Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
30 Nov 2021 21:19 - 30 Nov 2021 21:49 #257591 by Blood Prince
Εγώ βιολί θα αγοράσω στο μέλλον.

Τώρα θα πρέπει να αγοράσω wifi router για 4G. 

Αυτό φαίνεται καλό.  www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/r...i-e5576-4g/?productId=20390328

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 Nov 2021 21:49 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2021 03:45 - 01 Dec 2021 03:50 #257596 by Blood Prince
Ετοιμαζόμουν να το αγοράσω από Γερμανό και να το πληρώσω με κάρτα αλλά θα έπρεπε επιπλέον να είμαι εγώ παρόν με αστυνομική ταυτότητα κατά την παράδοση...τι βλάκες....

Εμένα δεν με βόλευε αυτή η τακτική γιατί για προσωπικούς λόγους θέλω να το παραλάβει συγγενικό πρόσωπο , οπότε το παρήγγειλα από skroutz στα 50 € με δωρεάν μεταφορικά.Φυσικά και το πλήρωσα με χρεωστική κάρτα,

Τώρα που κατάργησε η Cosmote το 3G, το 4G είναι απαραίτητο οπότε δεν μπορούσα αλλιώς.'Εκτακτο έξοδο αλλά έτσι είναι.Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου έρθει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Dec 2021 03:50 by Blood Prince.

More
01 Dec 2021 20:12 #257612 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν γνωρίζω αν θα έχουμε επιπλέον μέτρα η click away μέχρι τα Χριστούγεννα γιαυτό και πήγα σήμερα και πήρα δωράκια για όλο το familia καθώς και για μένα  ένα ανεμιστεράκι που δουλέυει με usb. Θα καταργήσουμε τις μπρίζες στο τέλος.

More
05 Dec 2021 23:47 - 05 Dec 2021 23:50 #257700 by Blood Prince
@ Μητσακούλης Απόστολος

Εγώ είμαι single και ότι αγοράζω είναι μόνο για μένα.Δυστυχώς είχα έξοδα που δεν περίμενα. Γυαλιά μυωπίας και Wifi Router κανένα 250 €

Είδα από περιέργεια αν το PC μου τρέχει το Assassins Creed 2 και το site μου έβγαλε όχι...lol...είμαι περίεργος αν βάλω το Elder Scrolls Oblivion,που ξέρω ότι το τρέχει τι  τι θα μου βγάλει.

www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/assassins-creed-ii/10927

Επίσης είδα αυτό το βίντεο, και ο τύπος με τα ίδια specs με μένα αλλά με χειρότερη μνήμη RAM το τρέχει στα 15 FPS, οπότε στο PS4 που το πήρα, θα τρέχει στα 30 FPS , άρα καλύτερα. Βέβαια τα Revelations και Brotherhood δεν τα είχα κάν.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Dec 2021 23:50 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
06 Dec 2021 11:34 #257703 by Aνέστης Αδαμίδης
Θεωρώ ότι το Revelations πήγε άκλαφτο. Ο κόσμος έμεινε σε βλακώδης λεπτομέρειες και δεν είδε τη μεγαλύτερη εικόνα, που για μένα ήταν το τέλος μιας εποχής. Μπορεί να μην ήταν τόσο κορυφαίο όσο το 2, αλλά ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευρά ιστορίας.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Dec 2021 13:20 #257704 by Sotiris Greece
Στα τέλη Σεπτεμβρίου είχα πάει στην Αμμουλιανή και η τρέλα πήγε σύννεφο. 

More
08 Dec 2021 19:45 - 08 Dec 2021 19:48 #257754 by Blood Prince
Φοράτε μπλούζες με στάμπες;

Εγώ μετά τα 30 άρχισα να φοράω το καλοκαίρι, μπλούζες πόλο, σοβαρές και καθώς έχω γεμάτη βαλίτσα με μπλούζες με στάμπες που δεν φοράω πλέον, σκέφτομαι να τις πετάξω.

Βέβαια δεν τις έχω πετάξει ακόμα γιατί είναι καλές για παραλία ή μέσα στο σπίτι αλλά σε χώρο δουλειάς με τίποτα. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Dec 2021 19:48 by Blood Prince.

More
08 Dec 2021 21:26 #257758 by Sotiris Greece
Πολύ phishing έχει πέσει με έχουν φλομώσει με τέτοια μηνύματα.   

More
09 Dec 2021 11:22 #258137 by Blood Prince
Η ανθρώπινη ζωή χωρίζεται στα εξής στάδια

0-18  Ανάπτυξη και πορεία πρός ενηλικίωση.

18-36 Νέος Ενήλικας

36-54  Το πιο παραγωγικό διάστημα, στα μισά της ζωής,

54-72  Γεράματα - Αντίστροφη μέτρηση για να δούμε τα ραδίκια ανάποδα.

72 ++  Vampyr.....

[IMG

Peter Baylish

More
09 Dec 2021 21:39 #258157 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα με έπιασε ένας πονόδοντος ελαφρίς όταν ξύπνησα. Μέσα σε ένα δύωρο έκλεγα απο τον πόνο, με έσκησε κανονικά. Πρός το παρόν είμαι με χάπια και παυσίπονα. Τελικά θα πάω για απονεύροση και θα χριαστεί  και θήκη.