- Thank you received: 313
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Blood Prince wrote: Μπαίνω στο Gameworld να κάνω 1 σχόλιο και βλέπω τον BigGreekGamer μπλά μπλά μπλά κάνει συνεχόμενα πόστ παντού.Εύγε.
Θα περάσει και τον Shikabane_Hime7.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Ζούμε για τη μέρα που θα πέσει ο Zaratoth. Ο οποίος έχει χρόνια να πατήσει
Blood Prince wrote: Με πέταξαν έξω από ομάδα στο facebook χωρίς λόγο...εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί το facebook πρόχειρα το έχω και το διαγράφω οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ την "βλακεία" ορισμένων.
Κάποιοι είναι τόσο ευαίσθητοι χαρακτήρες που με το παραμικρό που θα πω ακόμα και αν έχω καλές προθέσεις παρεξηγούνται.
Blood Prince wrote:
Blood Prince wrote: Με πέταξαν έξω από ομάδα στο facebook χωρίς λόγο...εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί το facebook πρόχειρα το έχω και το διαγράφω οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ την "βλακεία" ορισμένων.
Κάποιοι είναι τόσο ευαίσθητοι χαρακτήρες που με το παραμικρό που θα πω ακόμα και αν έχω καλές προθέσεις παρεξηγούνται.
Αυτός που με πέταξε έξω από την ομάδα του facebook τώρα αφού κατάλαβε το λάθος του μου ζήτησε να ξανακάνω αίτημα....οπότε επιβεβαίωσε τα όσα έγραψα παραπάνω.
TheReaper wrote: Αν είσαι καλά στην υγεία σου σήμερα και χωρίς προφανή λόγο την επόμενη μέρα πεθάνεις, πως θα το χαρακτήριζες; Ούτε γέρος είσαι, ούτε χρόνια νοσήματα έχεις. Γιατί λοιπόν να σταματήσει η καρδιά σου;