Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
12 Aug 2020 13:34 #237433 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό που είπε ο Brazhlias. Είναι τυπικό το θέμα. Ο άλλος μπορεί να σου έκλεψε την ταυτότητα. Χρειάζονται εξουσιοδότηση για να είναι σίγουροι ότι όντως έχεις δώσει την συγκατάθεσή σου. Στο ΚΕΠ να πας, ούτε 15 λεπτά υπόθεση είναι. Νομίζω ότι το αναφέρουν και στους όρους τους κάπου. Ότι αν είναι να παραλάβει άλλος δέμα σου, πρέπει να είναι με εξουσιοδότηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2020 13:46 #237434 by Blood Prince

TheReaper wrote: Αυτό που είπε ο Brazhlias. Είναι τυπικό το θέμα. Ο άλλος μπορεί να σου έκλεψε την ταυτότητα. Χρειάζονται εξουσιοδότηση για να είναι σίγουροι ότι όντως έχεις δώσει την συγκατάθεσή σου. Στο ΚΕΠ να πας, ούτε 15 λεπτά υπόθεση είναι. Νομίζω ότι το αναφέρουν και στους όρους τους κάπου. Ότι αν είναι να παραλάβει άλλος δέμα σου, πρέπει να είναι με εξουσιοδότηση.

Ο άλλος που ανέφερα είναι συγγενής εξ αίματος...πως να μου έκλεψε την ταυτότητα ; Καλά αν μπω στην διαδικασία να πάω στα ΚΕΠ,να πάω ΕΛΤΑ τότε καλύτερα.

Εγώ μένω εκτός πόλης όπου δεν υπάρχουν ΕΛΤΑ και δεν με βολεύει να πάω Κόρινθο και ο συγγενής εξ αίματος θα με διευκόλυνε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Aug 2020 23:09 #237482 by Sotiris Greece
@Blood Prince Δοκίμασε το gov.gr

Προϋποθέσεις:

Taxisnet, internet banking, καθώς και η εξουσιοδότηση μπορεί να ελεγχθεί από την υπηρεσία μέσω του QR Code.

More
13 Aug 2020 02:07 #237485 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν έχει σημασία τι βαθμός συγγένειας υπάρχει. Είναι χρόνια έτσι το πρωτόκολλο. Όταν δεν πας ο ίδιος και στέλνεις αντιπρόσωπο (διπρόσωπο xD) τότε ο άλλος πρέπει να έχει υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση. Αυτό είναι το τυπικό, για να μην βρουν κι εκείνοι τον μπελά τους. Αν πέσεις σε κανέναν γνωστό που σε ξέρει και τον συγγενή σου ταυτόχρονα, τότε μπορεί να σε "εξυπηρετήσει" κάπως.

More
13 Aug 2020 02:47 #237487 by Blood Prince

TheReaper wrote: Αν πέσεις σε κανέναν γνωστό που σε ξέρει και τον συγγενή σου ταυτόχρονα, τότε μπορεί να σε "εξυπηρετήσει" κάπως.

Αυτό είναι το θέμα,παλιότερα πήγαινα συχνά στο ταχυδρομείο λόγω δουλειάς οπότε με ξέρουν όπως και τον συγγενή μου παρόλα αυτά δεν το δίνουν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Aug 2020 02:22 - 16 Aug 2020 02:38 #237540 by Blood Prince
Το κινητό μου έπεσε στο πάτωμα :( και μάλιστα μπρούμυτα που δεν προστατεύεται από θήκη καθώς την έχω ανοιχτή μπροστά αν και κλείνει (όσες φορές μου έχει πέσει μπρούμυτα πέφτει) αλλά ευτυχώς το γυαλί είναι ανθεκτικό και δεν ραγίζει.Το έχω 3 χρόνια το Sony Xperia M2.Παλιότερα άλλαζα κινητό κάθε 2 χρόνια ή πιο νωρίς.

Δεν έχω μετρήσει πόσες φορές μου έχει πέσει αλλά λίγες.Στην αρχή το πρόσεχα πιο πολύ.Μέσα στο Καλοκαίρι πρέπει να έχει πέσει δύο φορές.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Aug 2020 02:38 by Blood Prince.

More
16 Aug 2020 03:01 #237541 by Blood Prince
Βλέποντας το παλιό και το νέο λογότυπο στο ΕΑΠ απορώ τι το άλλαξαν.Το παλιό ήταν καλύτερο.Το νέο δεν ξέρω καν τι απεικονίζει ,ένα ανοιχτό παράθυρο ; :lol:

Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ του ΠΑ.ΠΕΙ

[IMG

Peter Baylish

More
16 Aug 2020 21:24 #237547 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote: Το κινητό μου έπεσε στο πάτωμα :( και μάλιστα μπρούμυτα που δεν προστατεύεται από θήκη καθώς την έχω ανοιχτή μπροστά αν και κλείνει (όσες φορές μου έχει πέσει μπρούμυτα πέφτει) αλλά ευτυχώς το γυαλί είναι ανθεκτικό και δεν ραγίζει.Το έχω 3 χρόνια το Sony Xperia M2.Παλιότερα άλλαζα κινητό κάθε 2 χρόνια ή πιο νωρίς.

Δεν έχω μετρήσει πόσες φορές μου έχει πέσει αλλά λίγες.Στην αρχή το πρόσεχα πιο πολύ.Μέσα στο Καλοκαίρι πρέπει να έχει πέσει δύο φορές.

Εγώ όσο καιρό και να έχω ένα κινητό, κάθε φορά που θα τύχει να μου πέσει, θα νευριάσω. Δεν μπορώ να αλλάζω κινητά κάθε τρεις και λίγο, ούτε τα λεφτά μου τρέχουν από τις τσέπες, ούτε έχω διάθεση να μεταφέρω αρχεία και επαφές κάθε χρόνο. Ευτυχώς το χειρότερο που μου έχει τύχει, είναι να γρατσουνιστεί από την πίσω μεριά το πλαστικό, αλλά και πάλι τα είχα πάρει με τα μανταλάκια μου.

More
17 Aug 2020 01:52 #237555 by Blood Prince

TheReaper wrote:

Blood Prince wrote: Το κινητό μου έπεσε στο πάτωμα :( και μάλιστα μπρούμυτα που δεν προστατεύεται από θήκη καθώς την έχω ανοιχτή μπροστά αν και κλείνει (όσες φορές μου έχει πέσει μπρούμυτα πέφτει) αλλά ευτυχώς το γυαλί είναι ανθεκτικό και δεν ραγίζει.Το έχω 3 χρόνια το Sony Xperia M2.Παλιότερα άλλαζα κινητό κάθε 2 χρόνια ή πιο νωρίς.

Εγώ όσο καιρό και να έχω ένα κινητό, κάθε φορά που θα τύχει να μου πέσει, θα νευριάσω.

Ε ναι δεν είναι και η καλύτερη...και έπεσε μπρούμυτα σε σημείο που δεν προστατευόταν από την θήκη...ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και το έχω 3 χρόνια.Ελπίζω να το έχω περισσότερο γιατί δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλο smartphone.

[IMG

Peter Baylish

More
21 Aug 2020 13:29 #237695 by Blood Prince
Μπαίνω στο Gameworld να κάνω 1 σχόλιο και βλέπω τον BigGreekGamer μπλά μπλά μπλά κάνει συνεχόμενα πόστ παντού.Εύγε.

Θα περάσει και τον Shikabane_Hime7.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis