Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
20 Mar 2018 19:50 #213569 by Aνέστης Αδαμίδης
Για οποιαδήποτε δουλειά θέλετε να γίνει σωστά, μην πάτε σε φίλο, συγγενή ή γνωστό. Καλύτερα σε έναν άγνωστο, για να μην υπάρχει η αμηχανία του τύπου "ο φίλος σου μου έκανε χάλια δουλειά". Καλύτερα να τσακώνομαι με έναν άγνωστο, παρά να γίνω ρουφιάνος που μπαίνει ανάμεσα σε άλλους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2018 17:51 #213630 by Aνέστης Αδαμίδης
Πως νιώθω σήμερα που ξαφνικά θυμήθηκα να παίξω ένα παιχνίδι στο Facebook που παράτησα από το 2014 και σήμερα διάβασα ότι του κατέβασαν ρολά:

More
22 Mar 2018 20:39 #213633 by Lyricaldemon
Λολ reaper....βροχή και αφρικανική σκόνη λεει...Σε επηρέασε!

More
26 Mar 2018 20:28 #213742 by Μάρκος Ασκανιάν
Καθαριότητα 1. Εγώ 0. Κομμάτια...

Adododo!!!

More
27 Mar 2018 12:17 #213779 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παρότι δεν είχε πολύ σκόνη ήμουν χάλια χθες, πονοκέφαλος, δακρυσμένα μάτια και κλεισμένη μύτη. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν άμα ήμουν Κρήτη τις προάλλες!

More
30 Mar 2018 13:59 - 30 Mar 2018 15:52 #213859 by Blood Prince
Πήγα σήμερα ΟΑΕΔ καθώς ολοκληρώθηκε η σύμβαση για να μπω ταμείο ανεργίας και με ρωτάνε ΤΕΙ Λογιστικής έχεις τελειώσει ; ΤΕΙ ; ΤΕΙ ;

Με το που άκουγα την λέξη ΤΕΙ συνέχεια τα νεύρα μου όλα...όταν ο άλλος τελειώνει Πανεπιστήμιο τον ρωτάνε ας πούμε Ιατρική Πανεπιστήμιο έχεις τελειώσει ; :lol: ή Ιατρική σκέτο.....Καταρχήν λέγεται τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας..όχι ΤΕΙ Λογιστικής.....

btw Σκεφτόμουν να τους πω ότι κάνω και μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ να τους κάνω την μούρη κρέας με το ΤΕΙ τους αλλά συγκρατήθηκα.

Επιπλέον με ρωτάνε αν έχω προστατευόμενα μέλη κάτι το φυσιολογικό καθώς είμαι 32 ενήλικας και αρκετοί παντρεύονται απο τα 25 κιόλας και κάνουν παιδιά.

Εγώ βέβαια δεν έχω παντρευτεί και δεν σκέφτομαι να παντρευτώ ούτε στο μέλλον. (δεν ξέρω αργότερα όταν πλησιάζω τα 40 πως θα σκέφτομαι αλλά μάλλον ποτέ) Ο γάμος και τα παιδιά δημιουργούν επιπλέον υποχρεώσεις και είμαι ευτυχής που δεν τις έχω.

p.s Πολλοί το έχουν κάνει μόδα και παντρεύονται μικροί,κάνουν παιδιά ενώ πεινάνε και δεν έχουν να φάνε.Δεν τους ζηλεύω.Κακό του κεφαλιού τους.....μια γνωστή μου είναι άνεργη 30 και πρόσφατα απέκτησε και τρίτο παιδί χαχαχα

Επιπλέον αυτή η Κόρινθος πολύ παλιο πόλη είναι..τεράστια...δεν την μπορώ..καλύτερα ήταν στην Μεγαλόπολη.Αν βρω ευκαιρία στο μέλλον θα κάνω μεταδημότευση και θα μείνω μόνιμα εκεί.

Κάθε φορά που πάω για δουλειά φεύγω σε άλλες πόλεις εκτός απο Κόρινθο.Σπάρτη,Μεγαλόπολη...και κοιτάω για την επόμενη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 Mar 2018 15:52 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
03 Apr 2018 17:06 #213953 by Lyricaldemon
Ωραία ζέστη !Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός!

More
10 Apr 2018 21:25 #214454 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχω ανάγκη από ελεύθερο αλλά και ταυτόχρονα ουσιαστικό χρόνο!

Adododo!!!

More
10 Apr 2018 22:07 #214458 by Lyricaldemon
Και εγώ εχώ ανάγκη για οδοντίατρο,με πεθαίνει το δόντι!

More
12 Apr 2018 12:52 #214479 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν είχα θέμα με το αναπνευστικό Κρήτη που πήγα για κοντά 2 εβδομάδες, γύρισα εδώ Πειραιά και δε μπορώ να αναπνεύσω, σκόνη + καυσαέριο, άστα να πάνε.