Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
03 Feb 2011 21:53 #89179 by Γιάννης Ρέμας
καλά οι συζητήσεις των γέρων μέσα στα λεωφορεία έχει πολύ φάση σήμερα σε ένα οι μισοί ήθελαν χούντα ενώ κάποιος είπε ''το ΠΑΣΟΚ έκανε ότι είχε πει να καταστρέψει τη χώρα'' :lol: :lol: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Feb 2011 00:42 #89186 by lavezzi7
Καλά ιστορίες στα λεωφορεία έχω να πω πολλές,αλλά δεν θα πω καμία για να μην βγω off-topic :mrgreen:

More
04 Feb 2011 11:43 #89193 by Γιάννης Ρέμας

lavezzi7 wrote: Καλά ιστορίες στα λεωφορεία έχω να πω πολλές,αλλά δεν θα πω καμία για να μην βγω off-topic :mrgreen:

τότε φτιάξε ένα :wink:

More
04 Feb 2011 13:47 #89205 by Aνέστης Αδαμίδης
Ο BigBoss είναι μεγάλος ψεύτης ή μας κοροϊδεύει όλους.

Εχθές στην εκπομπή είπε ότι του αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια, όμως στο Ν3ΙΙ δεν έβαλε καθόλου καλό βαθμό, γιατί "είχε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας".

More
04 Feb 2011 17:34 #89213 by lavezzi7
[center:31h5dpry] [/center:31h5dpry]

Πριν να επιστρέψεις από το υπερατλαντικό ταξίδι σου, θέλω απλά να σε ενημερώσω για ένα μικρό ατύχημα που είχα με το αγροτικό αυτοκίνητό μας καθώς έστριβα για το γκαράζ.
Ευτυχώς όχι πολύ άσχημο και πραγματικά δεν τραυματίστηκα, γι' αυτό μην ανησυχείς για μένα. Ερχόμουν σπίτι από το πάρκο και καθώς έστριψα για το δρόμο του γκαράζ εντελώς τυχαία πάτησα γκάζι αντί για τα φρένα.
Η πόρτα του γκαράζ έχει λυγίσει προς τα μέσα (ασήμαντη ζημιά), αλλά το αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε όταν προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητό σου.
Πραγματικά λυπάμαι, αλλά ξέρω ότι με την ευγενική προσωπικότητά σου θα με συγχωρέσεις. Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και σε νοιάζομαι, αγαπημένε μου.
Σου εσωκλείω μια φωτογραφία.
Αγωνιώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου.
Η αγαπημένη σου γυναίκα.

:31h5dpry

More
04 Feb 2011 20:20 #89217 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Ο BigBoss είναι μεγάλος ψεύτης ή μας κοροϊδεύει όλους.

Εχθές στην εκπομπή είπε ότι του αρέσουν τα δύσκολα παιχνίδια, όμως στο Ν3ΙΙ δεν έβαλε καθόλου καλό βαθμό, γιατί "είχε μεγάλο επίπεδο δυσκολίας".

Το Ν3ΙΙ δεν ειναι δυσκολο ειναι unplayable...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Feb 2011 21:25 #89221 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Ο BigBoss είναι μεγάλος ψεύτης ή μας κοροϊδεύει όλους.

Το Ν3ΙΙ δεν ειναι δυσκολο ειναι unplayable...

Μήπως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; :mrgreen:

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει και πρώτο μέρος μέρος σε αυτό το παιχνίδι; Γιατί για να λέει ΙΙ στον τίτλο, λογικά υπήρχε και προηγούμενο επεισόδιο. Αυτό πως ήταν;

More
04 Feb 2011 22:27 #89223 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι και αυτο ηταν παλουκι - ιδιου επιπέδου με το δυο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Feb 2011 22:31 #89224 by kos7
οσον αφορα την τηλεοραση βλατε στο google το τραγουδι του πανου τζαβελα! (πουτανα τηλεοραση)

δεν υπαρχει στο youtube! :D

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!

More
05 Feb 2011 04:23 #89237 by Μάνος Γρυπάρης
:3mmbxpqw

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)