Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
10 Jul 2020 14:10 #236465 by Blood Prince
Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμοί για τις Πανελλήνιες απ'οτι είδα σε άλλο forum και έδιναν λέει 4 Μαθήματα...........μα είναι δυνατόν ; 4 Μαθήματα ; Σιγά τις Πανελλήνιες.......εγώ έδινα τότε 10 μαθήματα...αδικία τώρα να δίνουν 4.........αν έδινα 4 δεν θα έμπαινα Λογιστική ΤΕΙ Λάρισας αλλά θα τα πήγαινα πολύ μα πολύ καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2020 03:34 #236481 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμοί για τις Πανελλήνιες απ'οτι είδα σε άλλο forum και έδιναν λέει 4 Μαθήματα...........μα είναι δυνατόν ; 4 Μαθήματα ; Σιγά τις Πανελλήνιες.......εγώ έδινα τότε 10 μαθήματα...αδικία τώρα να δίνουν 4.........αν έδινα 4 δεν θα έμπαινα Λογιστική ΤΕΙ Λάρισας αλλά θα τα πήγαινα πολύ μα πολύ καλύτερα.

Είναι πολύ περίεργη κατάσταση...από την μια γκρινιάζω που τελείωσα ΤΕΙ από την άλλη με το Μεταπτυχιακό που έκανα μπορώ να συνεχίσω για Διδακτορικό αλλά χρειάζομαι C1 στα Αγγλικά.

Εδώ λέει www.dept.aueb.gr/el/loxri/content/%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%C...%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%82

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Οι υποψήφιοι φοιτητές για Διδακτορικές Σπουδές πρέπει να έχουν τα ακόλουθα τυπικά προσόντα:

Πτυχίο ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ομοταγούς Πανεπιστημίου του εξωτερικού
Αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ελληνικού ΑΕΙ ή ομοταγούς Πανεπιστημίου του εξωτερικού αναγνωρισμένου από το ΔΙΚΑΤΣΑ στα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος ή σε συγγενές αντικείμενο

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 Jul 2020 21:02 #236563 by Blood Prince
Βλέπω διάφορες κριτικές για διάφορα videogames του PS4 και ένα σωρό gamers λένε βαρετό,δεν αξίζει κλπ Ε άμα δεν αξίζουν τα παιχνίδια τι gamer είστε ; Να μην παίζουμε τίποτα στο τέλος.

Τέσπα,εγώ νιώθω πως έχει υπάρξει κορεσμός,Δεν βρίσκω κανένα PS4 παιχνίδι που να με πωρώνει πλέον.

[IMG

Peter Baylish

More
14 Jul 2020 02:04 #236570 by Aνέστης Αδαμίδης
Πλέον δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Όλα τα σενάρια που ήταν να δημιουργηθούν, έχουν δημιουργηθεί κατά τη μεγάλη άνοδο των παιχνιδιών από το '80 ως το '00. Μετά ξεκίνησε να εμφανίζεται η ανακύκλωση των σεναρίων και αυτό είναι που ίσως προκαλεί τον κόσμο να δυσανασχετεί. Όμως τι να γίνει; Το θέμα πλέον είναι πώς μπορεί να πλασαριστεί ένα ανακυκλωμένο σενάριο. Δεν υπάρχει εύκολα η δυνατότητα καινούριου genre, οπότε όλα έγκεινται στον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστούν.

More
14 Jul 2020 02:39 #236571 by Blood Prince
Το πρόβλημα είναι πως πλέον δεν με πωρώνει κανένα παιχνίδι....θυμάμαι άλλες φορές που με έπιανε ανυπομονησία να αγοράσω.

Εχω αρχίσει και ανυσηχώ μήπως χάνω ένα από τα χόμπυ μου. :P

[IMG

Peter Baylish

More
14 Jul 2020 09:17 #236572 by Ηλιας

TheReaper wrote: Πλέον δεν υπάρχει κάτι καινούριο. Όλα τα σενάρια που ήταν να δημιουργηθούν, έχουν δημιουργηθεί κατά τη μεγάλη άνοδο των παιχνιδιών από το '80 ως το '00. Μετά ξεκίνησε να εμφανίζεται η ανακύκλωση των σεναρίων και αυτό είναι που ίσως προκαλεί τον κόσμο να δυσανασχετεί. Όμως τι να γίνει; Το θέμα πλέον είναι πώς μπορεί να πλασαριστεί ένα ανακυκλωμένο σενάριο. Δεν υπάρχει εύκολα η δυνατότητα καινούριου genre, οπότε όλα έγκεινται στον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστούν.

Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.

[/quote]Το πρόβλημα είναι πως πλέον δεν με πωρώνει κανένα παιχνίδι....θυμάμαι άλλες φορές που με έπιανε ανυπομονησία να αγοράσω.

Εχω αρχίσει και ανυσηχώ μήπως χάνω ένα από τα χόμπυ μου. :P [/quote]

Ελπιζω να μην το εννοεις, αλλα κι ετσι να γινει ευτυχως εχεις και αλλα πραγματα να περνας δημιουργικα το χρονο σου, οπως το διαβασμα και η μουσικη απο το youtube.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Jul 2020 20:32 #236597 by Blood Prince

Brazhlias wrote:
Ελπιζω να μην το εννοεις, αλλα κι ετσι να γινει ευτυχως εχεις και αλλα πραγματα να περνας δημιουργικα το χρονο σου, οπως το διαβασμα και η μουσικη απο το youtube.

Για την ώρα αυτό που κάνω είναι να ψάχνω τι να αγοράσω και να μην αγοράζω τίποτα στο τέλος.

[IMG

Peter Baylish

More
18 Jul 2020 02:53 #236708 by Blood Prince
Δεν μου αρέσει καθόλου να μου μιλάνε στον πληθυντικό πόσο μάλλον στο internet.

Μπλόκαρα άμεσα μια που τόλμησε να μου μιλήσει στον πληθυντικό.

Θα την έβριζα κιόλας αλλά δεν είχα όρεξη να τσακωθώ.

[IMG

Peter Baylish

More
19 Jul 2020 13:51 #236756 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι θέμα τακτ. Αν δε σε γνωρίζει ο άλλος, προτιμάει να το παίξει ασφαλής και μιλάει στον πληθυντικό. Δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει, απλά το ανέχεσαι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jul 2020 11:55 #236782 by Ηλιας
Εγω δεν το θεωρω και τοσο αρνητικο, καλυτερα να σου μιλανε στον πληθυντικο παρα να μη σου μιλανε καθολου.

Διοτι για να τα λεμε ολα με το ονομα τους, σε περιπτωση που τους μπλοκαρεις δεν θα μπορουν καν να σου απευθυνουν τον λογο.

Βεβαια ο καθενας ειναι ελευθερος να πραττει οπως νομιζει.