Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
14 Feb 2021 03:24 #246262 by Blood Prince
Λόγω covid 19 έχω 4 μήνες να κουρευτώ και ανακάλυψα πως μπορώ να κουρεύομαι 2 φορές το χρόνο χωρίς να έχω μακριά μαλλιά ενώ παλιότερα τα κούρευα κάθε 2 μήνες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2021 20:04 - 14 Feb 2021 20:07 #246279 by Blood Prince
Το ΑΣΕΠ για τις συμβάσεις αορίστου χρόνου το έχω γραμμένο εντελώς.......έκανα αίτηση σε προκήρυξη με προσόν και το μεταπτυχιακό και δεν με κάλεσαν κάν να καταθέσω δικαιολογητικά.Για να έχει πιθανότητες κάποιος θα πρέπει να έχει δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό τουλάχιστον, 500 ξένες γλώσσες άριστη γνώση ή και μπάρμπα από την κορώνη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Feb 2021 20:07 by Blood Prince.

More
14 Feb 2021 21:03 #246286 by Απόστολος Μητσακούλης
Σε λίγες μέρες θα μου έρθει αυτό  Gaming Ποντίκι TRUST GXT 105  απο skrouz :)

More
20 Feb 2021 16:31 #246606 by Blood Prince

Kadaz wrote: Σε λίγες μέρες θα μου έρθει αυτό  Gaming Ποντίκι TRUST GXT 105  απο skrouz :)

Καλοπαίχνιδο.

Εγώ σήμερα έδωσα Αγγλικά και μου έλεγαν η εξέταση ξεκινάει 10:00 και με ξεκίνησαν από 09:00, απλά έλεος.

Τώρα θα πρέπει να περιμένω 6 εβδομάδες για τα αποτελέσματα...ποιός περιμένει τόσο...το σίγουρο είναι πως πέρασα το reading που ήταν πανεύκολο , (και χωρίς φροντιστήριο θα το πέρναγα).Για τα άλλα sections δεν ξέρω.Πρέπει να πιάσω 51 % ανά section για να το πάρω, και όποιος κόβεται ξαναδίνει στο section που κόπηκε και όχι όλα μαζί. 

[IMG

Peter Baylish

More
20 Feb 2021 23:19 #246623 by Απόστολος Μητσακούλης

Blood Prince wrote:

Kadaz wrote: Σε λίγες μέρες θα μου έρθει αυτό  Gaming Ποντίκι TRUST GXT 105  απο skrouz :)

Καλοπαίχνιδο.

Εγώ σήμερα έδωσα Αγγλικά και μου έλεγαν η εξέταση ξεκινάει 10:00 και με ξεκίνησαν από 09:00, απλά έλεος.

Τώρα θα πρέπει να περιμένω 6 εβδομάδες για τα αποτελέσματα...ποιός περιμένει τόσο...το σίγουρο είναι πως πέρασα το reading που ήταν πανεύκολο , (και χωρίς φροντιστήριο θα το πέρναγα).Για τα άλλα sections δεν ξέρω.Πρέπει να πιάσω 51 % ανά section για να το πάρω, και όποιος κόβεται ξαναδίνει στο section που κόπηκε και όχι όλα μαζί. 

Ωραίος. Λίγη υπομονή τώρα. Λιώσε σε κανά game 6 εβδομάδες μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα :P Εγώ από την άλλη έχω περιπέτεια. Μου χάλασε η γραμμή τηλεφώνου(κάποιο καλώδιο από έξω) και τώρα δν έχω σταθερό. Έχω ακόμα internet αλλά η ταχυτητα έχει πέσει δραματικά. 2-3 mbps από 14, οπότε ούτε online game μέχρι να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ για να το διορθώσουν.

More
21 Feb 2021 14:41 - 21 Feb 2021 14:43 #246640 by Blood Prince

Kadaz wrote:

Blood Prince wrote:

Καλοπαίχνιδο.

Ωραίος. Λίγη υπομονή τώρα. Λιώσε σε κανά game 6 εβδομάδες μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα :P Εγώ από την άλλη έχω περιπέτεια. Μου χάλασε η γραμμή τηλεφώνου(κάποιο καλώδιο από έξω) και τώρα δν έχω σταθερό. Έχω ακόμα internet αλλά η ταχυτητα έχει πέσει δραματικά. 2-3 mbps από 14, οπότε ούτε online game μέχρι να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ για να το διορθώσουν.

Αυτό θα κάνω....καλά άμα έχω κοπεί σε κανένα listening,δεν θα καθίσω να διαβάσω,θα το ξαναδώσω όπως είμαι.Ολο το διάβασμα το έκανα για την έκθεση κυρίως.

Εγώ για την ώρα έχω δύο internet...το ένα είναι δορυφορικό της forthnet από το Nova 3 play και το άλλο της Cosmote, ασύρματο.Από της Forthnet συνδέεται και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.Από της Cosmote μόνο εγώ.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Feb 2021 14:43 by Blood Prince.

More
27 Feb 2021 20:24 - 27 Feb 2021 20:25 #246988 by Blood Prince
Σας έχει τύχει να σας βγεί εντελώς το νύχι ;

Τον Δεκέμβριο καθώς μάζευα ελιές,κλώτσησα δυνατά, έναν άφαντο κορμό που υπήρχε χαμηλά στο έδαφος, και μάτωσαν τα νύχια του μεγάλου δαχτύλου και στα δύο πόδια......και τώρα βγαίνουν εντελώς.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Feb 2021 20:25 by Blood Prince.

More
27 Feb 2021 21:36 #246991 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μόνο εμένα δεν μου έχει λείψει η ζωή προ καραντίνας? Άφθονο Gaming,ταινίες ξεκούραση από δουλειά,ποδόσφαιρο και επιδόματα.Προς το παρόν είμαι ξέγνοιαστος και να ανοίξουν όλα καλοκαίρι προσωπικά δεν έχω θέμα κάτι που φυσικά δεν εύχομαι για τον υπόλοιπο  κόσμο . Μπορώ να περιμένω μέχρι τότε καθώς έχω βγει πολύ σαν φοιτητής και δούλευα εξίσου πολύ πριν κλείσουμε.
​​​​

More
27 Feb 2021 23:48 #247003 by Απόστολος Μητσακούλης
Καλό το καθισιό στην καραντίνα αλλά η αγορά έχει πάει στον άπατο. Το ότι πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας ενώ δν κινούμαστε με ξεπερνά.

More
09 Mar 2021 23:23 - 09 Mar 2021 23:56 #247499 by Blood Prince

Κάτι ηλίθια botakia στο instagram ανεβάζουν κώλους κλπ τους κάνω αναφορά για γυμνό και η αναφορά δεν πιάνει και μετά τρώω διαγραφή σχολίου επειδή τα έβρισα...δηλαδή έλεος, τα νεύρα μου όλα και με έχουν πρήξει με links για sex κλπ.....η αναφορά στο instagram είναι διακοσμητική.
Σήμερα έλαβα προειδοποίηση από το Instagram, πως κινδυνεύω με διαγραφή του λογαριασμού και ο λόγος είναι πως έβρισα χυδαία στην αγγλική γλώσσα  αρκετές φορές Bot...τα οποία Bot επανειλημμένα γράφουν πόστ σεξουαλικού περιεχομένου με αντίστοιχα link...δηλαδή θα μου διαγράψουν τον λογαριασμό επειδή δεν σέβομαι τα Bot που προωθούν με το έτσι θέλω το πορνό αλλά τα ίδια τα Bot θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτυ...δηλαδή είναι τι να πείς....λές και τα Bot που ποστάρουν γυμνές εικόνες κλπ που μπορεί να τις βλέπουν και ανήλικοι δεν παραβαίνουν τους κανόνες.

Βέβαια αν μου το διαγράψουν,μπορώ να δημιουργήσω καινούργιο λογικά αλλά κρίμα για τους followers καθώς έχω πάνω από 300.Σίγουρα δεν θα έρθει και η καταστροφή του κόσμου. 

Update Τουλάχιστον ενημερώθηκα γιατί παλιότερα το Instagram bannaρε λογαριασμούς στα ξαφνικά από ότι ξέρω.

Λογικά θα υπάρχει αλγόριθμος , γιατί τα έχω βρίσει και στην ελληνική γλώσσα και δεν είχα διαγραφή σχολίου παρά μόνο στην αγγλική.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Mar 2021 23:56 by Blood Prince.