Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
26 Jan 2011 23:56 #88757 by lavezzi7
Και που θα τους πάμε ρε BigBoss?Θα τους πετάξουμε στην θάλασσα? :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jan 2011 00:00 #88759 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: Και που θα τους πάμε ρε BigBoss?Θα τους πετάξουμε στην θάλασσα? :roll:

Όχι γιατί θα την μολύνουν. Να τους κάψουμε είναι η πιο αποτελεσματική λύση.

Για να δούμε μια άσπρη μέρα, πρέπει να διαλυθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Βουλή και να ξαναφτιαχτεί η πολιτική από την αρχή. Και όχι με άτομα που έχουν κοιλιές και διπλοσάγονα. Αλλά με άτομα από τις γειτονιές, άτομα που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, άτομα που ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα. Άτομα σαν εμένα και τον Nikoli και τον Frank(και άλλους). Μόνο τέτοιου είδους πολιτικοί θα μας σώσουν.

More
27 Jan 2011 00:06 #88760 by lavezzi7

TheReaper wrote:

lavezzi7 wrote: Και που θα τους πάμε ρε BigBoss?Θα τους πετάξουμε στην θάλασσα? :roll:

Όχι γιατί θα την μολύνουν. Να τους κάψουμε είναι η πιο αποτελεσματική λύση.

Για να δούμε μια άσπρη μέρα, πρέπει να διαλυθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Βουλή και να ξαναφτιαχτεί η πολιτική από την αρχή. Και όχι με άτομα που έχουν κοιλιές και διπλοσάγονα. Αλλά με άτομα από τις γειτονιές, άτομα που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, άτομα που ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα. Άτομα σαν εμένα και τον Nikoli και τον Frank(και άλλους). Μόνο τέτοιου είδους πολιτικοί θα μας σώσουν.

Καλά τώρα κάνεις πλάκα έτσι; 8O

Σοβαρευτείτε λίγο παιδιά,δεν κάνουν πλάκα με αυτά.

More
27 Jan 2011 00:13 #88761 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι ρε lavezzi, όμως ούτε και με τις δικές μας ζωές μπορούν να κάνουν πλάκα από την άλλη. Όταν οι πολιτικοί τριγυρνάνε τα τομάρια τους μέσα σε λιμουζίνες και δεν ξέρουν πως είναι να περιμένεις στην στάση μισή ώρα μέσα στο κρύο ή τη ζέστη. Οπότε πως θα ενδιαφερθούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους; Όταν σου λέω πως είναι άσχετοι, το εννοώ και εννοώ επίσης ότι πρέπει να βγουν στην πολιτική άτομα που γνωρίζουν τον τόπο και που πραγματικά νοιάζονται γι' αυτόν.

More
27 Jan 2011 00:23 #88763 by lavezzi7
Για αυτό που είπες για τους λαθρομετανάστες το έγραψα... :?

Δεν είναι όλοι άσχετοι, δεν είναι καλό να τσουβαλιάζουμε,η πλειονότητα σίγουρα όμως.Το πρόβλημα είναι πως και καλό να θέλει να κάνει κάποιος είναι το σύστημα τέτοιο που δεν σε αφήνει.Και αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλο τον πλανήτη.Τρανταχτό παράδειγμα ο θάνατος του Πολωνού πρωθυπουργού πέρσι,όποιος θέλει ας το ψάξει λίγο.Όλοι κοιτούν το συμφέρον τους πλέον και όποιος πάει να κάνει κάτι για το σύνολο του κόβουν την γλώσσα.

More
27 Jan 2011 07:20 #88769 by Ιβάν
Να φύγω και εγώ? :crybaby:

More
27 Jan 2011 15:19 #88781 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οχι, να μην τους σκοτώσουμε. Να τους παμε απο εκει που ρθαν.

Alcatraz wrote: Να φύγω και εγώ? :crybaby:

Λαθρομετανάστης εισαι; :-k

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Jan 2011 15:31 #88783 by Ιβάν
Ουκρανός είμαι! Αλλά έχουμε χαρτιά (εκτός του πατέρα μου που του τα έκλεψαν ή τα έχασε δεν ξέρω).

More
27 Jan 2011 20:34 #88794 by Νικολής Ασημάκης
Έβλεπα αυτά που λέγατε για τη νομική και είπα να μην ανακατευτώ. Αλλά μόλις πληροφορήθηκα από μια φίλη μου που σπουδάζει εκεί, πως οι πρόσφυγες είναι στην παλιά νομική, στη Σόλωνος, που είναι ένα κτήριο πρακτικά αχρησιμοποίητο εδώ και χρόνια, ενώ η κανονική σχολή είναι στη Σίνα και ο υπεύθυνος την έχει κλείσει γιατί και καλά οι πρόσφυγες έκαναν κατάλληψη, ενώ είναι τελείως άλλο κτήριο... Και οι φοιτητές κάνουν επιτροπές για να διαμαρτυρηθούν στον υπεύθυνο που έκλεισε με το "έτσι θέλω" τη σχολή ενώ δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα... Κοροϊδεύουν τον κόσμο δηλαδή...

More
27 Jan 2011 21:53 #88797 by Aνέστης Αδαμίδης
Οπότε κάποιος κοροϊδεύει κάποιον. Θα ξαναμιλήσω με τη δική μου φίλη, η οποία μου είπε το αντίθετο από αυτό που γράφεις εσύ.