Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Βράχηκε την Παρασκευή απο την βροχή λίγο το laptop μου απο πίσω που είναι και η μπαταρια με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως. Τώρα το έχω στο service, το καθαρίσαν και θα δούμε αύριο αν θα λειτουργήσει
Μέσα στο δωμάτιο το είχα, πάνω στο γραφείο. Απο το παράθυρο ανάμεσα στο αλλουμίνιο πέρασε νερό. Έλειπα όταν έβρεχε και όταν γύρισα απλά άνοιξα το λαπτοπ και πήγα τουαλέτα. Μολις γύρισα το λαπτοπ ήταν κλειστο. Το σήκωσα και είχε νερό στο πίσω μέρος του στην μπαταρία. Απο μπροστά δν είχε βραχεί καθόλου οπότε δν κατάλαβα ότι πήρε νερό. Βραχυκύκλωμα τελικά έπαθε στην μιτρική και στη τροφοδοσία. Ο σκληρός δίσκος ευτηχώς δν έπαθε τίποτα. Μου έδωσε τελικά ο τεχνικός ένα acer στα 200 ευρω για ελαφριά χρήση με windows 10 και 500 gb σκληρό. Το δίσκο σκληρό μου τον έβγαλε και τον έκανα εξωτερικο για να πάρω τα αρχεία. Προς έκπληξη, τον booταρα σε virtual box με κάποιες οδηγίες που βρήκα και μπήκα κανονικά στα windows όπως ακρηβώς το είχα αφήσει πριν χαλάσει.
Βράχηκε την Παρασκευή απο την βροχή λίγο το laptop μου απο πίσω που είναι και η μπαταρια με αποτέλεσμα να κλείσει τελείως. Τώρα το έχω στο service, το καθαρίσαν και θα δούμε αύριο αν θα λειτουργήσει
Από την βροχή ; Σε εξωτερικό χώρο ήσουν ; ή το μετέφερες ενώ έβρεχε ; Αλλά και πάλι θα μπορούσες να το είχες κλειστό ή σε θήκη,
Εγώ σκέφτομαι τα εξής :
Αν αγοράσω Elden Ring Day One του χρόνου θα με απασχολήσει 2 ολόκληρους μήνες το πολύ. Αν αγοράσω 4 βιβλία Game of Thrones θα με απασχολήσουν 6 μήνες.
Οπότε λέω τι να κάνω.....θα αγοράσω 4 βιβλία Game of Thrones του χρόνου και Elden Ring το 2023 (αν μου αρέσει πάντα) ; ή να αφήσω τα βιβλία και να πάρω Elden Ring κατευθείαν ;
Εντωμεταξύ αν και παράνομο, κάποιοι ανεβάζουν βιβλία σε μορφή ebooks δωρεάν, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ότι καλύτερο γιατί οι σελίδες είναι πολλές και ποιός κάθεται μπροστά σε μια οθόνη αλλά και δεν θα τα έχω τυπωμένα.
Μέσα στο δωμάτιο το είχα, πάνω στο γραφείο. Απο το παράθυρο ανάμεσα στο αλλουμίνιο πέρασε νερό.
Σωστό. Τώρα το έχω απομακρύνει απο το παράθυρο. Ευτηχώς έχω πρόσβαση στον σκληρό. Σιγά σιγά θα αρχίζω να φτιάχνω το καινούριο λαπτοπ μου.
Μέσα στο δωμάτιο το είχα, πάνω στο γραφείο. Απο το παράθυρο ανάμεσα στο αλλουμίνιο πέρασε νερό.
Κανονικά δεν θα πρέπει να βάζουμε ηλεκτρική συσκευή κοντά σε παράθυρο.
Τελοσπάντων, αφού βρήκες την λύση , μικρό το κακό αλλά θέλει προσοχή.