Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
19 Oct 2021 00:09 #256466 by Blood Prince
Τα είπε όλα...ποιά Μελέτη τώρα ρε ; Επειδή είναι διάσημη δηλαδή ; 'Ελεος

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2021 19:39 #256492 by Απόστολος Μητσακούλης
Βράχηκε την Παρασκευή απο την βροχή  λίγο το laptop μου απο πίσω που είναι και η μπαταρια με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως. Τώρα το έχω στο service, το καθαρίσαν και θα δούμε αύριο αν θα λειτουργήσει :(

More
20 Oct 2021 20:09 #256516 by Απόστολος Μητσακούλης
Είμαι μες το άγχος. Άνοιξε μια χαρά χτες και σήμερα νέκρωσε. Αν είναι εντάξει ο σκληρός του θα τον βάλω σε έναν άλλον που θα μου δώσουν με 200 ευρό να κάνω την δουλειά μου. 

More
21 Oct 2021 11:38 - 21 Oct 2021 11:44 #256544 by Blood Prince

Βράχηκε την Παρασκευή απο την βροχή  λίγο το laptop μου απο πίσω που είναι και η μπαταρια με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως. Τώρα το έχω στο service, το καθαρίσαν και θα δούμε αύριο αν θα λειτουργήσει :(

Από την βροχή ; Σε εξωτερικό χώρο ήσουν ; ή το μετέφερες ενώ έβρεχε ; Αλλά και πάλι θα μπορούσες να το είχες κλειστό ή σε θήκη,

Εγώ σκέφτομαι τα εξής :

Αν αγοράσω Elden Ring Day One του χρόνου θα με απασχολήσει 2 ολόκληρους μήνες το πολύ. Αν αγοράσω 4 βιβλία Game of Thrones θα με απασχολήσουν 6 μήνες.

Οπότε λέω τι να κάνω.....θα αγοράσω 4 βιβλία Game of Thrones του χρόνου και Elden Ring το 2023 (αν μου αρέσει πάντα) ; ή να αφήσω τα βιβλία και να πάρω Elden Ring κατευθείαν ;

Εντωμεταξύ αν και παράνομο, κάποιοι ανεβάζουν βιβλία σε μορφή ebooks δωρεάν, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ότι καλύτερο γιατί οι σελίδες είναι πολλές και ποιός κάθεται μπροστά σε μια οθόνη αλλά και δεν θα τα έχω τυπωμένα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Oct 2021 11:44 by Blood Prince.

More
21 Oct 2021 23:41 #256555 by Απόστολος Μητσακούλης

Από την βροχή ; Σε εξωτερικό χώρο ήσουν ; ή το μετέφερες ενώ έβρεχε ; Αλλά και πάλι θα μπορούσες να το είχες κλειστό ή σε θήκη,

Εγώ σκέφτομαι τα εξής :

Αν αγοράσω Elden Ring Day One του χρόνου θα με απασχολήσει 2 ολόκληρους μήνες το πολύ. Αν αγοράσω 4 βιβλία Game of Thrones θα με απασχολήσουν 6 μήνες.

Οπότε λέω τι να κάνω.....θα αγοράσω 4 βιβλία Game of Thrones του χρόνου και Elden Ring το 2023 (αν μου αρέσει πάντα) ; ή να αφήσω τα βιβλία και να πάρω Elden Ring κατευθείαν ;

Εντωμεταξύ αν και παράνομο, κάποιοι ανεβάζουν βιβλία σε μορφή ebooks δωρεάν, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ότι καλύτερο γιατί οι σελίδες είναι πολλές και ποιός κάθεται μπροστά σε μια οθόνη αλλά και δεν θα τα έχω τυπωμένα.
Μέσα στο δωμάτιο το είχα, πάνω στο γραφείο. Απο το παράθυρο ανάμεσα στο αλλουμίνιο πέρασε νερό. Έλειπα όταν έβρεχε και όταν γύρισα απλά άνοιξα το λαπτοπ και πήγα τουαλέτα. Μολις γύρισα το λαπτοπ ήταν κλειστο. Το σήκωσα και είχε νερό στο πίσω μέρος του στην μπαταρία. Απο μπροστά δν είχε βραχεί καθόλου οπότε δν κατάλαβα ότι πήρε νερό. Βραχυκύκλωμα τελικά έπαθε στην μιτρική και στη τροφοδοσία. Ο σκληρός δίσκος ευτηχώς δν έπαθε τίποτα. Μου έδωσε τελικά ο τεχνικός ένα acer στα 200 ευρω για ελαφριά χρήση με windows 10 και 500 gb σκληρό. Το δίσκο σκληρό μου τον έβγαλε και τον έκανα εξωτερικο για να πάρω τα αρχεία. Προς έκπληξη, τον booταρα σε virtual box με κάποιες οδηγίες που βρήκα και μπήκα κανονικά στα windows όπως ακρηβώς το είχα αφήσει πριν χαλάσει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 Oct 2021 00:00 #256557 by Blood Prince

Μέσα στο δωμάτιο το είχα, πάνω στο γραφείο. Απο το παράθυρο ανάμεσα στο αλλουμίνιο πέρασε νερό. 

Κανονικά δεν θα πρέπει να βάζουμε ηλεκτρική συσκευή κοντά σε παράθυρο.

Τελοσπάντων, αφού βρήκες την λύση , μικρό το κακό αλλά θέλει προσοχή.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
22 Oct 2021 00:19 #256560 by Απόστολος Μητσακούλης

Μέσα στο δωμάτιο το είχα, πάνω στο γραφείο. Απο το παράθυρο ανάμεσα στο αλλουμίνιο πέρασε νερό. 

Κανονικά δεν θα πρέπει να βάζουμε ηλεκτρική συσκευή κοντά σε παράθυρο.

Τελοσπάντων, αφού βρήκες την λύση , μικρό το κακό αλλά θέλει προσοχή.
Σωστό. Τώρα το έχω απομακρύνει απο το παράθυρο. Ευτηχώς έχω πρόσβαση στον σκληρό. Σιγά σιγά θα αρχίζω να φτιάχνω το καινούριο λαπτοπ μου.

More
24 Oct 2021 15:30 - 24 Oct 2021 15:37 #256698 by Blood Prince
'Εχω παρατηρήσει σε διάφορα forums, κάποιοι με ρωτάνε αν τα αγοράζεις στα ελληνικά ή στα αγγλικά τα βιβλία ή μου λένε καλύτερα πάρτα στα αγγλικά.

Ακόμα και το επιπεδό μου στα Αγγλικά να ήταν άριστο δηλαδή C2 CEFR , και να τα καταλάβαινα λέξη πρός λέξη , για την ψυχαγωγία μου θα προτιμούσα και πάλι στην ελληνική γλώσσα και όχι στα αγγλικά και να τα μεταφράζω ενώ είναι ήδη μεταφρασμένα.

Ορισμένοι ακόμα και Τόλκιν που έγραφε σε μια παλιά διάλεκτο της αγγλικής με ρωτάνε αν τον διαβάζω στα αγγλικά ! 'Ελεος.

Είμαι εντελώς κάθετος σε αυτό. Εγώ άντε να διαβάσω στα αγγλικά κανένα Harry Potter για να τα βελτιώσω πχ αλλά αν θέλω να κατανοώ τα πάντα λέξη πρός λέξη και να ψυχαγωγηθώ, ελληνικά και μόνο.

Εμένα μου φαίνεται κακόγουστο αστείο ή πως μου κάνουν πλάκα !

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Oct 2021 15:37 by Blood Prince.

More
24 Oct 2021 23:37 - 24 Oct 2021 23:39 #256703 by Blood Prince
To gaming είναι πολύ δαπανηρό χόμπυ.Μόνο το 2019 πρέπει να ξόδεψα 250-300 € στην αγορά παιχνιδιών. 

'Ημουν ενθουσιασμένος τότε καθώς μόλις είχα μπεί στον κόσμο του PS4 για αυτό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Oct 2021 23:39 by Blood Prince.

More
25 Oct 2021 20:41 - 25 Oct 2021 20:42 #256713 by Blood Prince
Το 2022 θα αγοράσω βιβλία, το 2023 θα αγοράσω Elden Ring, βιβλία Witcher και θα ξαναπαίξω Witcher 3 ,το 2024 θα αγοράσω GOW Ragnarok,Resident Evil Village, Horizon Forbidden West και φτάνουμε αισίως στο 2025.

Το 2025 η αντίστροφη μέτρηση για το PS6. Ποιό PS5 τώρα ; 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 Oct 2021 20:42 by Blood Prince.