Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
FrazzleGR wrote:
Blood Prince wrote: Μιλάμε κόπηκε το ρεύμα σήμερα κατά διαστήματα και είχα το Playstation ανοιχτό .Φάση θα είχε να πάθαινε βλάβη και να έπρεπε να αγοράσω και Playstation από τώρα.
Ναι,προτίμησα τις computer based γιατί γίνονται περισσότερες φορές το χρόνο σε περίπτωση που κοπώ και δεν θα εξεταστώ στον ίδιο χώρο με παιδιά δημοτικού.Εγώ μάλιστα πίστευα πως θα εξεταστώ από το σπίτι μου αλλά η εξέταση από το σπίτι θα γίνει εαν δεν δημιουργηθεί τμήμα στην περιοχή μου.
Δεν ήξερα πως υπάρχουν wireless πληκτρολόγια για χρήση σε laptops.Πληκτρολόγιο θα πάρω αναγκαστικά γιατί μου χάλασε αυτό που έχω.
Profieciency δίνεις? Αν ναι, ποιό?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Το Σάββατο χάσαμε την γιαγιά μας σε ηλικία 103 ετών. Ήταν πλέον η ώρα της να φύγει. Παρόλα αυτά, η απώλειά της εξακολουθεί να είναι μεγάλη.
Σπαρτιάτισσα σε όλα της, δυνατή γυναίκα, με θέληση για ζωή. Δεν ήταν συγγενής εξ αίματος με τη δική μου οικογένεια, μια απλή γειτόνισσα, αλλά αφού οι κανονικοί μας παππούδες είχαν προ πολλού φύγει για τα χωριά, ανέλαβε το ρόλο η ίδια και στάθηκε επάξια σαν κανονική γιαγιά μας.
Υπάρχει διαφορά και αρκετή κιόλας, δεν θα το αναλύσω εδώ γιατί θα βγώ off-topic. Σχετικά με BoTW, aναμένουμε το 2!