Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
25 Dec 2020 15:24 - 25 Dec 2020 15:33 #243459 by Blood Prince
Βρήκα μια άσπρη τρίχα στο σαγόνι, στο μούσι μου και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω άμα ήταν από τον φωτισμό,αλλά την είδα κάτασπρη.....λέτε να βγάλω άσπρες τρίχες από τα 35 ; :woohoo:

Πέρα από την πλάκα,η αλήθεια είναι πως δεν θα με πειράξει.

Και 1 άσπρη τρίχα που όντως έχω,τι είναι ; Τίποτα,φυσικά αλλά έγινε η αρχή.Πρέπει να έχω και μια δεύτερη από όταν ήμουν 29.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Dec 2020 15:33 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2021 20:39 #243939 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote: Βρήκα μια άσπρη τρίχα στο σαγόνι, στο μούσι μου και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω άμα ήταν από τον φωτισμό,αλλά την είδα κάτασπρη.....λέτε να βγάλω άσπρες τρίχες από τα 35 ; :woohoo:

Και 1 άσπρη τρίχα που όντως έχω,τι είναι ; Τίποτα,φυσικά αλλά έγινε η αρχή.Πρέπει να έχω και μια δεύτερη από όταν ήμουν 29.

Εμένα μια τουφίτσα στο κέντρο περίπου από το μούσι μου είναι πορτοκαλί xD

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
06 Jan 2021 02:46 #244170 by Blood Prince
Για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα Αγγλικά το κόστος είναι :

270 € 10 μαθήματα φροντιστήριο και 180 € εξέταστρα = 450 €

Με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να αγοράσω Playstation 5 Digital Edition και 1 PS5 game. :(

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Jan 2021 01:15 #244857 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote:

Blood Prince wrote: Βρήκα μια άσπρη τρίχα στο σαγόνι, στο μούσι μου και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω άμα ήταν από τον φωτισμό,αλλά την είδα κάτασπρη.....λέτε να βγάλω άσπρες τρίχες από τα 35 ; :woohoo:

Εμένα μια τουφίτσα στο κέντρο περίπου από το μούσι μου είναι πορτοκαλί xD

Και εγώ έχω αρκετές καστανές αλλά η άσπρη μου τράβηξε την προσοχή.Βέβαια σε λίγα χρόνια,μόνο άσπρες θα έχω.

[IMG

Peter Baylish

More
21 Jan 2021 12:36 #244883 by Aνέστης Αδαμίδης
Η πρώτη "πλαστική" έγινε περίπου το 1917 και είχε σκοπό να θεραπεύσει άσχημες ουλές που έγιναν στη μάχη. Κάντε μια αναζήτηση του Walter Yeo. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

More
21 Jan 2021 12:41 #244885 by Frazzle

Blood Prince wrote: Για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα Αγγλικά το κόστος είναι :

Με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να αγοράσω Playstation 5 Digital Edition και 1 PS5 game. :(

Μπορεις να μην πας φροντιστηριο και να διαβασεις μονο σου τα practice tests και να πας να δωσεις, οπως εκανα και εγω με το advanced (C1) και ετσι να γλιτωσεις τα 270. B)

More
21 Jan 2021 17:53 - 21 Jan 2021 18:00 #244900 by Blood Prince

FrazzleGR wrote:

Blood Prince wrote: Για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα Αγγλικά το κόστος είναι :

Μπορεις να μην πας φροντιστηριο και να διαβασεις μονο σου τα practice tests και να πας να δωσεις, οπως εκανα και εγω με το advanced (C1) και ετσι να γλιτωσεις τα 270. B)

Τα εκανα ήδη τα 10 μαθηματα. :( Μάλιστα τα εξέταστρα μπορεί να είναι 180+25 € σε περίπτωση που εξεταστώ από το σπίτι. . Computer Based δίνω, 20 Φεβρουαρίου λογικά.Το φροντιστήριο με βοήθησε να προετοιμαστώ για την έκθεση κυρίως.

Επιπλέον παρήγγειλα πληκτρολόγιο για το Laptop που χάλασε και θα αγοράσω και headsets. Αστα να πάνε. :woohoo:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jan 2021 18:00 by Blood Prince.

More
22 Jan 2021 08:26 #244905 by Frazzle

Blood Prince wrote:

FrazzleGR wrote:

Τα εκανα ήδη τα 10 μαθηματα. :( Μάλιστα τα εξέταστρα μπορεί να είναι 180+25 € σε περίπτωση που εξεταστώ από το σπίτι. . Computer Based δίνω, 20 Φεβρουαρίου λογικά.Το φροντιστήριο με βοήθησε να προετοιμαστώ για την έκθεση κυρίως.

Επιπλέον παρήγγειλα πληκτρολόγιο για το Laptop που χάλασε και θα αγοράσω και headsets. Αστα να πάνε. :woohoo:

Computer based exams για εξετασεις στα Αγγλικα? Ενδιαφερον, αναρωτιεμαι πως θα λειτουργει απο εδω και περα. Θυμαμαι επαιζα σε ενα λαπτοπ παλια και απο την θερμοκρασια που ανεβαζε αναγκαστηκα να αγορασω wireless keyboard και mouse, ωστε να μην ακουμπαω την επιφανεια που ζεσταινοτανε οταν ανεβαζε θερμοκρασιες απο παιχνιδια. Good times.

More
24 Jan 2021 22:05 - 24 Jan 2021 22:06 #245102 by Blood Prince
Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.

Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.

Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jan 2021 22:06 by Blood Prince.

More
25 Jan 2021 11:39 - 25 Jan 2021 11:39 #245120 by Frazzle

Blood Prince wrote: Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.

Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.

Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.

Profieciency δίνεις? Αν ναι, ποιό?
Last edit: 25 Jan 2021 11:39 by Frazzle.