Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλοπαίχνιδο.Kadaz wrote: Σε λίγες μέρες θα μου έρθει αυτό Gaming Ποντίκι TRUST GXT 105 απο skrouz
Ωραίος. Λίγη υπομονή τώρα. Λιώσε σε κανά game 6 εβδομάδες μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα Εγώ από την άλλη έχω περιπέτεια. Μου χάλασε η γραμμή τηλεφώνου(κάποιο καλώδιο από έξω) και τώρα δν έχω σταθερό. Έχω ακόμα internet αλλά η ταχυτητα έχει πέσει δραματικά. 2-3 mbps από 14, οπότε ούτε online game μέχρι να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ για να το διορθώσουν.Blood Prince wrote:
Καλοπαίχνιδο.Kadaz wrote: Σε λίγες μέρες θα μου έρθει αυτό Gaming Ποντίκι TRUST GXT 105 απο skrouz
Εγώ σήμερα έδωσα Αγγλικά και μου έλεγαν η εξέταση ξεκινάει 10:00 και με ξεκίνησαν από 09:00, απλά έλεος.
Τώρα θα πρέπει να περιμένω 6 εβδομάδες για τα αποτελέσματα...ποιός περιμένει τόσο...το σίγουρο είναι πως πέρασα το reading που ήταν πανεύκολο , (και χωρίς φροντιστήριο θα το πέρναγα).Για τα άλλα sections δεν ξέρω.Πρέπει να πιάσω 51 % ανά section για να το πάρω, και όποιος κόβεται ξαναδίνει στο section που κόπηκε και όχι όλα μαζί.
Kadaz wrote:
Ωραίος. Λίγη υπομονή τώρα. Λιώσε σε κανά game 6 εβδομάδες μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα Εγώ από την άλλη έχω περιπέτεια. Μου χάλασε η γραμμή τηλεφώνου(κάποιο καλώδιο από έξω) και τώρα δν έχω σταθερό. Έχω ακόμα internet αλλά η ταχυτητα έχει πέσει δραματικά. 2-3 mbps από 14, οπότε ούτε online game μέχρι να έρθει το συνεργείο του ΟΤΕ για να το διορθώσουν.Blood Prince wrote:
Εγώ σήμερα έδωσα Αγγλικά και μου έλεγαν η εξέταση ξεκινάει 10:00 και με ξεκίνησαν από 09:00, απλά έλεος.
Τώρα θα πρέπει να περιμένω 6 εβδομάδες για τα αποτελέσματα...ποιός περιμένει τόσο...το σίγουρο είναι πως πέρασα το reading που ήταν πανεύκολο , (και χωρίς φροντιστήριο θα το πέρναγα).Για τα άλλα sections δεν ξέρω.Πρέπει να πιάσω 51 % ανά section για να το πάρω, και όποιος κόβεται ξαναδίνει στο section που κόπηκε και όχι όλα μαζί.
Σήμερα έλαβα προειδοποίηση από το Instagram, πως κινδυνεύω με διαγραφή του λογαριασμού και ο λόγος είναι πως έβρισα χυδαία στην αγγλική γλώσσα αρκετές φορές Bot...τα οποία Bot επανειλημμένα γράφουν πόστ σεξουαλικού περιεχομένου με αντίστοιχα link...δηλαδή θα μου διαγράψουν τον λογαριασμό επειδή δεν σέβομαι τα Bot που προωθούν με το έτσι θέλω το πορνό αλλά τα ίδια τα Bot θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτυ...δηλαδή είναι τι να πείς....λές και τα Bot που ποστάρουν γυμνές εικόνες κλπ που μπορεί να τις βλέπουν και ανήλικοι δεν παραβαίνουν τους κανόνες.Κάτι ηλίθια botakia στο instagram ανεβάζουν κώλους κλπ τους κάνω αναφορά για γυμνό και η αναφορά δεν πιάνει και μετά τρώω διαγραφή σχολίου επειδή τα έβρισα...δηλαδή έλεος, τα νεύρα μου όλα και με έχουν πρήξει με links για sex κλπ.....η αναφορά στο instagram είναι διακοσμητική.