Πήγα σήμερα ΟΑΕΔ καθώς ολοκληρώθηκε η σύμβαση για να μπω ταμείο ανεργίας και με ρωτάνε ΤΕΙ Λογιστικής έχεις τελειώσει ; ΤΕΙ ; ΤΕΙ ;
Με το που άκουγα την λέξη ΤΕΙ συνέχεια τα νεύρα μου όλα...όταν ο άλλος τελειώνει Πανεπιστήμιο τον ρωτάνε ας πούμε Ιατρική Πανεπιστήμιο έχεις τελειώσει ;
ή Ιατρική σκέτο.....Καταρχήν λέγεται τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας..όχι ΤΕΙ Λογιστικής.....
btw Σκεφτόμουν να τους πω ότι κάνω και μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ να τους κάνω την μούρη κρέας με το ΤΕΙ τους αλλά συγκρατήθηκα.
Επιπλέον με ρωτάνε αν έχω προστατευόμενα μέλη κάτι το φυσιολογικό καθώς είμαι 32 ενήλικας και αρκετοί παντρεύονται απο τα 25 κιόλας και κάνουν παιδιά.
Εγώ βέβαια δεν έχω παντρευτεί και δεν σκέφτομαι να παντρευτώ ούτε στο μέλλον. (δεν ξέρω αργότερα όταν πλησιάζω τα 40 πως θα σκέφτομαι αλλά μάλλον ποτέ) Ο γάμος και τα παιδιά δημιουργούν επιπλέον υποχρεώσεις και είμαι ευτυχής που δεν τις έχω.
p.s Πολλοί το έχουν κάνει μόδα και παντρεύονται μικροί,κάνουν παιδιά ενώ πεινάνε και δεν έχουν να φάνε.Δεν τους ζηλεύω.
Κακό του κεφαλιού τους.....μια γνωστή μου είναι άνεργη 30 και πρόσφατα απέκτησε και τρίτο παιδί
χαχαχα
Επιπλέον αυτή η Κόρινθος πολύ παλιο πόλη είναι..τεράστια...δεν την μπορώ..καλύτερα ήταν στην Μεγαλόπολη.Αν βρω ευκαιρία στο μέλλον θα κάνω μεταδημότευση και θα μείνω μόνιμα εκεί.
Κάθε φορά που πάω για δουλειά φεύγω σε άλλες πόλεις εκτός απο Κόρινθο.Σπάρτη,Μεγαλόπολη...και κοιτάω για την επόμενη.