Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
12 Feb 2011 16:12 #89680 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Δεν μου λες κάτι ρε Reaper, εσυ καπνίζεις; Ρωτάω γιατί είσαι από το Μενίδι city! Όσο για το άλλο με τις γυναίκες, βλακεία τους... και κυρίως οι μικρές σε ηλικία το κάνουν για να το παίξουν ώριμες και γυναικάρες!

Γιατί να καπνίζω από τη στιγμή που το κατακρίνω; Και δηλαδής, επειδή είμαι από το Μενίδι τι πάει να πει αυτό; Ότι θα είμαι σαν τον κάθε μπαρουτοκαπνισμένο που το παίζει μάγκας, μέχρι να έρθει η ώρα να το αποδείξει και παριστάνει μετά την κυρία; Όχι βέβαια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2011 17:13 #89685 by Ιβάν
Σε ρώτησα επειδή όσα παιδιά ξέρω που είναι απ' το Μενίδι ή συχνάζουν εκεί, καπνίζουν (τα περισσότερα). Με πιάνεις :weedman: !

More
12 Feb 2011 22:53 #89698 by rafor
olgaliki, το λες αυτο γιατι εισαι γυναικα.Επισης ποσοι αντρες καπνιζουν???Ολοι ειναι αποκρουστικοι???Αμα ισχυε αυτο που λες θα τραγουδουσαν ολοι ''Αγαμια δεν σε θελω πια''...

More
12 Feb 2011 23:14 #89700 by Aνέστης Αδαμίδης

rafor wrote: olgaliki, το λες αυτο γιατι εισαι γυναικα.Επισης ποσοι αντρες καπνιζουν???Ολοι ειναι αποκρουστικοι???Αμα ισχυε αυτο που λες θα τραγουδουσαν ολοι ''Αγαμια δεν σε θελω πια''...

Γιατί ρε φίλε, άδικο έχει; Εμένα με εκνευρίζει γενικά το κάπνισμα. Απλά στις γυναίκες με χαλάει περισσότερο, γιατί βλέπεις την γκομενάρα και σκέφτεσαι να πας να της μιλήσεις και ξαφνικά σου βγάζει ένα τσιγάρο και σου γίνεται το πουλί να . Απλά προσπαθώ να τους λέω να μη "ξεφουρνίζουν" τον καπνό τους στη μούρη μου.

@olgaliki: Θέλεις να τα φτιάξουμε;;; :flowers4u: ^^

More
13 Feb 2011 00:03 #89704 by lavezzi7
12/2/2011 η ιστορική ημέρα που ο Admin Μάνος άλλαξε avatar.Από ότι κατάλαβα η εικόνα απεικονίζει κάποιον καημένο φίλαθλο του Παναθηναικού που ψάχνει να δει πόσο μπροστά είναι ο Ολυμπιακός.

Μάνο,δώστου παιδιού τα κιάλια... :mrgreen:

More
13 Feb 2011 00:14 #89705 by rafor
Ηθελα να το αναφερω και εγω αυτο lavezzi, αλλα με προλαβες.Reaper , δεν λεω οτι για τους ανδρες δεν ειναι αρνητικο, αλλα με τα χρονια οι γυναικες την εχουν συνηθισει αυτην την συνηθεια μερικων και δεν τους ενοχλει οσο στην αρχη ή ισως και καθολου?Olgaliki ριξτου χυλοπιτα ελευθερα αμα θες, θα το χαρουμε ολοι! :mrgreen:

More
13 Feb 2011 01:03 #89706 by Νικολής Ασημάκης
Και ο άκυρος.

Γ@ΜΩ ΤΗ RIOT ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΓΑΜΑΤΕΣ ARTWORK ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ CHAMPIONS ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ!

More
13 Feb 2011 11:53 #89715 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ όταν κοίταζα το site που έδωσε ο Nikolis με τα artworks, έβαλα την αυτόματη μετάφραση γιατί η σελίδα είναι στα ρώσικα. Να το μου έβγαλε:΅

Μια μετάφραση Chrome μου φτιάχνει πάντα τη μέρα.

Παρεμπιπτόντως, προσπαθούσα να κάνω αυτό το post εδώ και τρεις μέρες. Αλλά όλο έβγαζε κάποιο πρόβλημα. Α, ναι. Επίσης να κοιτάξετε στο κανάλι μου στο youtube την πρόσφατη φίλη που απέκτησα. Νομίζω πως πάλι το χτύπησα το γκομενάκι. Αν και από απόσταση. Δεν είναι καν στην Ευρώπη. Αλλά παίζει LoL και είχε φτιάξει ένα ωραίο βίντεο.

More
13 Feb 2011 14:05 #89721 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κουραφέξαλα... μην το ψάχνεις! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Feb 2011 23:57 #89876 by Μάνος Γρυπάρης

lavezzi7 wrote: 12/2/2011 η ιστορική ημέρα που ο Admin Μάνος άλλαξε avatar.Από ότι κατάλαβα η εικόνα απεικονίζει κάποιον καημένο φίλαθλο του Παναθηναικού που ψάχνει να δει πόσο μπροστά είναι ο Ολυμπιακός.

Μάνο,δώστου παιδιού τα κιάλια... :mrgreen:

Έλεος! :lol:
Βασικά ήτανε πολύ retro το Championship Manager, το είχα από το 2005. Καιρός να εκσυγχρονιστούμε λιγάκι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)