Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η αλήθεια είναι ότι κάποια παιχνίδια έχουν καλύτερες πωλήσεις και η τιμή τους πέφτει σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Εμένα με ξενερώνει το γεγονός ότι το NIER του PS3 είναι ακόμη στα 20€ κοντά, τόσα χρόνια μετά. Υπέθετα ότι θα το έβρισκα σε τιμή χώμα, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ σαν παιχνίδι και το ήθελα να το έχω στη συλλογή μου. Αλλά 20€ για παιχνίδι 10ετίας και βάλε, είναι πολλά. Δεν είναι κάνα Donkey Kong συλλεκτικό...
Εχθές βγήκα πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και έκατσα έξω μέχρι αργά. Είχα τις ένδοιές μου λόγω όλων αυτών που συμβαίνουν, αλλά τελικά περάσαμε καλά. Τώρα τα αποτελέσματα θα τα μάθουμε σε λίγες μέρες υποθέτω. Έχω εμβολιαστεί, αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, που λένε...
Δράττομαι της ευκαιρίας με αυτό το ποστ να πω μια ιστορία που συνέβη στις ΗΠΑ, δε θυμάμαι ακριβή χρονολογία. Ένας δικηγόρος αγόρασε 24 πούρα, τα οποία ασφάλισε κατά πυρός. Μάλιστα, κατά πυρός. Το γιατί η ασφαλιστική δέχθηκε να το κάνει αυτό, δεν έχει αναλυθεί/αναφερθεί. Σε κάθε περίπτωση, αφού έγινε ότι έγινε, ο τύπος τα κάπνισε και μετά προφανώς πήγε να εισπράξει την ασφάλεια, με την αιτιολογία ότι τα πούρα κάηκαν σε 24 πυρκαγιές μικρής κλίμακας.