Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
05 Sep 2021 14:08 #255240 by Aνέστης Αδαμίδης
Η σκυλίτσα μου έχει ρίξη χιαστού και πλέον δεν γλυτώνουμε το χειρουργείο. Δύο ορθοπεδικοί την εξέτασαν και τουλάχιστον συμφωνούσαν στα λεγόμενά τους. 1200€ θα κοστίσει, σχεδόν 3 μηνιάτικα... Όμως δεν σκοπεύω να την αφήσω.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2021 16:26 - 06 Sep 2021 16:37 #255256 by Blood Prince
Εμένα μου αρέσει να έχω τα πάντα πεντακάθαρα.

Το μεταπτυχιακό (πάπυρο) δεν το είχα αγγίξει καθόλου και το έδωσα για φωτοτυπία και το βρήκα σε μια γωνία κάπως λερωμένο. (μην φανταστείτε πως έπαθε ζημιά αλλά έχει ένα σημάδι στην γωνία που δεν είχε,ίσως δαχτυλιά) Με στεναχώρησε. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Sep 2021 16:37 by Blood Prince.

More
06 Sep 2021 18:28 #255260 by Απόστολος Μητσακούλης
Τώρα που ο καφές θα πάει 5 ευρό να δω πως θα την παλέψουμε.

More
06 Sep 2021 18:35 #255261 by Blood Prince

Καφέ ξέρεις από πότε έχω να πιώ ; Από όταν ήμουν 22 χρονών και τώρα πλησιάζω 36.

Γάλα σκέτο πίνω και είμαι μια χαρά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
06 Sep 2021 19:01 #255262 by Aνέστης Αδαμίδης

Καλά, ας μην το κουβεντιάσουμε.... Όλες οι καφετέριες θα κλείσουν πια με αυτή την κατάσταση. Μας βλέπω όλους με Azera Espresso στο σπίτι. Πλέον για να ρίξεις γυναίκα, θα τη βγάζεις για καφέ. Έτσι θα νομίζει ότι είσαι λεφτάς.

Από την άλλη, εδώ ανεβάζουν τιμές σε βασικά αγαθά, το καλάθι της νοικοκυράς το ξεκωλιάζουν. Ένας καφές θα τους κόψει; Αυτοί έτσι κι αλλιώς πληρώνουν με λεφτά άλλων.

More
07 Sep 2021 22:20 - 08 Sep 2021 13:57 #255308 by Blood Prince
Δείτε τι έπαθα σήμερα.....

'Ηταν μια στο facebook "**********" την λένε, όχι πως έχει καμία σημασία το ονομά της, και το πρωϊ μου έστειλε μήνυμα στο messenger όπου με παρακαλάει να γίνω μέλος σε ένα group όπου είναι διαχειρίστρια για λάτρεις βιβλίων.

Μιας που πραγματικά λατρεύω τα βιβλία έγινα μέλος.

Μετά της έστειλα αίτημα φιλίας και δέχτηκε. Είδα στο προφίλ της κάποιες δημοσιεύσεις που πραγματικά μου άρεσαν και πάτησα likes.

Μου ξαναστέλνει μήνυμα στο messenger όπου με παρακαλάει (παρόλο που δέχτηκε την φιλία) να μην πατάω likes γιατί θα το δεί ο φίλος της ο οποίος λέει γνωρίζει και τους 400 φίλους που έχει !

Της λέω και εγώ, δεν σου την πέφτω απλά πάτησα likes επειδή πραγματικά μου άρεσαν τα όσα έβλεπα και λέει OK.....σε κάποια φάση είχε κάνει μια δημοσίευση πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά κλπ και έγραψα σε σχόλιο, συμφωνώ σκέφτομαι να μην παντρευτώ και να μην κάνω παιδιά ποτέ , και αυτή προφανώς ενοχλήθηκε, καθώς με μπλόκαρε και με αφαίρεσε από το γκρούπ......ότι να'ναι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Sep 2021 13:57 by Frazzle.

More
08 Sep 2021 13:05 #255324 by Aνέστης Αδαμίδης
Η αλήθεια είναι ότι θεωρείται τύπου stalking κατάσταση, όταν πας και κοιτάς όλες τις δημοσιεύσεις του άλλου. Από την άλλη, αν ήθελε να είσαι μόνο στο γκρουπ λογοτεχνίας, ας έμενες εκεί. Δεν υπήρχε λόγος να επεκταθείς ούτε να δώσεις περισσότερη σημασία. Θα έβλεπες τις δημοσιεύσεις με βιβλία και όλα καλά.

Από την άλλη, εάν η ίδια βρίσκεται σε μια σχέση καταπιεστική και καταχραστική, ας πάει στην αστυνομία, ξέρω γω....

More
08 Sep 2021 21:01 #255330 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα μπορούσε να μην δεχτεί το αίτημα φιλίας απο την αρχή εφόσον υπάρχει θέμα.

More
09 Sep 2021 00:25 - 09 Sep 2021 00:43 #255333 by Blood Prince

Θα μπορούσε να μην δεχτεί το αίτημα φιλίας απο την αρχή εφόσον υπάρχει θέμα.

Πολύ σωστό. Από την στιγμή που την ενοχλούσε στο να κάνω likes τις δημοσιεύσεις της, θα μπορούσε να μην δεχτεί το αίτημα φιλίας.

'Οχι να το δεχτεί, και μετά να μου λέει να μην πατάω likes και διάφορα άλλα τρελά πως ο φίλος της γνωρίζει τους 400 φίλους που έχει και θα παρεξηγηθεί αν δεί έναν άγνωστο να κάνει likes....

Θα συμφωνήσω και με τον the reaper.Εμένα δεν με αφορά στο τι συμβαίνει με τον συντροφό της, απλά είδα δημοσιεύσεις που πραγματικά μου άρεσαν και που και άλλοι είχαν κάνει likes και έκανα και εγώ.

Μάλιστα με μπλόκαρε όταν έκανα reply σε σχόλιο άλλης που είχε σχολιάσει μια δημοσιευσή της , πως και εγώ συμφωνώ με την εν λόγω δημοσίευση (η οποία μίλαγε για την ελευθερία που υπάρχει, στο αν επιθυμούμε να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδιά και δεν θα πρέπει να είμαστε καταναγκασμένοι, και πώς ούτε εγώ ενδιαφέρομαι).

Βέβαια από τα όσα τρελά μου έλεγε (να μην πατάω likes στο προφίλ της) ετοιμαζόμουν να την διαγράψω εγώ γιατί μου φάνηκε παράξενο.

Επιπλέον δεν πάταγα likes σε όλα που είχε ανεβάσει αλλά σε ορισμένα, καθώς συμφωνούσα και θεωρούσα πως από την στιγμή που δέχτηκε την φιλία, δεν υπάρχει θέμα.

Σχετικά με την stalking κατάσταση δεν το ήξερα, θα το έχω υπόψην.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Sep 2021 00:43 by Blood Prince.

More
13 Sep 2021 13:48 #255440 by Blood Prince
Πάντως με την συγκεκριμένη, έμαθα την σελίδα "Μαργαρίτες Μάντολες" που έχει ενδιαφέροντα πόστς.

'Οσο γκρίνιαζε γιατί πατάω likes στο προφίλ της, εγώ ανακάλυπτα νέες σελίδες, από τις οποίες είχε κάνει κοινοποίηση. 

[IMG

Peter Baylish