Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
17 Nov 2010 23:51 #84342 by Στέφανος Τρίγγας
Έκανα ανανέωση τον χρόνο ομιλίας μου στο κινητό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2010 00:50 #84357 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ThunderHawk wrote: Έκανα ανανέωση τον χρόνο ομιλίας μου στο κινητό.

Και με πηρες τηλεφωνο να μου πεις οτι η μανα μου ποτισε λαθος λουλουδι

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Nov 2010 00:55 #84358 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote:

ThunderHawk wrote: Έκανα ανανέωση τον χρόνο ομιλίας μου στο κινητό.

Και με πηρες τηλεφωνο να μου πεις οτι η μανα μου ποτισε λαθος λουλουδι

Ναι ήταν πολύ σημαντική πληροφορία για να την αφήσω να περάσει απαρατήρητη.

More
19 Nov 2010 10:58 #84393 by Aνέστης Αδαμίδης

general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k

Ναι, ρε μάπα, υπολειτουργώ. Εσύ καλά είσαι εκεί πέρα και φιλάς σκοπιά. Και εσύ και ο άλλος ο μπουνταλάς. Και με αφήσατε εμένα εδώ πέρα να λιώνω μπροστά σε μια οθόνη. Εγώ πάντα εδώ ήμουν για να γράψω. Απλά τα είχα πάρει(ακόμη τα έχω) με κάποιους γι' αυτό σταμάτησα να γράφω τόσο συχνά. Ούτε η σχολή φταίει ούτε το ότι δεν υπήρχαν θέματα να σχολιάσω που είπε κάποιος(μάλλον ο rafor). Mόνο να είχαν μείνει τα μηνύματα που έγραψα εχθές θα το καταλάβαινες. Αλλά όποιος κάνει κουμάντο και δεν του αρέσουν όσα λέγονται μας τα σβήνει, κατάλαβες; Γιατί τον πονάνε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν του κάθονται καλά στο στομάχι. Άντε πάρτε καμιά αδειούλα ρε μαλάκες! Μπας και πάμε για καμιά μπαλίτσα. Γιατί εδώ μέσα...άστο.

More
19 Nov 2010 13:12 #84399 by Στέφανος Τρίγγας

TheReaper wrote:

general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k

Ναι, ρε μάπα, υπολειτουργώ. Εσύ καλά είσαι εκεί πέρα και φιλάς σκοπιά. Και εσύ και ο άλλος ο μπουνταλάς. Και με αφήσατε εμένα εδώ πέρα να λιώνω μπροστά σε μια οθόνη. Εγώ πάντα εδώ ήμουν για να γράψω. Απλά τα είχα πάρει(ακόμη τα έχω) με κάποιους γι' αυτό σταμάτησα να γράφω τόσο συχνά. Ούτε η σχολή φταίει ούτε το ότι δεν υπήρχαν θέματα να σχολιάσω που είπε κάποιος(μάλλον ο rafor). Mόνο να είχαν μείνει τα μηνύματα που έγραψα εχθές θα το καταλάβαινες. Αλλά όποιος κάνει κουμάντο και δεν του αρέσουν όσα λέγονται μας τα σβήνει, κατάλαβες; Γιατί τον πονάνε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν του κάθονται καλά στο στομάχι. Άντε πάρτε καμιά αδειούλα ρε μαλάκες! Μπας και πάμε για καμιά μπαλίτσα. Γιατί εδώ μέσα...άστο.

Εγώ είμαι μέσα άμα κανονίσετε για μπάλα.

More
19 Nov 2010 14:29 #84401 by Ιβάν

ThunderHawk wrote: Εγώ είμαι μέσα άμα κανονίσετε για μπάλα.

Οχ αμάν αμάν... πάει η ομάδα!
:mrgreen:

More
19 Nov 2010 15:41 #84403 by rafor
Reaper, δεν ειπα εγω κατι τετοιο.Οσο για το σχολιο σου Alcatraz, ποτε δεν ξερεις...Εγω καποτε επαιζα δεξι χαφ στην ομαδα και τωρα με τους φιλους μου παιζω τερμα και παιζω πολυ καλα!

More
19 Nov 2010 17:26 #84415 by Ιβάν

rafor wrote: Reaper, δεν ειπα εγω κατι τετοιο.Οσο για το σχολιο σου Alcatraz, ποτε δεν ξερεις...Εγω καποτε επαιζα δεξι χαφ στην ομαδα και τωρα με τους φιλους μου παιζω τερμα και παιζω πολυ καλα!

Έχεις ακούσει ποτέ σου μια λέξη ονόματι χιούμορ; Αυτό έκανα και στο από πάνω μήνυμα! Άντε γιατί μην σου πω καμιά hardcore ρήμα που μου ήρθε στο μυαλό τώρα!

More
19 Nov 2010 19:36 #84429 by rafor
Το ξερω, απλα ανεφερα οτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει στη ζωη.Οσο για τη ριμα , αμα την πεις θα εχεις και απαντηση! :wink:

More
19 Nov 2010 20:14 #84436 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote: Εγώ είμαι μέσα άμα κανονίσετε για μπάλα.

Οχ αμάν αμάν... πάει η ομάδα!
:mrgreen:

Είσαι μυρωδιάς τελείως;

Υ.Γ. το Ωχ είναι με Ω