- Thank you received: 113
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Λογικά αν βγει Switch Pro θα είναι κάτι παρόμοιο με το PS4/PS4 Pro - Xbox One/Xbox One X (σε λογική, οχι hardware).
Δηλαδή αν ένα παιχνίδι παίζει στο Pro έκδοση της κονσόλας τοτε θα παίζει και στην κανονική οπότε η Nintendo θα συνεχίσει να υποστηρίζει και το απλό Switch ναι.
Εστειλα email στο antallages@theconsoleclub.gr ώστε να μου κοστολογήσουν την κονσόλα και τα 15 παιχνίδια ΑΑΑ τίτλων όπως Bloodborne,Witcher 3 που έχω κουτάτα για να ξέρω το ποσό ανταλλαγής με PS5, XBOX Series X ή Nintendo Switch.
Τους διευκρίνησα πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθώ.Είμαι περίεργος τι θα απαντήσουν.
Εννοείτε αυτό. Φαντάσου της προάλες έπαιζα sonic στο ps2Και καθόλου να μην απαντήσουν, δεν με ενδιαφέρει άλλωστε αν ήθελα οπωσδήποτε απάντηση, έπαιρνα τηλέφωνο.Μπορεί να είδαν που τους είπα πως δεν έχω αποφασίσει οριστικά να ανταλλάξω και να με έγραψαν. Τελοσπάντων.
'Αλλο θέλω να πώ τώρα...
Μια κονσόλα ακόμα και όταν σταματήσουν να βγαίνουν καινούργια παιχνίδια σε αυτήν και συνεπώς να υποστηρίζεται δεν σημαίνει πως είναι άχρηστη για παράδειγμα το PS3.
'Οταν έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό τίτλοι είναι χρήσιμη και ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος θέλει να ξαναπαίξει τα παιχνίδια που έχει αποκτήσει.
Δεν είναι απαραίτητο πάντα να αγοράζουμε καινούργια παιχνίδια.Μπορούμε να ξαναπαίζουμε παιχνίδια που έχουμε στην κατοχή μας.
Εστειλα email στο antallages@theconsoleclub.gr ώστε να μου κοστολογήσουν την κονσόλα και τα 15 παιχνίδια ΑΑΑ τίτλων όπως Bloodborne,Witcher 3 που έχω κουτάτα για να ξέρω το ποσό ανταλλαγής με PS5, XBOX Series X ή Nintendo Switch.
Τους διευκρίνησα πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθώ.Είμαι περίεργος τι θα απαντήσουν.