Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
26 Jul 2021 22:44 #253955 by Blood Prince
Για πολλούς ανθρώπους η λέξη Witcher ισοδυναμεί με το videogame.

Για μένα σε μεγάλο βαθμό Witcher σημαίνουν τα βιβλία, τα οποία με πωρώνουν αρκετά και τα διαβάζω άνετα πολλές φορές.Μου αρέσει να απομνημονεύω τα γεγονότα και αν κάτι ξεχάσω, ρίχνω μια ματιά όπως κάναμε στις εξεταστικές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2021 01:02 - 03 Aug 2021 01:09 #254117 by Blood Prince
'Οσο και αν φαίνεται παράξενο έχω την αίσθηση πως τα βιβλία Witcher μου αρέσουν περισσότερο από τα videogames !

Σκέφτομαι να ξαναπαίξω Witcher 3 και όταν μου έρχεται στο μυαλό o Bloody Baron, το κακό πνεύμα κλπ βαριέμαι αρκετά...λέω τι να ξαναπαίζω......

Όποιος βαριέται τα βιβλία και θέλει να ρίξει μια ματιά, υπάρχει ελληνική wikipedia όπου αναφέρει σύνοψη των γεγονότων των βιβλίων και spoilers αν και από ότι είδα δεν αναφέρει όλα τα γεγονότα στην σύνοψη (πλοκή ιστορίας).Αναφέρει όμως τα περισσότερα.

witcher-games.fandom.com/el/wiki/%CE%9F%CE%B9_%CE%9A%CE%B1%C...%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Aug 2021 01:09 by Blood Prince.

More
05 Aug 2021 11:37 #254215 by Aνέστης Αδαμίδης
Όταν δεν έχεις επαγγελματικό εξοπλισμό στο σπίτι, αλλά καταφέρνεις να φτιάξεις ένα freddo espresso της προκοπής:

More
06 Aug 2021 12:13 - 06 Aug 2021 12:18 #254262 by Blood Prince
Πέρσι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά κοντά στο σπίτι μου, κινδύνευαν να καούν χωριά (μπορεί να κάηκαν κιόλας) και δεν έλεγε κανείς τίποτα. Φέτος κοντά στο σπίτι μου δεν υπάρχει φωτιά μέχρις στιγμής αλλά υπάρχει Αθήνα και γίνεται ο χαμός.

'Οπως και να έχει καλή δύναμη σε όλους και ελπίζω οι εμπρηστές να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Aug 2021 12:18 by Blood Prince.

More
11 Aug 2021 00:12 - 11 Aug 2021 00:13 #254393 by Blood Prince
Ο Ολυμπιακός θεωρούσε πως η Λουντογκόρετς είναι ένας βατός αντίπαλος και πως θα κάνει μεγάλα πράγματα στην ευρώπη,

Πόσο χάρηκα που αποκλείστηκε, δεν λέγεται. Το απόλαυσα με την ψυχή μου. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Aug 2021 00:13 by Blood Prince.

More
13 Aug 2021 11:57 - 13 Aug 2021 12:00 #254473 by Blood Prince
Σε ένα άλλο site (ονόματα δεν λέμε,άλλωστε δεν θέλω να το διαφημίσω), ένας συντάκτης του και διαχειριστής group στο facebook, μου κούνησε το δάχτυλο λεγοντάς μου, πως δεν με έχει ανάγκη και μην τολμίσω να βάλω χαχα σε είδηση που ανεβάζει, γιατί δήθεν τους κάνω κακό και θα με μπλοκάρει αυτός και η κοπέλα του από παντού.Εντωμεταξύ δεν ήμουν μόνο εγώ που είχα βάλει χαχα.

Τι κατάφερε στο τέλος ;

Τους μπλόκαρα, το χαχα το ξαναέβαλα κανονικά και βγήκα από το group.

Δεν νοείται να κάνεις μια δουλειά και να λές στον πελάτη σου ή στον αναγνώστη της δουλειάς σου, πως δεν σε έχω ανάγκη και απαιτώ να φερθείς όπως εγώ θέλω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Aug 2021 12:00 by Blood Prince.

More
15 Aug 2021 12:50 #254513 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω να τελειώσω ακόμη την πρώτη φάση της διπλωματικής. Δεν βοηθάει κανείς ντιπ με την έρευνα. Απαράδεκτο τουλάχιστον, σε μια χώρα που όλοι ρίχνουν το βάρος στην εκπαίδευση να μην υπάρχουν φορείς που να βοηθούν με την προώθηση για μαθησιακούς-ερευνητικούς σκοπούς.

Που είναι τώρα τα γυαλιά του Χάρι Πότερ...

More
15 Aug 2021 21:19 #254529 by Απόστολος Μητσακούλης
Περασα γαστρεντεριτιδα χτες, σε φαση να βγαζω και αιμα. Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.

More
20 Aug 2021 11:24 - 20 Aug 2021 11:26 #254730 by Blood Prince
Περαστικά. Εγώ δεν έχω πάθει γαστρεντερίτιδα ποτέ.

Λοιπόν, θέλω να πω και εγώ κάτι. 

Είναι κάποιες γυναίκες, να μην τις χαρακτηρίσω καλύτερα, που μου στέλνουν friend request στο Facebook, τις δέχομαι, και με διαγράφουν αμέσως. Πολύ ψηλομύτες θα είναι. Αφού δεν με γουστάρουν, τι μου στέλνουν, να μου χαλάσουν την διάθεση; 

Από εδώ και πέρα όταν βλέπω friend request από γυναίκα θα την απορρίπτω αμέσως με ελάχιστες εξαιρέσεις πχ έχουμε μιλήσει σε chat ή την γνωρίζω από έξω. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Aug 2021 11:26 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
20 Aug 2021 20:06 #254733 by Απόστολος Μητσακούλης
Σε άλλα νέα. Γυρνώντας απο Αθήνα σήμερα, έμεινε το αμάξι λίγο μετα απο την Κόρινθο. Μάλλον δίσκο πλατό. Πολύ καλά με παει αυτές τις μέρες :P