Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
22 Jan 2011 12:22 #88355 by lavezzi7

Κάπου τον ξέρω αυτόν... :lol: :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2011 12:40 #88358 by Νικολής Ασημάκης
Όταν το έγραφα, μιλούσα για το avatar με την κουκουβάγια. Μετά βλέπω αυτό εδώ και στην αρχή έμεινα, σε φάση ποιος έβαλε γυαλιά στην εικόνα μου. Μετά μερικά ποστ δεν μου ταίριαζαν (πότε τα έκανα ρε παιδιά;) και είδα πως είναι ο Lavezzi.

More
22 Jan 2011 12:42 #88359 by lavezzi7
Χαχαχα...το ξέρω για αυτό και το άλλαξα...ήθελα να έβλεπα την έκφρασή σου όταν το δες πάντως... :mrgreen:

More
23 Jan 2011 00:16 #88453 by lavezzi7
www.sport-fm.gr/article/452929

Αυτά είναι... :D

Εγώ και ο άμπαλος ο Diego... :mrgreen:

More
23 Jan 2011 00:57 - 23 Jan 2011 01:06 #88462 by rafor
Τι κανεις ρε Λαβετσι..!Για εσενα θα την ξαναβγαλει στην φορα την μπλουζα του ο Μαραντονα και εσυ καθεσαι και ασχολεισαι με τα games? :mrgreen:
Last edit: 23 Jan 2011 01:06 by rafor.

More
23 Jan 2011 01:04 #88464 by lavezzi7
Ότι και να κάνει έχει ξεφτίσει πλέον... :mrgreen:

Το 10 έχει κάτοχο τον παικταρά τώρα
[img

More
26 Jan 2011 20:35 #88742 by Aνέστης Αδαμίδης
Έβλεπα ειδήσεις πριν λίγο και αυτά που είδα σε συνδυασμό με όσα έχω δει γύρω μου τον τελευταίο καιρό έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει. Έτσι δεν άντεξα και έπρεπε κάπου να ξεσπάσω. Ίσως αυτό να είναι και το λάθος μέρος.

[center:32cthrx9]Reaper Brutal Mode[/center:32cthrx9]

Γιατί ρε γαμώτο; Τι χάλια είναι αυτά; Πως στο διάλο θα μπορέσουμε εμείς να ζήσουμε; Βλέπω κάθε μέρα το τι γίνεται στους δρόμους με τις ορδές των αλλοδαπών, με τους οποίους δεν έχω πρόβλημα όταν δε με ενοχλούν, και νιώθω λύπη μέσα μου, γιατί οι άνθρωποι έρχονται εδώ "γκιατί στο πατρίντα ντεν έκει ντουλειά". ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ καταφτάνουν στην Ελλάδα άνθρωποι από διάφορες ενθικότητες αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο αυτό. Δεν σκέφτονται όμως πριν έρθουν το τι συμβαίνει κι εδώ; Δε βλέπουν πως ούτε εδώ έχουν μέλλον; Τι χάλια είναι αυτά; Και τώρα κατέλαβαν τη Νομική οι Πακιστανοί γιατί λέει θέλουν να τους κάνει η κυβέρνηση κάτι χαρτιά, μάλλον για την παραμονή τους.

Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους; Πως τολμούν να κλείσουν το Πανεπιστήμιο που έχει τόσα άτομα να σπουδάζουν εκεί; Έχω κάτι γνωστούς στη συγκεκριμένη σχολή και πριν λίγο που έκλεισα το τηλέφωνο με έναν από αυτούς(μία για την ακρίβεια) μου παραπονιόταν ότι αν δεν φύγουν από εκεί οι Πακιστανοί θα χάσουν το εξάμηνο. Τόσα και τόσα έγιναν με τις απεργίες. Στη σχολή μου, το εξάμηνο πήρε παράταση 2 εβδομάδων γιατί με τις απεργίες κανένας δεν μπορούσε να πατήσει στη σχολή. Ποιος μαλάκας τους σφύριξε ότι μέσα στο Πανεπιστήμιο έχουν ακόμη άσυλο; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξεραν από μόνοι τους. Με το ζόρι συνεννοούνται στα ελληνικά και ήξεραν ότι αν κάνουν κατάληψη στη Νομική δε θα μπορέσει κανείς να τους πειράξει; Δε βλέπουν ότι εδώ εμείς δεν έχουμε τα χαρτιά μας όλα; Θέλουν να βγάλουν κι αυτοί και απειλούν ότι θα κάνουν και απεργία πείνας; Και τι πρέπει να κάνουμε εμείς δηλαδή; Να το φοβηθούμε; Αφού δε σου κάνουν τα χαρτιά εδώ κύριε, σήκω φύγε και πήγαινε αλλού! Είσαι που είσαι μετανάστης. Συνέχισε μέχρι να βρεις κάπου που να είναι πράγματι καλύτερα. Αν δεν έχει δουλειές στη χώρα σου που έχετε τα πετρέλαια και όλα τα ορυκτά(γιατί ως επί τω πλείστω από αυτές τις περιοχές προέρχονται) τότε τι θα βρεις στην Ελλάδα που όλοι την έχουν για τουαλέτα τους;

Κι έπειτα γυρίζω στο θέμα της ανεργίας. Αυτοί οι κωλοεπιχειρηματίες, με τα καράβια και τα αεροπλάνα και τα μεγάλα κεφάλαια στις τσέπες τους, γιατί δεν βοηθούν τον κοσμάκη που δεν έχει να φάει; Οι άνθρωποι αυτοκτονούν γιατί δεν έχουν λεφτά να ζήσουν. Οι γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης έχουν τιγκάρει. Σε λίγο και όλα τα νεκροταφεία γεμάτα θα είναι. Όλοι γνωρίζουν την ασχετοσύνη της κυβέρνησης με το αντικείμενό της. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να αλλάξουν ΡΙΖΙΚΑ όλα τα δρώμενα ρε γαμώτο; Έχουμε ένα μάτσο κωλόγερους μέσα στο παλάτι(για τη Βουλή μιλάω-παλιότερα ήταν το παλάτι του Όθωνα) οι οποίοι νομίζουν πως είναι πράγματι βασιλιάδες και όλο παίρνουν από τον λαό. Όλη μέρα τα ξύνουνε και κάνουν ένα διάλειμμα όταν πρέπει να μαζέψουν τους φόρους, τους οποίους πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν. Κι εμείς πάμε και ψηφίζουμε κάθε χρόνο πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Δηλαδή αρκετά ρε πούστη μου! Αυτό δεν είναι απλή κοροϊδία. Αυτό είναι ιαπωνικά βασανιστήρια. Όλοι μιλάνε για τους Έλληνες και λένε ότι πολλά έχουν περάσει οι Έλληνες και είναι να μην εξεγερθεί ο Έλληνας και μαλακίες. Που είναι τόσον καιρό ο Έλληνας τότε; Που εξαφανίστηκε αυτός ο θαρραλέος άνδρας που άμα ξεσηκωθεί θα τρέχουν όλοι να κρυφτούν;

Ύστερα, κι ο ίδιος ο Έλληνας κάνει τον μαλάκα πολλές φορές. Τώρα που θέλουν να αυξήσουν την τιμή του εισιτηρίου, θυμήθηκαν ότι είναι ακριβό. Έχουμε τόσο υπνωτιστεί από όσα βλέπουμε στο internet και την τηλεόραση, που δεν έχουμε συνείδηση των πράξεών μας! Εγώ συγκεκριμένα εχθές, πήγαινα στη σχολή μου για να δώσω ένα εργαστήριο, κι ευτυχώς εχθές ήταν από τις μέρες που δεν έκαναν απεργία τα ΜΜΜ. Μία ώρα πιο πριν μιλούσα με την μητέρα μου για την κάρτα του μήνα, την οποία ελάχιστα χρησιμοποίησα, λόγω των συνεχωμένων απεργιών. Και σκάει ένας ελεγκτής στο λεωφορείο και εγώ κοιμισμένος του δείχνω την κάρτα. Μετά θυμήθηκα τι έλεγα με την μάνα μου και του λέω "Όλον το μήνα απεργία και τώρα θέλεις να δεις και εισιτήριο; Είσαι εντελώς τρελός!" αλλά την μαλακία την έκανα. Έπρεπε να μη του δείξω καν τη κάρτα και αν μου έλεγε να μου γράψει πρόστιμο θα τον στόλιζα κανονικά κι ας έφερνε την αστυνομία. Εγώ δεν κωλώνω σε κάτι τέτοιες φάσεις. Αλλά που μυαλό;

Και τώρα θέλω να βγάλω κάρτα για τον άλλο μήνα. Κανονικά από χθες θα είχα κάρτα. Αλλά οι πούστηδες και οι ρουφιάνοι το καθυστερούν ηθελημένα, για να πληρώσουμε όλοι τα ακριβά κόμιστρα. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα με δείτε στις ειδήσεις μάλλον. Δηλαδή ρε φίλε εμείς είμαστε οι μαλάκες που όποτε σου αρέσει θα μας αφήνεις να συνεχίσουμε τις μίζερες ζωές και όποτε σου κάνει κέφι θα μας στραγγίζεις μέχρι τελευταίας σταγόνας; Λένε πως τα εισιτήρια στην ΕΕ έχουν υψηλότερη τιμή. Ναι ρε μαλάκες, στην ΕΕ όμως τα ΜΜΜ είναι σοβαρή υπηρεσία. Οι πεζοί διορθώνουν τα ρολόγια τους σύμφωνα με το λεωφορείο που φτάνει στη στάση. Δε βγαίνουν έξω να περιμένουν στο κρύο ή τη ζέστη και όποτε θυμηθεί ο οδηγός περνάει και μια βόλτα από την στάση. Γιατί να είμαστε πάλι εμείς οι μαλάκες της υπόθεσης; Που είναι κρυμμένος εκείνος ο ένδοξος Έλληνας που δε σηκώνει πολλά-πολλά να τους κάνει την τρύπα *ΝΑ*; Μόνο λόγια είναι. Και το χειρότερο, όλο το λούκι θα το τραβήξουμε εμείς οι νέοι, που θα ψάχνουμε σαν τους Πακιστανούς να βρούμε μια δουλειά της προκοπής, μπας και καταφέρουμε να αποφύγουμε την αυτοκτονία.

Γιατί έτσι όπως το πάνε με τις τιμές στην αγορά εργασίας, δε θα μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην. Πάει ο άλλος να πιάσει δουλειά και του λένε 300 ευρώ τον μήνα. Τι να κάνει με 300 ευρώ; Οι 300 του Λεωνίδα θα σηκωθούν και θα μας πάρουν στο κυνήγι με αυτά που κάνουμε. Θα μας σκυλοβρίζουν και θα έχουν και δίκιο. Τέτοιοι μισθοί σε μία εποχή όπου κοιτάς και το σκατό σου να το κάνεις παξιμάδι; Και με τέτοιες τιμές στα μαγαζιά; Με την βενζίνη να έχει φτάσει το 1.60; Το βλέπουν αυτό πολλοί και στρέφονται στα ΜΜΜ. Αλλά ούτε αυτά είναι ικανά να αντεπεξέλθουν, γιατί όπως ανέφερα πιο πριν οι υπηρεσίες τους είναι για χέσιμο. Οπότε, πάλι βεντούζα κάνει ο Έλληνας. Μας έχουν πιάσει απ'τα αρ****α και μας κάνουν ότι θέλουν. Τώρα οι οδηγοί βυτιοφόρων έκλεισαν την εθνική για λίγες ώρες και άκουσα πως σκέφτονται να την ξανακλείσουν.

Ειλικρινά, βλέπω όσα γίνονται γύρω μου και συζητώντας με κάποιες από τις επαφές μου, ξέρω τι μου επιφυλάσσει το αύριο. Και αφού το ξέρω, ξέρω επίσης ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Όχι γιατί δεν έχω τη δύναμη να το κάνω, αλλά γιατί υπάρχουν άλλοι που θα με κοιτάξουν από την περίοπτη θέση τους και θα κάνουν πως δεν με είδαν. και το να χαραμιστώ για να με αγνοήσουν είναι μαλακία. Όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, λύση δεν υπάρχει. Αν ξεσηκωθούμε όλοι και ανατρέψουμε όσους είναι στις περίοπτες εκείνες θέσεις ρισκάρουμε να χάσουμε την ελευθερία μας. Και όχι μόνο. Βάζουμε σε κίνδυνο έναν κόσμο για τον οποίο είμαστε υπεύθυνοι και τόσα χρόνια κανείς δεν νοιάστηκε να κοιτάξει τον διπλανό του και να ρωτήσει μήπως χρειάζεται βοήθεια. Γιατί, καλά είναι και τα παιχνίδια και όλα, αλλά ας έχουμε λίγη ανθρωπιά μέσα μας. Ακόμη κι αν δεν ήμαστε άνθρωποι. Παντού τριγύρω μου βλέπω ένα μάτσο λεχρίτες και αηδιάζω σε σημείο να θέλω να πάρω ένα κατάνα και να αρχίσω να κόβω όποιον βρω μπροστά μου, γιατί ποτέ κανένας δεν πρόκειται να με βοηθήσει. Και ρωτάω εγώ τον Θεό:

[center:32cthrx9]ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ?[/center:32cthrx9]

More
26 Jan 2011 20:48 #88743 by eliminator

TheReaper wrote: Και ρωτάω εγώ τον Θεό:

[center:2w8qyyqb]ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ?[/center:2w8qyyqb]

Ο Θεος εδωσε την ελευθερη βουληση στους ανθρωπους. Επομενως ο,τι γινεται στο κοσμο,ευθυνονται οι ανθρωποι και μονο.

Παρ'ολα αυτα συμφωνω σε ολα.

More
26 Jan 2011 21:48 #88746 by Aνέστης Αδαμίδης

eliminator wrote:

TheReaper wrote: Και ρωτάω εγώ τον Θεό:

[center:1g9x6d5u]ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΦΕΡΕΣ?[/center:1g9x6d5u]

Ο Θεος εδωσε την ελευθερη βουληση στους ανθρωπους. Επομενως ο,τι γινεται στο κοσμο,ευθυνονται οι ανθρωποι και μονο.

Παρ'ολα αυτα συμφωνω σε ολα.

Αυτό είναι που με κάνει και αγανακτώ. Το ότι ο καθένας χρησιμοποιεί την ελεύθερή του βούληση για να κάνει χαζομάρες Δε βοηθάνε κανέναν. Δηλαδή εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε και μας έχουν τόσο πολύ του πεταματού; Όταν εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για κάποιον άγνωστο για να τον βοηθήσω που μερικές φορές με κάνει να νιώθω και καλά, γιατί να μην το κάνει εκείνος που μπορεί να βοηθήσει περισσότερους από μένα; Αυτό είναι το κακό με την ελεύθερη βούληση που έχουν όλοι.

More
26 Jan 2011 23:48 #88756 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Για μένα 2 πράγματα πρέπει να αλλάξουν...

1) Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες... ΟΛΟΙ τους. Δεν φτάνει που είναι παράνομοι ζητούν και τα ρέστα; Δεν έχουν που να ζήσουν; Τι να κάνω! Να πάνε αλλού, η Ελλάδα δεν έχει χώρο πάρτε το χαμπάρι. Μην ακούσω τίποτα βλακείες για ρατσισμό και μλκιες... ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Δεν υπάρχουν δουλείες για τους Έλληνες, ενώ όλοι οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί έχουν μια χαρά λεφτά και ταΐζουν τις οικογένειες τους! Καλώς ή κακώς, βρισκόμαστε στην Ελλάδα και είναι ηλίθιο να ζουν οι ξένοι και οι ντόπιοι να πεινάμε επειδή οι εργοδότες έχουν κάλο στον εγκέφαλο και θέλουν να την βγάζουν καθαρή πληρώνοντας με 400 ευρώ τον κάθε παράνομο...
Το γελοίο μάλιστα είναι, πως γίνονται πορείες από ΕΛΛΗΝΕΣ για να ΜΕΙΝΟΥΝ οι ΛΑΘΡΟμετανάστες! Πόσο ΑΝΩΜΑΛΟΙ γίνεται να είναι αυτοί οι άνθρωποι; Η χώρα σου πεθαίνει ρε ηλίθιε και εσύ θες να κάνεις τον θάνατο της ακόμα πιο γρήγορο; Αλλά ξέρουμε όλοι γιατί γίνεται αυτό. Γιατί, πίσω από όλες αυτές τις κινητοποιήσεις βρίσκονται κόμματα και υπόσχονται στους ξένους πως θα καταφέρουν να τους κάνουν να μείνουν στην Ελλάδα με αντάλλαγμα βέβαια την ψήφο του Πακιστανοελληνα. Για σκεφτείτε να μπουν στην Ελλάδα 5000000 ξένοι και μετά από κινητοποιήσεις να νομιμοποιηθούν. Ξαφνικά θα αποκτήσουν δικαιώματα ψήφου αλλά και θα μπορούν να κατέβουν στις εκλογές. Αν κατέβει για πρωθυπουργός ένας Πακιστανός για παράδειγμα και τελικά κερδίσει, ποιος θα κυβερνήσει; Ένας ξένος; Φανταστείτε πως θα γίνει η χώρα μας! Θα χάσουμε την θρησκεία μας, την ιστορία μας, την γλωσσά μας και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...

2) Κάτω το ΠΑΣΟΚ. Όχι, δεν υποστηρίζω κανέναν. Άπλα τυχαίνει να μισώ το ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύω ότι αυτοί είναι υπαίτιοι για όλα. Όταν κάθονται και κάνουν συμφωνίες με την Αμερική και από παλιά αλλά και τώρα προκειμένου να μας ελέγχουν και απορρίπτουν ΟΛΕΣ τις προτάσεις της Ρωσίας ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να μας σώσει από την κατάσταση που είμαστε, τότε τι να πω. Ένα νησί να είχαμε δώσει στην Ρωσία που μας εζήταγε για πολεμική βάση και θα είχαμε ήδη ξεχρεώσει αλλά θα είχαμε και περίσσεμα. Εκτός αυτού, θα είχαμε προστασία της Ρωσίας από πιθανή Τουρκική επίθεση. Θα πετούσαν μετά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πάλι τα Τουρκικά αεροπλάνα στο Αιγαίο; ΟΧΙ. Αλλά όχι, ο Γιωργάκης ήθελε να κάνει σχέσεις με την Αμερική και να μπει στο ΔΝΤ με υποθήκη όλη την Ελλάδα... Γιατί άπλα δεν χρεοκοπούσαμε για να τελειώνει η υπόθεση;
ΥΓ. Το αστείο είναι πως έπειτα από δημοσκοπήσεις, ο κόσμος λέει πως αν γίνονταν τώρα εκλογές θα ψήφιζε πάλι το ΠΑΣΟΚ. ](*,)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.