Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εμένα μια τουφίτσα στο κέντρο περίπου από το μούσι μου είναι πορτοκαλί xDBlood Prince wrote: Βρήκα μια άσπρη τρίχα στο σαγόνι, στο μούσι μου και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω άμα ήταν από τον φωτισμό,αλλά την είδα κάτασπρη.....λέτε να βγάλω άσπρες τρίχες από τα 35 ;
Πέρα από την πλάκα,η αλήθεια είναι πως δεν θα με πειράξει.
Και 1 άσπρη τρίχα που όντως έχω,τι είναι ; Τίποτα,φυσικά αλλά έγινε η αρχή.Πρέπει να έχω και μια δεύτερη από όταν ήμουν 29.
BigGreekGamer wrote:
Εμένα μια τουφίτσα στο κέντρο περίπου από το μούσι μου είναι πορτοκαλί xDBlood Prince wrote: Βρήκα μια άσπρη τρίχα στο σαγόνι, στο μούσι μου και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω άμα ήταν από τον φωτισμό,αλλά την είδα κάτασπρη.....λέτε να βγάλω άσπρες τρίχες από τα 35 ;
Πέρα από την πλάκα,η αλήθεια είναι πως δεν θα με πειράξει.
Και 1 άσπρη τρίχα που όντως έχω,τι είναι ; Τίποτα,φυσικά αλλά έγινε η αρχή.Πρέπει να έχω και μια δεύτερη από όταν ήμουν 29.
Blood Prince wrote: Για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα Αγγλικά το κόστος είναι :
270 € 10 μαθήματα φροντιστήριο και 180 € εξέταστρα = 450 €
Με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να αγοράσω Playstation 5 Digital Edition και 1 PS5 game.
FrazzleGR wrote:
Blood Prince wrote: Για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα Αγγλικά το κόστος είναι :
Με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να αγοράσω Playstation 5 Digital Edition και 1 PS5 game.
Μπορεις να μην πας φροντιστηριο και να διαβασεις μονο σου τα practice tests και να πας να δωσεις, οπως εκανα και εγω με το advanced (C1) και ετσι να γλιτωσεις τα 270.
Blood Prince wrote:
FrazzleGR wrote:
Μπορεις να μην πας φροντιστηριο και να διαβασεις μονο σου τα practice tests και να πας να δωσεις, οπως εκανα και εγω με το advanced (C1) και ετσι να γλιτωσεις τα 270.
Τα εκανα ήδη τα 10 μαθηματα. Μάλιστα τα εξέταστρα μπορεί να είναι 180+25 € σε περίπτωση που εξεταστώ από το σπίτι. . Computer Based δίνω, 20 Φεβρουαρίου λογικά.Το φροντιστήριο με βοήθησε να προετοιμαστώ για την έκθεση κυρίως.
Επιπλέον παρήγγειλα πληκτρολόγιο για το Laptop που χάλασε και θα αγοράσω και headsets. Αστα να πάνε.
Blood Prince wrote: Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.
Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.
Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.