Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
TheReaper wrote: Επιτέλους τελείωσε η ρημάδα η εξεταστική! Την ψυχή μου φάγανε φέτος, ειδικά με την στατιστική που έπρεπε να δώσω χθες προφορικά.Τουλάχιστον, φαίνεται ότι δε θα χρωστάω κανένα μάθημα. Αλλά αυτή η κάμπια που μου έβαλε 6.5 σε παρουσίαση γιατί δεν είχα πολλές εικόνες, της εύχομαι να πηγαίνει παραλία και να καίγεται από τον ήλιο. Συνέχεια!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Με πείραξε, γιατί δεν άξιζα τόσο. Η εργασία είναι γαμάτη, η καθηγήτρια είναι λαλημένη. Αυτό, τίποτε άλλο.Blood Prince wrote:
TheReaper wrote: Επιτέλους τελείωσε η ρημάδα η εξεταστική! Την ψυχή μου φάγανε φέτος, ειδικά με την στατιστική που έπρεπε να δώσω χθες προφορικά.Τουλάχιστον, φαίνεται ότι δε θα χρωστάω κανένα μάθημα. Αλλά αυτή η κάμπια που μου έβαλε 6.5 σε παρουσίαση γιατί δεν είχα πολλές εικόνες, της εύχομαι να πηγαίνει παραλία και να καίγεται από τον ήλιο. Συνέχεια!
Σε ποιό μεταπτυχιακό είσαι ; Τόσο πολύ σε πείραξε το 6,5 ; Με Αριστα θές να το πάρεις ; Καλή Επιτυχία σε αυτό.
Στις 6/6 παρουσίασα την Διπλωματική και ήταν η μόνη που εξετάστηκα προφορικά.
TheReaper wrote:
Με πείραξε, γιατί δεν άξιζα τόσο. Η εργασία είναι γαμάτη, η καθηγήτρια είναι λαλημένη. Αυτό, τίποτε άλλο.Blood Prince wrote:
Σε ποιό μεταπτυχιακό είσαι ; Τόσο πολύ σε πείραξε το 6,5 ; Με Αριστα θές να το πάρεις ; Καλή Επιτυχία σε αυτό.
Στις 6/6 παρουσίασα την Διπλωματική και ήταν η μόνη που εξετάστηκα προφορικά.
TheReaper wrote: Στου ΠΑΔΑ, το μεταπτυχιακό του τουριστικού τμήματος
Blood Prince wrote: Δεν χρησιμοποιώ Facebook.Τυπικά δημιούργησα για να συμμετέχω σε διαγωνισμούς εφόσον θέλω και είδα πως δέχτηκα ένα σωρό αιτήματα φιλίας.......οτι να'ναι....φυσικά όλους αυτούς θα τους αφήσω στην αναμονή..
Brazhlias wrote: Φεισμπουκ καλο ειναι για να γνωρισεις κανενα γκομενακι. Μπορει να φτιαξω για να με κανουν αντ τα κοριτσοπουλα.
Blood Prince wrote:
Brazhlias wrote: Φεισμπουκ καλο ειναι για να γνωρισεις κανενα γκομενακι. Μπορει να φτιαξω για να με κανουν αντ τα κοριτσοπουλα.
Για μένα είναι εντελώς άχρηστο.....δεν έχω facebook,το έχω κάνει delete.Αν περιμένεις γκομενάκι από facebook σώθηκες.Κάποιες χοντρές και άσχημες θα σε κάνουν add ή πουτάνες.