Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
19 Nov 2020 18:40 - 19 Nov 2020 18:43 #241338 by Blood Prince
Παρακολουθώ εδώ και καιρό μια που δηλώνει λάτρης και ανεβάζει βιβλία στο instagram και παρατήρησα πως έχει και Laptop της Apple και iphone της Apple.

Αυτή την εμμονή ορισμένων με προϊόντα της Apple δεν την καταλαβαίνω.Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα τεχνολογικά προϊόντα από άλλες εταιρίες και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πανάκριβα της Apple.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Nov 2020 18:43 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2020 21:03 - 19 Nov 2020 21:08 #241341 by Blood Prince
Η 48 χρονη Cristina Scabbia τραγουδίστρια των Lacuna Coil απέκτησε το PS5 Day One και παρουσιάζει στο Τwitch κάποια βίντεο με gameplay.

Φυσικά εγώ δεν θα καθίσω να τα δω όλα γιατί αυτά τα παιχνίδια σκοπεύω να τα αγοράσω στο PS4 και δεν θέλω να φάω spoiler.

Οταν βγεί το PS6 θα είμαι 42 χρονών και μπορεί να το αγοράσω Day One. :P

Καλά για την Scabbia εννοείται θα το αποκτούσε Day one όχι μόνο λόγω του εισοδήματος που έχει ως τραγουδίστρια δημοφιλούς συγκροτήματος αλλά πολύ πιθανόν να της το χάρισαν για να το προωθήσει.

m.twitch.tv/cristinascabbia/profile

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Nov 2020 21:08 by Blood Prince.

More
20 Nov 2020 01:29 #241346 by Αναστασία Κεραμάρη
Σιγά μην η Scabbia δεν έπαιρνε το PS5 aπό την πρώτη μέρα, εννοείται ότι θα έπαιρνε η θεά!
Λογικά μια διαφήμιση θα τη ρίξει.
Επιπλέον, ούτε εγώ καταλαβαίνω τη μανία με την Apple. Πολλά χρήματα χωρίς λόγο. Μόνο για μόστρα είναι θεωρώ. Δε λέω ότι δεν είναι καλά αλλά μπορείς να βρεις άριστη ποιότητα και τέλειες προδιαγραφές με λιγότερα χρήματα, ή ό,τι πιο τούμπανο με τα ίδια.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Nov 2020 14:56 #241456 by Blood Prince
Διάβασα πως πέθανε για λόγους υγείας ο 57χρονος Διευθυντής του Νοσοκομείου Λαμίας.

Κρίμα να πεθαίνουν άνθρωποι σε αυτή την ηλικία,πρίν καλά καλά προλάβουν να ζήσουν τα γεράματα.Βέβαια θα μου πείτε,πρώτη φορά συνέβη ; Και πιο μικροί πεθαίνουν λόγω υγείας,απλά θεωρώ πως είναι από τους άτυχους, γιατί πέθανε πολύ κάτω από το μέσο όρο που είναι τα 80 χρόνια.

[IMG

Peter Baylish

More
26 Nov 2020 21:35 - 26 Nov 2020 21:42 #241629 by Blood Prince
Βλέπω στο Instagram (βέβαια στο internet ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει) από έλληνες που ισχυρίζονται πως πάνε συχνά ταξίδια και μάλιστα πρό Covid έχουν ταξιδέψει ΗΠΑ και Αυστραλία ανεβάζοντας φωτογραφίες..και σκοπεύουν να ξαναπάνε.

Καλά μόνο εμένα μου φαίνεται πως είναι ακριβά τέτοια ταξίδια ; Οχι πως ενδιαφέρομαι για ΗΠΑ.

Νιώθω πως όλοι γύρω μου καλοπερνάνε και έχουν υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα,τουλάχιστον αυτή την εικόνα,περνάνε στο internet.

Ομως πίσω από τις κουρτίνες κρύβονται αλήθειες και δυσκολίες και γνωρίζω πολύ καλά πως στην Ελλάδα της κρίσης,υπάρχουν πολλοί που περνάνε δύσκολα,όσο και αν αρκετοί,εμφανίζονται να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά σε υπερπόντια ταξίδια και πολυτελή iphones των 1000€ και βάλε καθώς και σε laptops της Αpple.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Nov 2020 21:42 by Blood Prince.

More
02 Dec 2020 00:15 - 02 Dec 2020 00:25 #241783 by Blood Prince
Ο καθένας είναι ελεύθερος να ξοδεύει όπου θέλει.Αν θέλει να αγοράζει της Apple και να ταξιδέυει Μαλδίβες δικαιωμά του, αλλά το πρόβλημα είναι πως κάποιοι είναι προκλητικοί......υπάρχει περίπτωση να πεινάνε και στο internet να περνάνε εικόνα πως δήθεν είναι ζάμπλουτοι.

Επίσης αν ήταν όλοι τόσο ευκατάστατοι,για ποιά κρίση μιλάμε και ποιά μνημόνια ; Μήπως τυχαίνει να ακολουθώ στο instagram μια εκνευριστική μειοψηφία που προκαλεί ;

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Dec 2020 00:25 by Blood Prince.

More
03 Dec 2020 21:10 #241855 by Blood Prince
Θα ήθελα η Ubisoft, η Bethesda ή η CD Project Red να κυκλοφορούσαν ένα open world game στον χάρτη του Westeros στα πρότυπα των Assassin's Creed,Elder Scrolls και Witcher 3.

Απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα.Κρίμα.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Dec 2020 11:57 - 07 Dec 2020 12:02 #242008 by Blood Prince
Η λογική λέει πως γενικότερα δεν πρέπει να φανατιζόμαστε,κάτι που ισχύει παντού,όπως και για τα εμπορικά καταστήματα-αλυσίδες τύπου public,πλαίσιο,eshop κλπ

Ο καθένας θα ψωνίσει από το κατάστημα που τον βολεύει ανάλογα τις προσφορές.

Το instagram όμως είναι γεμάτο από μέλη που χρησιμοποιούν το tag publicistasgreece.

Το έψαξα και δεν μπόρεσα να ανακαλύψω πολλά αλλά για να προωθούν το συγκεκριμένο κατάστημα με τόσο πάθος,πάει να πει πως έχουν κάποιου είδους συνεργασία και λαμβάνουν ανταμοιβή.

Φαίνονται να ποζάρουν με ένα σωρό βιβλία ή με iphone και laptop της apple.........και να συνιστούν σε followers να τρέξουν να ψωνίσουν από τα Public και μόνο,λές και κάνουν καλύτερες προσφορές από Πλαίσιο πχ

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως μου δημιουργούν κάποια αντιπάθεια καθώς ωθούν τον καταναλωτή στο να ξοδέψει υπέρογκα ποσά,όταν οι ίδιοι πολύ πιθανόν να τα απέκτησαν δωρεάν ή με ειδική μεγάλη έκπτωση.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Dec 2020 12:02 by Blood Prince.

More
More
14 Dec 2020 00:52 - 14 Dec 2020 00:54 #242356 by Blood Prince
Διάβασα πως ένας 24 χρονος που κούρευε έναν φίλο του γλίτωσε βαρύτερη ποινή με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας !

Δεν το ήξερα πως όταν ήμουν 24 είχα μετεφηβική ηλικία !

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Dec 2020 00:54 by Blood Prince.