Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
16 Jun 2021 18:05 - 16 Jun 2021 18:10 #252600 by Frazzle
Λογικά αν βγει Switch Pro θα είναι κάτι παρόμοιο με το PS4/PS4 Pro - Xbox One/Xbox One X (σε λογική, οχι hardware).

Δηλαδή αν ένα παιχνίδι παίζει στην Pro έκδοση της κονσόλας τοτε θα παίζει και στην κανονική οπότε η Nintendo θα συνεχίσει να υποστηρίζει και το απλό Switch ναι.
Last edit: 16 Jun 2021 18:10 by Frazzle.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2021 18:13 - 16 Jun 2021 18:25 #252601 by Blood Prince

Λογικά αν βγει Switch Pro θα είναι κάτι παρόμοιο με το PS4/PS4 Pro - Xbox One/Xbox One X (σε λογική, οχι hardware).

Δηλαδή αν ένα παιχνίδι παίζει στο Pro έκδοση της κονσόλας τοτε θα παίζει και στην κανονική οπότε η Nintendo θα συνεχίσει να υποστηρίζει και το απλό Switch ναι.

Κοίταξα το wiki και η προηγούμενη κονσόλα πρίν το switch ήταν το wii u που υποστηριζόταν από το 2012 μέχρι και το 2016 άρα 4 χρόνια.

Με το switch δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει η nintendo αλλά λογικά έχει ημερομηνία λήξης.

Εκτός αν ότι παιχνίδια έπαιζε το Wii έπαιζε και το Wii U άρα μιλάμε για 2006-2016 ήτοι 10 χρόνια ! Άρα το Switch θα υποστηρίζεται μέχρι το 2027 !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Jun 2021 18:25 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Frazzle

More
17 Jun 2021 01:01 #252619 by Blood Prince
Εστειλα email στο antallages@theconsoleclub.gr ώστε να μου κοστολογήσουν την κονσόλα και τα 15 παιχνίδια ΑΑΑ τίτλων όπως Bloodborne,Witcher 3 που έχω κουτάτα για να ξέρω το ποσό ανταλλαγής με PS5, XBOX Series X ή Nintendo Switch.

Τους διευκρίνησα πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθώ.Είμαι περίεργος τι θα απαντήσουν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
17 Jun 2021 13:56 #252639 by Blood Prince
Δεν απάντησαν τίποτα μέχρις στιγμής αν και είναι νωρίς ακόμα.

Πάντως αν μου πούν πως με 300 ή 400 € παίρνω PS5/XBOX Series X με ανταλλαγή, θα τους πώ δεν ενδιαφέρομαι.Για 100-150 € με ανταλλαγή θα το σκεφτώ.

'Οσο για το switch ούτε αυτό με ενδιαφέρει τελικά απλά τους ρώτησα από περιέργεια.

Εστειλα email στο antallages@theconsoleclub.gr ώστε να μου κοστολογήσουν την κονσόλα και τα 15 παιχνίδια ΑΑΑ τίτλων όπως Bloodborne,Witcher 3 που έχω κουτάτα για να ξέρω το ποσό ανταλλαγής με PS5, XBOX Series X ή Nintendo Switch.

Τους διευκρίνησα πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα πως θα κινηθώ.Είμαι περίεργος τι θα απαντήσουν.

[IMG

Peter Baylish

More
18 Jun 2021 12:27 #252693 by Blood Prince
Και καθόλου να μην απαντήσουν, δεν με ενδιαφέρει άλλωστε αν ήθελα οπωσδήποτε απάντηση, έπαιρνα τηλέφωνο.Μπορεί να είδαν που τους είπα πως δεν έχω αποφασίσει οριστικά να ανταλλάξω και να με έγραψαν. Τελοσπάντων.

'Αλλο θέλω να πώ τώρα...

Μια κονσόλα ακόμα και όταν σταματήσουν να βγαίνουν καινούργια παιχνίδια σε αυτήν και συνεπώς να υποστηρίζεται δεν σημαίνει πως είναι άχρηστη για παράδειγμα το PS3.

'Οταν έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό τίτλοι είναι χρήσιμη και ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος θέλει να ξαναπαίξει τα παιχνίδια που έχει αποκτήσει.

Δεν είναι απαραίτητο πάντα να αγοράζουμε καινούργια παιχνίδια.Μπορούμε να ξαναπαίζουμε παιχνίδια που έχουμε στην κατοχή μας.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
18 Jun 2021 14:51 #252697 by Απόστολος Μητσακούλης

Και καθόλου να μην απαντήσουν, δεν με ενδιαφέρει άλλωστε αν ήθελα οπωσδήποτε απάντηση, έπαιρνα τηλέφωνο.Μπορεί να είδαν που τους είπα πως δεν έχω αποφασίσει οριστικά να ανταλλάξω και να με έγραψαν. Τελοσπάντων.

'Αλλο θέλω να πώ τώρα...

Μια κονσόλα ακόμα και όταν σταματήσουν να βγαίνουν καινούργια παιχνίδια σε αυτήν και συνεπώς να υποστηρίζεται δεν σημαίνει πως είναι άχρηστη για παράδειγμα το PS3.

'Οταν έχουν κυκλοφορήσει ένα σωρό τίτλοι είναι χρήσιμη και ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος θέλει να ξαναπαίξει τα παιχνίδια που έχει αποκτήσει.

Δεν είναι απαραίτητο πάντα να αγοράζουμε καινούργια παιχνίδια.Μπορούμε να ξαναπαίζουμε παιχνίδια που έχουμε στην κατοχή μας.
Εννοείτε  αυτό. Φαντάσου της προάλες έπαιζα sonic στο ps2 :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jun 2021 00:14 - 20 Jun 2021 00:25 #252746 by Blood Prince
Αναβάθμισα το android στο smartphone σε android 7 και τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω νέα emotions στο instagram.

Το κινητό βέβαια το έχω 4 χρόνια.

Τόσο καιρό είχα android 6 και μπορούσα να το αναβαθμίσω και δεν το έκανα...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Jun 2021 00:25 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
21 Jun 2021 23:41 - 21 Jun 2021 23:47 #252797 by Blood Prince
Είμαι λάτρης των videogames αλλά και πωρωμένος λάτρης των βιβλίων εδώ και χρόνια.

Από 5 Ιουλίου μέχρι και 13 Αυγούστου σκοπεύω να διαβάζω τα τέσσερα μεταφρασμένα βιβλία Witcher του Sapkowski.

Είναι φορές που σκέφτομαι να μην αγοράσω day one το Elden Ring στα 60 €, για να αγοράσω το μεταφρασμένο Beren and Luthien του Tolkien. Θα δω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jun 2021 23:47 by Blood Prince.

More
23 Jun 2021 12:30 #252858 by Blood Prince
35 βαθμούς κελσίου έχει εδώ αλλά είμαι μέσα στο σπίτι οπότε δεν ζεσταίνομαι τόσο.

[IMG

Peter Baylish

More
23 Jun 2021 13:11 - 23 Jun 2021 13:13 #252862 by Blood Prince

Μου είχαν απαντήσει άμεσα αλλά ήταν στην ενοχλητική αλληλογραφία και δεν το είδα !

Το PS4 Slim το κοστολογούν στα 100 € και τα 15 παιχνίδια που έχω σε γενικές γραμμές γύρω στα 80 € οπότε Nintendo Switch παίρνω άνετα ειδικά το Lite ή XBOX Series S αλλά για PS5 100 € ,φτηνότερα τουλάχιστον, δηλαδή αντί για 500 € , πληρώνω 400 € ,όχι και άσχημα αλλά θα την κρατήσω την κονσόλα πρός το παρόν.

Αν την πούλαγα, δεδομένου πως την είχα αγοράσει στα 359 € , θα την έδινα 140 € με God of War μόνο .Από Console Club την παίρνουν 105 € μαζί με God of War.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Jun 2021 13:13 by Blood Prince.