Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
19 Nov 2010 20:14 #84437 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα παίξω τέρμα αν ειναι να παμε, γιατι ξερω οτι παντα πεφτει ξυλο για το ποιος δεν θα παιξει στην συγκεκριμενη θεση. :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2010 20:39 #84438 by Frank
και εγω μεσα για μπαλιτσα παιδες, ξερω και γηπεδακια κοντα σε προαστιακους για να βολευονται ολοι.

οσο για την θεση ... ξερετε ... Football Manager :mrgreen:

More
19 Nov 2010 21:45 #84440 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote: Reaper, δεν ειπα εγω κατι τετοιο.Οσο για το σχολιο σου Alcatraz, ποτε δεν ξερεις...Εγω καποτε επαιζα δεξι χαφ στην ομαδα και τωρα με τους φιλους μου παιζω τερμα και παιζω πολυ καλα!

ΟΚ, ρε συ, απλά δεν είδα ποιος το είπε. Ήταν ο 8@no$.

More
19 Nov 2010 21:50 #84442 by rafor
Απλα για να μην παρεξηγουμε και για να μην παρεξηγουμαστε! :wink:

More
19 Nov 2010 23:07 #84448 by Ιβάν

ThunderHawk wrote:

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote: Εγώ είμαι μέσα άμα κανονίσετε για μπάλα.

Οχ αμάν αμάν... πάει η ομάδα!
:mrgreen:

Είσαι μυρωδιάς τελείως;

Υ.Γ. το Ωχ είναι με Ω

Τι είναι ο μυρωδιάς; Και από πότε το ωχ έχει και ορθογραφία;

More
19 Nov 2010 23:20 #84450 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν μπορώ να σου απαντήσω επακριβώς τι είναι ο μυρωδιάς, εγώ πάντως το χρησιμοποιώ ως μια ευγενική έκφραση του μαλ*κας. Και το ωχ είχε πάντοτε ορθογραφία, καθώς όταν βογγάς τραβάς το "Ω" και σύμφωνα με τους κανόνες γραμματικής των αρχαίων μακρό φωνήεν είναι το ωμέγα. Ενώ το όμικρον δεν είναι μακρό και όταν το προφέρεις κανονικά δεν το τραβάς όπως τραβάς το ωμέγα. Το θέμα είναι να καταλάβεις πως μιλούσαν οι αρχαίοι. Και αυτοί μιλούσαν τραγουδιστά. Οπότε έτσι έγβαλαν τους βασικούς κανόνες γραμματικής, σύνταξης και για τους ίδιους προφοράς.

More
19 Nov 2010 23:37 #84451 by Ιβάν
Σε ευχαριστώ Reaper!

ThunderHawk wrote:

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote: Εγώ είμαι μέσα άμα κανονίσετε για μπάλα.

Οχ αμάν αμάν... πάει η ομάδα!
:mrgreen:

Είσαι μυρωδιάς τελείως;

Υ.Γ. το Ωχ είναι με Ω

Ναι ρε, είμαι μαλάκας! Γιατί μπορώ ρε! Και εγώ και εσύ, όλοι μαλακες είμαστε! Δεν το ήξερες;

More
More
20 Nov 2010 01:27 #84461 by Aνέστης Αδαμίδης

Frank16 wrote: και εγω μεσα για μπαλιτσα παιδες, ξερω και γηπεδακια κοντα σε προαστιακους για να βολευονται ολοι.

οσο για την θεση ... ξερετε ... Football Manager :mrgreen:

Δηλαδή θα κάνεις τον προπονητή; Εγώ πάντως παίζω κεντροεπιθετικός είτε μέση είτε δεξιά. Αριστερά μη με βάλεις προπονητά, χάσαμε στα σίγουρα γιατί. Πάντως, αν θέλουν τα μέλη μπορούμε να διοργανώσουμε ένα πρόχειρο πρωταθληματάκι μεταξύ μας. Να φτιάξουμε ομάδες και να παίξουμε κάναν αγώνα. Τώρα το κίνητρο...ξέρω γω; Αν συμφωνεί ο Μάνος να πάρουν οι νικητές κάνα παιχνιδάκι δώρο από το EBW, αλλά εμένα μου αρκεί να ρίξω μερικά γκολάκια. Ας μαζευτούμε για αρχή καμιά δεκαριά άτομα, να δούμε και το πως θα βρεθούμε και θα γνωριστούμε, να ρίξουμε λίγο τρεξιματάκι και μετά βλέπουμε. Ανοίγω τόπικ.

More
20 Nov 2010 02:32 #84468 by Frank
Οχι για πλακα το ειπα το προπονητιλικι, κανονικα θα παιξω οτι θεση κατσει, απο αμυνα μεχρι και 10αρι παω

Οσο για το τουρνουα που λες δεν νομιζω να βγαζουμε πολλες ομαδες 2-3 το πολυ, κανονιζουμε την πρωτη φορα 5 vs 5 και βλεπουμε πως θα κατσει.

Συνεχεια της συζητησης εδω