Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Αυτό που είπε ο Brazhlias. Είναι τυπικό το θέμα. Ο άλλος μπορεί να σου έκλεψε την ταυτότητα. Χρειάζονται εξουσιοδότηση για να είναι σίγουροι ότι όντως έχεις δώσει την συγκατάθεσή σου. Στο ΚΕΠ να πας, ούτε 15 λεπτά υπόθεση είναι. Νομίζω ότι το αναφέρουν και στους όρους τους κάπου. Ότι αν είναι να παραλάβει άλλος δέμα σου, πρέπει να είναι με εξουσιοδότηση.
TheReaper wrote: Αν πέσεις σε κανέναν γνωστό που σε ξέρει και τον συγγενή σου ταυτόχρονα, τότε μπορεί να σε "εξυπηρετήσει" κάπως.
Εγώ όσο καιρό και να έχω ένα κινητό, κάθε φορά που θα τύχει να μου πέσει, θα νευριάσω. Δεν μπορώ να αλλάζω κινητά κάθε τρεις και λίγο, ούτε τα λεφτά μου τρέχουν από τις τσέπες, ούτε έχω διάθεση να μεταφέρω αρχεία και επαφές κάθε χρόνο. Ευτυχώς το χειρότερο που μου έχει τύχει, είναι να γρατσουνιστεί από την πίσω μεριά το πλαστικό, αλλά και πάλι τα είχα πάρει με τα μανταλάκια μου.Blood Prince wrote: Το κινητό μου έπεσε στο πάτωμα και μάλιστα μπρούμυτα που δεν προστατεύεται από θήκη καθώς την έχω ανοιχτή μπροστά αν και κλείνει (όσες φορές μου έχει πέσει μπρούμυτα πέφτει) αλλά ευτυχώς το γυαλί είναι ανθεκτικό και δεν ραγίζει.Το έχω 3 χρόνια το Sony Xperia M2.Παλιότερα άλλαζα κινητό κάθε 2 χρόνια ή πιο νωρίς.
Δεν έχω μετρήσει πόσες φορές μου έχει πέσει αλλά λίγες.Στην αρχή το πρόσεχα πιο πολύ.Μέσα στο Καλοκαίρι πρέπει να έχει πέσει δύο φορές.
TheReaper wrote:
Εγώ όσο καιρό και να έχω ένα κινητό, κάθε φορά που θα τύχει να μου πέσει, θα νευριάσω.Blood Prince wrote: Το κινητό μου έπεσε στο πάτωμα και μάλιστα μπρούμυτα που δεν προστατεύεται από θήκη καθώς την έχω ανοιχτή μπροστά αν και κλείνει (όσες φορές μου έχει πέσει μπρούμυτα πέφτει) αλλά ευτυχώς το γυαλί είναι ανθεκτικό και δεν ραγίζει.Το έχω 3 χρόνια το Sony Xperia M2.Παλιότερα άλλαζα κινητό κάθε 2 χρόνια ή πιο νωρίς.
Δεν έχω μετρήσει πόσες φορές μου έχει πέσει αλλά λίγες.Στην αρχή το πρόσεχα πιο πολύ.Μέσα στο Καλοκαίρι πρέπει να έχει πέσει δύο φορές.