Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
21 Aug 2020 13:37 #237696 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote: Μπαίνω στο Gameworld να κάνω 1 σχόλιο και βλέπω τον BigGreekGamer μπλά μπλά μπλά κάνει συνεχόμενα πόστ παντού.Εύγε.

Θα περάσει και τον Shikabane_Hime7.

Στόχος είναι ο Μάνος xD

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2020 22:23 #237757 by Aνέστης Αδαμίδης
Ζούμε για τη μέρα που θα πέσει ο Zaratoth. Ο οποίος έχει χρόνια να πατήσει :lol:

More
24 Aug 2020 19:47 #237784 by Blood Prince

TheReaper wrote: Ζούμε για τη μέρα που θα πέσει ο Zaratoth. Ο οποίος έχει χρόνια να πατήσει :lol:

Εχει πέσει ήδη. :lol: Τελευταία φορά μπήκε το Δεκέμβριο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Aug 2020 20:26 #237786 by Blood Prince
Χθές είδα Φίδι στο δωματιό μου μικρό βέβαια αλλά απορώ πως μπήκε μέσα στο σπίτι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
07 Sep 2020 21:38 - 07 Sep 2020 21:48 #238241 by Blood Prince
Με πέταξαν έξω από ομάδα στο facebook χωρίς λόγο...εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί το facebook πρόχειρα το έχω και το διαγράφω οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ την "βλακεία" ορισμένων.

Κάποιοι είναι τόσο ευαίσθητοι χαρακτήρες που με το παραμικρό που θα πω ακόμα και αν έχω καλές προθέσεις παρεξηγούνται.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Sep 2020 21:48 by Blood Prince.

More
09 Sep 2020 01:37 #238269 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Με πέταξαν έξω από ομάδα στο facebook χωρίς λόγο...εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί το facebook πρόχειρα το έχω και το διαγράφω οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ την "βλακεία" ορισμένων.

Κάποιοι είναι τόσο ευαίσθητοι χαρακτήρες που με το παραμικρό που θα πω ακόμα και αν έχω καλές προθέσεις παρεξηγούνται.

Αυτός που με πέταξε έξω από την ομάδα του facebook τώρα αφού κατάλαβε το λάθος του μου ζήτησε να ξανακάνω αίτημα....οπότε επιβεβαίωσε τα όσα έγραψα παραπάνω.

[IMG

Peter Baylish

More
10 Sep 2020 23:55 #238344 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote:

Blood Prince wrote: Με πέταξαν έξω από ομάδα στο facebook χωρίς λόγο...εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί το facebook πρόχειρα το έχω και το διαγράφω οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ την "βλακεία" ορισμένων.

Αυτός που με πέταξε έξω από την ομάδα του facebook τώρα αφού κατάλαβε το λάθος του μου ζήτησε να ξανακάνω αίτημα....οπότε επιβεβαίωσε τα όσα έγραψα παραπάνω.

Mαλάκες υπάρχουν πολλοί. Εγώ θυμάμαι κάποτε με είχαν πετάξει από μια ομάδα, η οποία ήταν για όσους ασχολούνταν τότε με το Marvel Avengers Alliance στο facebook. Και δεν είχα πει τίποτα που να προσβάλει, είχα απλά ζητήσει βοήθεια, ή ενημέρωσα ότι θα έλειπα για 3-4 μέρες, οπότε οι σύμμαχοί μου να ξέρουν να μη σπαταλήσουν ενέργεια στα δικά μου bosses. Και με πέταξαν έξω. Άντε βρες άκρη.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
12 Sep 2020 16:22 #238363 by Blood Prince
Εμαθα νέα πως πέθανε Γυναίκα Δημάρχου ξαφνικά στα 56.

Το να πεθάνει στα 56 είναι λυπηρό (όταν πολλοί ζουν μέχρι τα 80 over) αλλά το "ξαφνικά" ποτέ δεν το κατάλαβα ;

Δηλαδή μπορεί εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος που είναι μια χαρά να πεθάνουμε ξαφνικά ; Να κάνω πάρτυ ας πούμε ,να νιώθω υπέροχα και να πεθάνω ;

Αυτό το ξαφνικά ποτέ δεν το έχω καταλάβει.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Sep 2020 14:29 #238420 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν είσαι καλά στην υγεία σου σήμερα και χωρίς προφανή λόγο την επόμενη μέρα πεθάνεις, πως θα το χαρακτήριζες; Ούτε γέρος είσαι, ούτε χρόνια νοσήματα έχεις. Γιατί λοιπόν να σταματήσει η καρδιά σου;

More
13 Sep 2020 16:56 - 13 Sep 2020 16:58 #238422 by Blood Prince

TheReaper wrote: Αν είσαι καλά στην υγεία σου σήμερα και χωρίς προφανή λόγο την επόμενη μέρα πεθάνεις, πως θα το χαρακτήριζες; Ούτε γέρος είσαι, ούτε χρόνια νοσήματα έχεις. Γιατί λοιπόν να σταματήσει η καρδιά σου;

Αυτό λέω πως αυτά τα πράγματα δεν γίνονται...είναι σαν να λέμε θα αναστηθούν οι νεκροί.

Κατά την γνώμη μου κανείς δεν πεθαίνει ξαφνικά.Ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως γι'αυτούς που πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς αλλά κάποιο νόσημα έχουν.Δεν πεθαίνουν στα καλακαθούμενα.Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ο όρος πέθανε "ξαφνικά".

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Sep 2020 16:58 by Blood Prince.