβουλές. Δυστιχός η τοξικότητα υπάρχει παντού. 

More
26 Dec 2021 20:30 - 27 Dec 2021 18:30 #259109 by Blood Prince
Κάποιες φορές αναπολώ το παρελθόν και σκέφτομαι καταστάσεις που δεν μου άρεσαν αλλά το να σκεφτόμαστε για πράγματα που συνέβησαν πρίν 20-25 χρόνια, δεν είναι καθόλου καλό γιατί μπορούμε να τα πλάθουμε όπως τα θέλουμε και να χαλάμε την διαθεσή μας , χωρίς λόγο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Dec 2021 18:30 by Blood Prince.

More
27 Dec 2021 18:28 #259145 by Blood Prince
Είναι ένας γνωστός δήθεν φίλος που μέχρι και στον γάμο του πήγα όπου με είχε καλέσει. Κακώς πήγα, και δεν πρόκειται να του ξαναμιλήσω ποτέ του βλάκα.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Dec 2021 20:05 #259336 by Blood Prince
O Jared Leto είναι 50 και ομως φαίνεται νιάτο. Μπορεί να είμαι και εγώ έτσι, ίσως έχω βγάλει περισσότερες άσπρες τρίχες, αλλά αν γυμνάζομαι θα είμαι μια χαρά.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Dec 2021 21:17 #259343 by Aνέστης Αδαμίδης

Είναι ένας γνωστός δήθεν φίλος που μέχρι και στον γάμο του πήγα όπου με είχε καλέσει. Κακώς πήγα, και δεν πρόκειται να του ξαναμιλήσω ποτέ του βλάκα.
Έχω γνωστό που με έσυρε μισή ώρα διαδρομή για να μου πει ότι έχει προβλήματα με τον συγκάτοικό του, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!! Έπρεπε λέει να με δει να μου τα πει από κοντά. Φταίω εγώ τώρα που δεν του απαντάω στα τηλέφωνα;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince