Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
16 Jul 2021 21:22 - 16 Jul 2021 21:25 #253737 by Blood Prince
Σας αρέσουν τα πέδιλα ;

Μου πρότειναν οι γονείς μου επειδή είναι καλοκαίρι να αγοράσω αλλά δεν είναι για τα γούστα μου.Προτιμώ τα σπορτέξ , χειμώνα-καλοκαίρι.

Τα θεωρώ γυναικεία και δεν γουστάρω να φαίνονται τα πόδια μου.Φυσικά υπάρχουν και "ανδρικά" απλά εμένα η μόδα δεν μου αρέσει καθόλου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Jul 2021 21:25 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2021 23:20 #253740 by Απόστολος Μητσακούλης

Σας αρέσουν τα πέδιλα ;

Μου πρότειναν οι γονείς μου επειδή είναι καλοκαίρι να αγοράσω αλλά δεν είναι για τα γούστα μου.Προτιμώ τα σπορτέξ , χειμώνα-καλοκαίρι.

Τα θεωρώ γυναικεία και δεν γουστάρω να φαίνονται τα πόδια μου.Φυσικά υπάρχουν και "ανδρικά" απλά εμένα η μόδα δεν μου αρέσει καθόλου.
Σε παραλία ναι, προτημώ να φοράω πέδιλα απο παπούτσια. Είναι άνετα και δν έχω θέμα αν μπει λίγη άμος. Οπουδήποτε αλλού όμως όχι, προτημώ παπούτσια.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Jul 2021 00:20 #253741 by Blood Prince

Σας αρέσουν τα πέδιλα ;

Σε παραλία ναι, προτημώ να φοράω πέδιλα απο παπούτσια. Είναι άνετα και δν έχω θέμα αν μπει λίγη άμος. Οπουδήποτε αλλού όμως όχι, προτημώ παπούτσια.

Ναι για παραλία τα παπούτσια δεν είναι καλά ! Εγώ προτιμώ σαγιονάρες αλλά έχω καιρό να πάω σε παραλία.

btw Θυμάμαι άλλες φορές τα καλοκαίρια καθόμουν έξω στην βεράντα και χάζευα τον νυχτερινό ουρανό. Τώρα φτάσαμε στο μεσοκαλόκαιρο και ακόμα δεν το έχω κάνει.Λέω να το κάνω από αύριο.Μου άρεσε αρκετά να χαζεύω τα αστέρια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Jul 2021 16:17 #253772 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν μου έχρονται ειδοποιήσεις του youtube απο χτές. Γίνεται σε πολλούς αυτό?

More
19 Jul 2021 11:30 - 19 Jul 2021 12:05 #253776 by Blood Prince

Δν μου έχρονται ειδοποιήσεις του youtube απο χτές. Γίνεται σε πολλούς αυτό?

Εγώ έχω θέμα με την εφαρμογή facebook του android και αναγκάστηκα να μπώ από PC.

Λοιπόν, ο καταδικαστέος φόνος στην Φολέγανδρο ήταν ανθρωποκτονία , δεν ήταν γυναικοκτονία, ένας όρος που δίνει την εντύπωση πως υπάρχει βία από πλευράς ενός φύλου.

Υπάρχουν περιπτώσεις που άντρες ξυλοκοπούνται από τις γυναίκες τους  και υπάρχουν περιπτώσεις με θύματα και άντρες,

Σίγουρα είναι αρκετά καταδικαστέο και κάτι που με εκνεύρισε αρκετά πως ο αλήτης σκότωσε την κοπέλα και δεν τον δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, όμως οι γυναίκες δεν είναι αγαθές.

Στην δουλειά για παράδειγμα, ήταν μια γυναίκα συνομήλικη,η οποία μου μάθαινε κάποια πράγματα καθώς ήμουν καινούργιος, και μου έβαζε τις φωνές. Κάποιες φορές μου ερχόταν να κλάψω. Γυρνούσα σπίτι και έλεγα τι βλαμμένη που είναι, πότε θα απολυθεί, γιατί ήταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου και αυτή....σε καμία περίπτωση δεν θα την σκότωνα όμως γιατί ξέρω πως αυτό δεν είναι λύση όσο και να σε ενοχλεί η συμπεριφορά του άλλου ή της άλλης και όσο και να σε εκνευρίζει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Jul 2021 12:05 by Blood Prince.

More
20 Jul 2021 17:07 #253807 by Απόστολος Μητσακούλης
Ευχαριστώ πολύ για το δώρο. Θα πάρει λίγες ώρες μέχρι να εγκατασταθεί απο steam.

More
20 Jul 2021 19:54 - 20 Jul 2021 20:04 #253810 by Blood Prince
Γράφω ένα σχόλιο σε φωτό στο instagram και πετάγεται ένας (μάλλον πιτσιρικάς οπότε δικαιολογείται) και μου κάνει "Επιστήμονας" φαίνεσαι.

Εκτός του ότι το σχολιό του ήταν τελείως άκυρο με πρόφαση να ειρωνευτεί μάλιστα ισχυριζόμενος πως "οι Αμερικανοί δεν πήγαν στην Σελήνη", λές και του είπα πως "είμαι Επιστήμονας" , δεν έχει αντιληφθεί πως "Επιστήμονες' δεν λέγονται μόνο όσοι εργάζονται στην NASA.

Επιστήμονας χαρακτηρίζεται οποιοσδήποτε έχει ολοκληρώσει Πανεπιστήμιο και είμαστε πολλοί ! 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Jul 2021 20:04 by Blood Prince.

More
21 Jul 2021 02:08 - 21 Jul 2021 02:09 #253817 by Blood Prince
Από Public μου ήρθε email για αξιολόγηση του βιβλίου Ο καιρός της περιφρόνησης μέσω reevoo, το αγνόησα και μου ήρθε και άλλο.

'Ομως δεν το έχω διαβάσει ακόμα καθώς διαβάζω τα προηγούμενα και με εκνευρίζουν.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jul 2021 02:09 by Blood Prince.

More
23 Jul 2021 17:44 - 24 Jul 2021 02:10 #253899 by Blood Prince
Πολλοί άνθρωποι βαριούνται να σκύψουν το κεφάλι να διαβάσουν βιβλία, δεν τους ενδιαφέρει για αυτό και πουλάει η σειρά.

Εγώ όπως παίζω videogames διαβάζω βιβλία. Βασικά προτιμάω τα βιβλία από τα videogames.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jul 2021 02:10 by Blood Prince.

More
24 Jul 2021 02:07 #253907 by Blood Prince
Αυτούς που διαβάζουν βιβλία στα αγγλικά δεν τους καταλαβαίνω ! Ενώ απολαμβάνω να διαβάζω στην ελληνική γλώσσα, στην αγγλική μου είναι αρκετά κουραστικό.....

Μάλιστα ορισμένοι λένε πως τους ενοχλεί η ελληνική μετάφραση του the witcher...για τρίχες όπως πχ την Σίρι την γράφει Κύρι και προτιμούν να την διαβάζουν στα αγγλικά.

Στα αγγλικά κιόλας που δεν είναι η μητρική γλώσσα....μόνο εγώ νιώθω πολύ πιο άνετα να διαβάζω ένα βιβλίο στην μητρική γλώσσα ;

[IMG

Peter Baylish