Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
08 Mar 2020 16:44 - 08 Mar 2020 17:07 #232187 by Blood Prince
Εκτός από τον DPG με μπλόκαρε στο Instagram και η ιστοσελίδα του PAO BC.

Βλέπω άτομα που μπαίνουν και βρίζουν όλη την ημέρα με χυδαίο τρόπο και μάλιστα βλέπω ακόμα και Ολυμπιακούς να μπαίνουν στο account του PAO BC και να βρίζουν και εγώ χωρίς να προσβάλλω κανέναν έφαγα block.......τι να πει κανείς απο εκεί και μετά.

edit Η αλήθεια είναι πως έγραψα σε σχόλιο πως ο DPG είναι βλάκας που με μπλόκαρε γι'αυτό πιθανόν με μπλόκαρε και η ιστοσελίδα του PAOBC.Αλλοι βρίζουν επανειλημένα όμως και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος απλά επειδή τους κάνει κέφι.Επιπλέον πολλοί Ολυμπιακοί είχαν μπεί στο account του DPG και τον στόλιζαν κανονικότατα........

Αδικαιολόγητοι τελείως τόσο ο DPG όσο και η ιστοσελίδα του PAO BC που με μπλόκαρε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Mar 2020 17:07 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2020 18:37 #232216 by Giorgos Tsolaridis

Blood Prince wrote: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχω την εντύπωση πως με μπλόκαρε από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Αρκετά περίεργο καθώς ούτε τον έβρισα ούτε τίποτα.

Μάλλον θα με πέρασε για Γαύρο και θα με μπλόκαρε καταλάθος...τι να πει κανείς...δεν μπορώ να μπω στον τρόπο σκέψης του.......

Δεν με νοιάζει βέβαια.

Έχει μπλοκάρει πολύ κόσμο, δεν ξέρω τον λόγο. Εγώ απλά μπαίνω στον λογαριασμό του όταν χάνει η ομάδα του να δω ποιον θα κατηγορήσει.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Ηλιας

More
08 Mar 2020 22:01 - 08 Mar 2020 22:06 #232222 by Blood Prince
Ναι αλλά με μπλόκαρε και ο διαχειριστής του λογαριασμού του PAOBC Από που ως που είχε δικαίωμα να με μπλοκάρει ; Πολύ με εκνεύρισε.

Να ήμουν γαύρος ή κάποια άλλη ομάδα το καταλαβαίνω αλλά αυτός μπλόκαρε εμένα επειδή έθιξα τον DPG.Τι να πεί κανείς.

Μόνο που ο Παναθηναϊκός κανονικά είναι υπεράνω προσώπων και επειδή διαχειρίζεται έναν επίσημο λογαριασμό ομάδας δεν θα έπρεπε να με μπλοκάρει όσο και να λατρεύει τον DPG.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Mar 2020 22:06 by Blood Prince.

More
09 Mar 2020 11:48 #232225 by Ηλιας

Blood Prince wrote: Ναι αλλά με μπλόκαρε και ο διαχειριστής του λογαριασμού του PAOBC Από που ως που είχε δικαίωμα να με μπλοκάρει ; Πολύ με εκνεύρισε.

Να ήμουν γαύρος ή κάποια άλλη ομάδα το καταλαβαίνω αλλά αυτός μπλόκαρε εμένα επειδή έθιξα τον DPG.Τι να πεί κανείς.

Μόνο που ο Παναθηναϊκός κανονικά είναι υπεράνω προσώπων και επειδή διαχειρίζεται έναν επίσημο λογαριασμό ομάδας δεν θα έπρεπε να με μπλοκάρει όσο και να λατρεύει τον DPG.

Τι εννοεις με ποιο δικαιωμα; Δικαιωμα του καθε χρηστη ειναι να μπλοκαρει οποιον θελει.

More
09 Mar 2020 13:17 #232228 by Blood Prince
Δεν πρόκειται για οποιονδήποτε χρήστη αλλά για διαχειριστή επίσημου λογαριασμού ομάδας...τέσπα τι να πεί κανείς...πολύ ασχολήθηκα.

[IMG

Peter Baylish

More
11 Mar 2020 11:51 #232270 by Ηλιας
Οταν βριζεις τον προεδρο της ομαδας, δεν καταλαβαινω ποσο διαφορετικη αντιμετωπιση απαιτουσες να εχεις.

Ειναι κριμα να χαλατε τις καρδιες σας για τετοια θεματα στον παναθηναικο, την ωρα που η ομαδα περναει δυσκολες ωρες.

Ελπιζω να παει καλα το pao alive και να μπουν λεφτα απο τον κοσμο, ωστε να βοηθηθει η ομαδα του παναθηναικου και να μπορεσει να ανταγωνιστει τον Ολυμπιακο.

Ο Γιαννακοπουλος το εχει πει πως δεν μπορει να ανταποκριθει μονος του.

Κατα τη γνωμη μου; Βαλτε λεφτα στον παναθηναικο.-

More
11 Mar 2020 14:27 #232274 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Οταν βριζεις τον προεδρο της ομαδας, δεν καταλαβαινω ποσο διαφορετικη αντιμετωπιση απαιτουσες να εχεις.

Ελπιζω να παει καλα το pao alive και να μπουν λεφτα απο τον κοσμο, ωστε να βοηθηθει η ομαδα του παναθηναικου και να μπορεσει να ανταγωνιστει τον Ολυμπιακο.

Δεν έβριζα αρχικά τον Γιαννακόπουλο.Τον έβρισα όταν με μπλόκαρε και ο λόγος που τον έβρισα είναι επειδή με μπλόκαρε.

Εδώ άλλοι βρίζουν τον Αλαφούζο και η ΠΑΕ δεν τους μπλοκάρει.

Μια χαρά ανταγωνίζεται τον Ολυμπιακό η ομάδα του Παναθηναϊκού.Χάσαμε με μικρή διαφορά στο ΣΕΦ αλλά κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον στην κατάταξη στην Ευρωλίγκα δεν είστε σε καλύτερη θέση.

[IMG

Peter Baylish

More
12 Mar 2020 15:48 - 12 Mar 2020 15:54 #232337 by Blood Prince
Μπορεί να με μπλόκαρε ο DPG αλλά βλέπω αυτά που ανεβάζει ως Guest.

Καλά τι μάσκα είναι αυτή που φοράει χαχαχα....πάντως δεν θα μπορεί να καπνίζει που το έχει κάνει συνήθειο.

Εχει τα μέσα να προστατέψει την υγεία του αλλά καπνίζει λές και δεν ξέρει πως το κάπνισμα είναι θανατηφόρο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Mar 2020 15:54 by Blood Prince.

More
14 Mar 2020 00:56 #232357 by A
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αλλά στο μετρό πλέον μυρίζεις αντισηπτικό και μωρομαντηλα. Είναι σχεδόν άδειο τουλάχιστον τις ώρες που κυκλοφορώ εγώ.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
14 Mar 2020 15:16 - 14 Mar 2020 15:17 #232363 by Blood Prince
Βλέπω πολλούς που γκρινιάζουν πως θα μείνουν σπίτι λόγω Κορονοϊού και τι θα κάνουν καθώς τους φαίνεται πρωτόγνωρη κατάσταση κλπ

Εγώ εδώ και 24 μήνες μένω σχεδόν πάντα στο σπίτι και μια χαρά περνάω είτε παίζοντας VideoGames,είτε σερφάροντας στο Internet είτε διαβάζοντας τα μαθηματά μου.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Mar 2020 15:17 by Blood Prince.