Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
12 Apr 2018 21:59 #214495 by Lyricaldemon
Α εδώ επαρχία φίλε Πάνο,δεν έχει τέτοια!Ηρεμία και ησυχία!Μόνο τους αγρότες να θέλουν βροχή την άνοιξη και ήλιο τον χειμώνα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2018 10:30 #214499 by A
Παρασκευή και 13 σήμερα.
Σκέφτομαι να πάω να αλλάξω λάδια αλλά φοβούμαι μην συμβεί τίποτα διαβολικό :evil:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
16 Apr 2018 17:15 #214557 by Lyricaldemon
Επιβίωσες της Παρασκευής?Για να ξέρουμε :P

More
25 Jun 2018 15:09 #215586 by Μάρκος Ασκανιάν
Μπορώ να πάω άμεσα για διακοπές στη Ρόδο; Να ξεφύγω από τη ρουτίνα της Αθήνας για ένα δεκαπενθήμερο;

Adododo!!!

More
26 Jun 2018 13:45 #215598 by Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες
Μπορεις να παρεις αδεια απο την σημαια;

dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

More
28 Jul 2018 23:27 #215965 by Blood Prince
Οσο είχα εξεταστική ανυπομονούσα να τελειώσει η εξεταστική να αράξω..τώρα που τελείωσε η εξεταστική ανυπομονώ να ξεκινήσει το επόμενο ακαδημαϊκό έτος να περάσει ο ένας χρόνος,να αρχίσει η επόμενη εξεταστική να περάσω και την τελευταία ΘΕ να πάρω Διπλωματική να ξεμπερδεύω με το μεταπτυχιακό.........ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος lol......

Επιπλέον σκέφτομαι να πάω με group εξωτερικό τον Σεπτέμβριο για καμία εβδομάδα αλλά επειδή θα μου τα πρήξουν με τα μέρη προς επίσκεψη..μπορεί να μην πάω και πουθενά.....lol

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Sep 2018 18:56 #218755 by Blood Prince
Καλά βλέπω στο Instagram ένα σωρό αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν PS3,PS4 έχουν γεμίσει την βιβλιοθήκη τους με 100 + παιχνίδια από κάθε κονσόλα,προπαραγγέλουν καινούργιες κυκλοφορίες επειδή θέλουν να είναι μέσα στην μόδα...τι γίνεται ρε.......

Εγώ με 10 παιχνίδια PS4 πιστεύω θα είμαι ευχαριστημένος,πιστεύω κάπως υπερβολικό κάποιος να ξοδεύει μια ολόκληρη περιουσία για το Gaming.

Φυσικά μου αρέσει το Gaming και φυσικά αγοράζω παιχνίδια που με ευχαριστούν αλλά να αγοράζει ο άλλος 100 παιχνίδια και παραπάνω είναι ότι να'ναι.

Επιπλέον θεωρώ εκνευριστικό αυτό που γίνεται τώρα με το PS5.Να κυκλοφορούν συλλεκτικές εκδόσεις PS4 το 2018 να κυκλοφορούν PS4 Slim 1 TB το 2017 και το 2019 να σου λένε PS5...αν και λογικά θα πάει προς 2020 και πάλι είναι αρκετά παράλογο.

Βέβαια θα μου πει κάποιος πως το PS4 θα υποστηρίζεται και μετά την κυκλοφορία του PS5 για κάποια χρόνια αλλά αυτό δεν αναιρεί τις λάθος και παράλογες κινήσεις της Sony.

Σκέφτομαι να γράψω κάποιο blog κάποια στιγμή για περισσότερες απόψεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Sep 2018 23:10 #218975 by Aνέστης Αδαμίδης
Έπρεπε να είχα ψάξει νωρίτερα για μεταπτυχιακό, τώρα θα περιμένω μεχρι του χρόνου....
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Sep 2018 16:08 #219072 by Blood Prince

TheReaper wrote: Έπρεπε να είχα ψάξει νωρίτερα για μεταπτυχιακό, τώρα θα περιμένω μεχρι του χρόνου....

Ολα καλά θα πάνε. ;)

Εγώ από την άλλη περιμένω τα βιβλία για την τελευταία ΘΕ στο ΕΑΠ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και φέτος και του χρόνου να έχω αποκλειστικά την Διπλωματική.

Θα μπορούσα να δηλώσω Διπλωματική από φέτος αλλά την άφησα για του χρόνου,για να μην πιεστώ.

Οπότε στο διάστημα Απρίλιο-Μάιο 2020 θα κάνω λογικά την παρουσίαση της διπλωματικής και θα ξεμπερδέψω με το μεταπτυχιακό.

[IMG

Peter Baylish

More
29 Sep 2018 23:43 #219108 by A
Δεν έχει τον αέρα που είχε πριν δυο μέρες αλλα απόψε στο Μαρούσι βρέχει ασταμάτητα!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.