Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
17 Jun 2020 21:16 #235605 by Blood Prince

TheReaper wrote: Επιτέλους τελείωσε η ρημάδα η εξεταστική! Την ψυχή μου φάγανε φέτος, ειδικά με την στατιστική που έπρεπε να δώσω χθες προφορικά.Τουλάχιστον, φαίνεται ότι δε θα χρωστάω κανένα μάθημα. Αλλά αυτή η κάμπια που μου έβαλε 6.5 σε παρουσίαση γιατί δεν είχα πολλές εικόνες, της εύχομαι να πηγαίνει παραλία και να καίγεται από τον ήλιο. Συνέχεια!

Σε ποιό μεταπτυχιακό είσαι ; Τόσο πολύ σε πείραξε το 6,5 ; Με Αριστα θές να το πάρεις ; Καλή Επιτυχία σε αυτό.

Στις 6/6 παρουσίασα την Διπλωματική και ήταν η μόνη που εξετάστηκα προφορικά. :)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2020 21:21 #235632 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote:

TheReaper wrote: Επιτέλους τελείωσε η ρημάδα η εξεταστική! Την ψυχή μου φάγανε φέτος, ειδικά με την στατιστική που έπρεπε να δώσω χθες προφορικά.Τουλάχιστον, φαίνεται ότι δε θα χρωστάω κανένα μάθημα. Αλλά αυτή η κάμπια που μου έβαλε 6.5 σε παρουσίαση γιατί δεν είχα πολλές εικόνες, της εύχομαι να πηγαίνει παραλία και να καίγεται από τον ήλιο. Συνέχεια!

Σε ποιό μεταπτυχιακό είσαι ; Τόσο πολύ σε πείραξε το 6,5 ; Με Αριστα θές να το πάρεις ; Καλή Επιτυχία σε αυτό.

Στις 6/6 παρουσίασα την Διπλωματική και ήταν η μόνη που εξετάστηκα προφορικά. :)

Με πείραξε, γιατί δεν άξιζα τόσο. Η εργασία είναι γαμάτη, η καθηγήτρια είναι λαλημένη. Αυτό, τίποτε άλλο.

More
18 Jun 2020 22:37 #235634 by Blood Prince

TheReaper wrote:

Blood Prince wrote:

Με πείραξε, γιατί δεν άξιζα τόσο. Η εργασία είναι γαμάτη, η καθηγήτρια είναι λαλημένη. Αυτό, τίποτε άλλο.

Ντάξει αλλά δεν μου είπες σε ποιό είσαι ; Τέσπα,δεν πειράζει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Jun 2020 12:42 #235646 by Aνέστης Αδαμίδης
Στου ΠΑΔΑ, το μεταπτυχιακό του τουριστικού τμήματος
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Jun 2020 13:43 - 19 Jun 2020 13:48 #235654 by Blood Prince

TheReaper wrote: Στου ΠΑΔΑ, το μεταπτυχιακό του τουριστικού τμήματος

Εγώ το πρόγραμμα σπουδών Τραπεζική του ΕΑΠ τελείωσα στα 4 χρόνια.Είχα κάνει αίτηση νωρίτερα για το Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και δεν είχα κληρωθεί.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Jun 2020 13:48 by Blood Prince.

More
30 Jun 2020 15:26 #236056 by Blood Prince
Δεν χρησιμοποιώ Facebook.Τυπικά δημιούργησα για να συμμετέχω σε διαγωνισμούς εφόσον θέλω και είδα πως δέχτηκα ένα σωρό αιτήματα φιλίας.......οτι να'ναι....φυσικά όλους αυτούς θα τους αφήσω στην αναμονή..:lol:

[IMG

Peter Baylish

More
01 Jul 2020 03:19 #236082 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Δεν χρησιμοποιώ Facebook.Τυπικά δημιούργησα για να συμμετέχω σε διαγωνισμούς εφόσον θέλω και είδα πως δέχτηκα ένα σωρό αιτήματα φιλίας.......οτι να'ναι....φυσικά όλους αυτούς θα τους αφήσω στην αναμονή..:lol:

Πάει για οριστική διαγραφή πάλι.....μου αρέσει πάντως που είχε και μετατροπή εις μνήμην.....χαχαχα :lol:

[IMG

Peter Baylish

More
01 Jul 2020 13:30 #236143 by Ηλιας
Φεισμπουκ καλο ειναι για να γνωρισεις κανενα γκομενακι. Μπορει να φτιαξω για να με κανουν αντ τα κοριτσοπουλα.

More
01 Jul 2020 14:12 #236147 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Φεισμπουκ καλο ειναι για να γνωρισεις κανενα γκομενακι. Μπορει να φτιαξω για να με κανουν αντ τα κοριτσοπουλα.

Για μένα είναι εντελώς άχρηστο.....δεν έχω facebook,το έχω κάνει delete.Αν περιμένεις γκομενάκι από facebook σώθηκες.Κάποιες χοντρές και άσχημες θα σε κάνουν add ή πουτάνες.

[IMG

Peter Baylish

More
01 Jul 2020 15:23 #236148 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Brazhlias wrote: Φεισμπουκ καλο ειναι για να γνωρισεις κανενα γκομενακι. Μπορει να φτιαξω για να με κανουν αντ τα κοριτσοπουλα.

Για μένα είναι εντελώς άχρηστο.....δεν έχω facebook,το έχω κάνει delete.Αν περιμένεις γκομενάκι από facebook σώθηκες.Κάποιες χοντρές και άσχημες θα σε κάνουν add ή πουτάνες.

Λες ε; Δεν φτιαχνω τοτε.

Θα μεινω εδω που ειμαι καλυτερα με την Μαρια.