Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
15 Nov 2021 15:45 #257313 by Απόστολος Μητσακούλης
Πάντος είναι χειρότερο να νομίζει κάποιος ότι ελέγχετε απο τον σατανά ενώ τελικά είναι ανισόροπος, λες και δν μπορεί να σκοτώσει κάποιος διαφορετικά. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2021 18:25 #257316 by Aνέστης Αδαμίδης
Εντάξει, τώρα ας μη γελιόμαστε, αλλά όποιος θέλει να διαπράξει έγκλημα, δεν περιμένει από δαίμονα. Ναι, είμαι θρησκευόμενος άνθρωπος, είμαι Θεοσεβούμενος, αλλά όταν ακούω κάτι περιστατικά όπως τον τύπο που πήδηξε μέσα σε κλουβί με λιοντάρια για να αποδείξει ότι αν υπάρχει Θεός θα τον σώσει ή τον άλλον που είπε ότι είναι προφήτης και ότι είχε θείες δυνάμεις να τον προστατεύουν, ε εκεί αρχίζω και βγάζω καπνούς απ' τ' αυτιά. Είπαμε, ο Θεός λειτουργεί με μυστήριους τρόπους, αλλά αυτά είναι σοβαρά σημάδια ψυχασθένειας και παραληρήματος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

More
16 Nov 2021 12:09 #257329 by Blood Prince
Ακούστε τι σκέφτηκα

'Ενας 18 χρονος γουστάρει μια 36 χρονη (normal), ένας 36 χρονος γουστάρει μια 36 χρονη (normal), ένας 54 χρονος που γουστάρει μια 36 χρονη γιατί θεωρείται πορνόγερος ;  

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Nov 2021 15:41 #257335 by Απόστολος Μητσακούλης
Μόλις γύρισα απο έξω. Με το ζόρι βρίσκεις κάτι ανοιχτό σήμερα.

More
29 Nov 2021 10:18 #257529 by Blood Prince
Ο αδερφός μου έμαθα πως έχει αγοράσει ξυριστική μηχανή και αφρό ξυρίσματος και ξυρίζεται.

Εγώ αφρό ξυρίσματος δεν χρησιμοποιώ ποτέ και χρησιμοποιώ κουρευτική μηχανή.

'Εχω extended goatee και σκέφτομαι στο πηγούνι να τα αφήσω να μεγαλώνουν μέχρι τα χριστούγεννα για ducktail.

Ακόμα και τα sideburns όπως και neckline τα τριμάρω με την κουρευτική χωρίς χτένα.

Κάτι που σε εμένα αρέσει, σε άλλον μπορεί να μην αρέσει και να αρέσει κάτι άλλο, έτσι πάει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 Nov 2021 11:36 #257569 by Blood Prince
Σκεφτόμουν να αγοράσω ξυραφάκι να ξυρίσω τα πλαϊνά του προσώπου (sideburns) και τον λαιμό αλλά μετά θυμάμαι πως ο λόγος που αγόρασα κουρευτική και έκοψα τα ξυραφάκια είναι πως με τα ξυραφάκια κοβόμουν συχνά και γέμιζα αίματα, οπότε με καλύπτει η μηχανή και ας αφήνει μισό χιλιοστό...

[IMG

Peter Baylish

More
30 Nov 2021 15:32 #257578 by Blood Prince
Πλέον είδα πως η Cosmote δεν υποστηρίζει το 3G , δεν ξέρω αν ισχύει μόνιμα ή προσωρινά, και από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να αγοράσω νέο wifi router....δοκίμασα όμως να συνδεθώ μέσα από το κινητό και είχα 4G κανονικότατα αλλά δεν έχω dual sim, και όσο χρησιμοποιώ το κινητό, δεν θα μπορούν να με παίρνουν τηλέφωνο. 

[IMG

Peter Baylish

More
30 Nov 2021 18:02 #257587 by Απόστολος Μητσακούλης
Στόλισα το δωμάτιο μου για τις γιορτές. Διαβάζω τα blog για να επιλέξω. Φαίνονται υπέροχα.

More
30 Nov 2021 20:29 - 30 Nov 2021 20:30 #257589 by Blood Prince

Στόλισα το δωμάτιο μου για τις γιορτές. Διαβάζω τα blog για να επιλέξω. Φαίνονται υπέροχα.

Τι να επιλέξεις ;

edit Του Προφέσορ, κατάλαβα τι εννοείς...αρχικά δεν πήρα χαμπάρι, ποιά μπλόγκ εννοούσες.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Nov 2021 20:30 by Blood Prince.

More
30 Nov 2021 21:10 #257590 by Aνέστης Αδαμίδης
Πήρα σήμερα ηλεκτρική κιθάρα από ένα παιδί στη δουλειά, μήπως και παραστήσω ότι ασχολούμαι να μάθω να παίζω λίγο. Δεν μπορώ να παίξω Χριστό! Εν τω μεταξύ, είχα πάρει τις προάλλες κι έναν μικρό ενισχυτή Marshal 15W, αλλά δεν έχω ιδέα να τι να ρυθμίσω και πώς. Γελάει και το ποικιλόχρωμο ερίφιο! :lol:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince