Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
21 Oct 2020 12:17 - 21 Oct 2020 12:19 #240317 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Καλά ανεβάζω φωτό στο intagram ,έχω 271 followers έχω βάλει tags και δεν αρέσει σε κανέναν.Σκεφτόμουν χθές πως μέχρι το πρωϊ όλο και σε κάποιον θα αρέσει και τελικά σαν να μην υπάρχει...τα νεύρα μου τσατάλια.

Την ξανανέβασα από περιέργεια.

1 Like μόνο και σαν να μην φτάνει αυτό,εκεί που νόμιζα είχα δεύτερο like.....απλά μου απαντάει μετά από 4 εβδομάδες σε μια φωτό......:angry:

Καλά και εσύ @@@ 4 εβδομάδες μετά βρήκες ; Εκεί που δεν περίμενα απάντηση ;Για γέλια και για κλάματα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Oct 2020 12:19 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2020 20:54 - 28 Oct 2020 20:57 #240544 by Blood Prince
Σήμερα είναι εθνική επέτειος αλλά εγώ σκεφτόμουν και την Bastille Day και την Lost Bastille του Dark Souls 2 Scholar of the first sin....πολύ ωραίο μέρος...με πιάνει νοσταλγία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Oct 2020 20:57 by Blood Prince.

More
11 Nov 2020 11:48 #241005 by Blood Prince
Βλέπω κάποιους -ες με κινητά της Apple και εγώ με το Sony Xperia XA νιώθω φτωχός.Λεφτά υπάρχουν που έλεγε και ο Γιωργάκης.

Το φτηνότερο iphone κάνει 400 € και για το Smartphone είχα πληρώσει 170 €

[IMG

Peter Baylish

More
16 Nov 2020 14:52 - 16 Nov 2020 14:53 #241211 by Αναστασία Κεραμάρη
Αν είστε gamer και σκοπεύετε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, όταν σκέφτεστε τη διακόσμησή του, φροντίστε να εξοπλιστείτε με πολυθρόνα, η οποία έχει μαξιλαράκι για το σβέρκο, είναι σούπερ ανατομική και κάνει το σώμα να νιώθει σα να κάθεται σε σύννεφο.
Αυτό για τις μέρες που είστε άρρωστοι, έχετε αυχενικό, ή κάτι αντίστοιχο και θέλετε να είστε όλη μέρα στην κονσόλα σας.
Και γιατί μια τέτοια πολυθρόνα? Για να μην πάθετε όλα τα παραπάνω καθήμενοι όλη μέρα στην κονσόλα σας.

Δεν το έπαθα εγώ, μία φίλη μου από το χωριό , δεν την ξέρετε. :side:
Last edit: 16 Nov 2020 14:53 by Αναστασία Κεραμάρη.

More
16 Nov 2020 16:30 #241215 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Αν είστε gamer και σκοπεύετε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, όταν σκέφτεστε τη διακόσμησή του, φροντίστε να εξοπλιστείτε με πολυθρόνα, η οποία έχει μαξιλαράκι για το σβέρκο, είναι σούπερ ανατομική και κάνει το σώμα να νιώθει σα να κάθεται σε σύννεφο.
Αυτό για τις μέρες που είστε άρρωστοι, έχετε αυχενικό, ή κάτι αντίστοιχο και θέλετε να είστε όλη μέρα στην κονσόλα σας.
Και γιατί μια τέτοια πολυθρόνα? Για να μην πάθετε όλα τα παραπάνω καθήμενοι όλη μέρα στην κονσόλα σας.

Δεν το έπαθα εγώ, μία φίλη μου από το χωριό , δεν την ξέρετε. :side:

Σαν διαφήμιση μου φαίνεται το πόστ σου :P

Εγώ όταν είμαι καλά κάθομαι όλη μέρα στην κονσόλα μου,μην αναφέρω και το PC όπου γράφω στο forum ή όταν διαβάζω.Γενικότερα κάθομαι.

Οταν είμαι άρρωστος και έχω πυρετό δεν έχω όρεξη να καθίσω ούτε στο PC ούτε στην κονσόλα,αν και έχω καιρό να αρρωστήσω.Πρίν 3 χρόνια είχα κάνει εμετό και έληξε εκεί.

Καλά για νέα πολυθρόνα μόνο σε περίπτωση μετακόμισης ;

[IMG

Peter Baylish

More
17 Nov 2020 14:31 #241252 by Αναστασία Κεραμάρη
Εγώ ειδικά όταν είμαι άρρωστη (όχι να έχω 40 πυρετό) παίζω γιατί είναι η ευκαιρία μου να έχω το χρόνο να λιώσω όσο θα ήθελα. Γενικά θα λιώσω συχνά, και προφανώς όταν είμαι καλά θα το κάνω, αλλά συχνά δε μπορώ λόγω χρόνου.
Χαχα, ισχύει ότι ακούστηκε σαν διαφήμιση! Όχι, η μετακόμιση δεν είναι απαραίτητος παράγοντας, απλά το είπα γιατί το σκεφτόμουν για μενα, επειδή στο σπίτι που μένω και στο χώρο που παίζω δε μπορώ να βάλω μία, οπότε μοιράστηκα τη σκέψη μου, γιατί φαντάζομαι κι άλλοι θα αντιμετωπίζουν προβλήματα άνεσης και θα έχουν πει μέσα τους ''πωπω να είχα μια ωραία πολυθρόνα σαν σύννεφο να κάθομαι με τις ώρες''. :P

More
17 Nov 2020 21:18 - 17 Nov 2020 21:22 #241260 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Εγώ ειδικά όταν είμαι άρρωστη (όχι να έχω 40 πυρετό) παίζω γιατί είναι η ευκαιρία μου να έχω το χρόνο να λιώσω όσο θα ήθελα. Γενικά θα λιώσω συχνά, και προφανώς όταν είμαι καλά θα το κάνω, αλλά συχνά δε μπορώ λόγω χρόνου.
Χαχα, ισχύει ότι ακούστηκε σαν διαφήμιση! Όχι, η μετακόμιση δεν είναι απαραίτητος παράγοντας, απλά το είπα γιατί το σκεφτόμουν για μενα, επειδή στο σπίτι που μένω και στο χώρο που παίζω δε μπορώ να βάλω μία, οπότε μοιράστηκα τη σκέψη μου, γιατί φαντάζομαι κι άλλοι θα αντιμετωπίζουν προβλήματα άνεσης και θα έχουν πει μέσα τους ''πωπω να είχα μια ωραία πολυθρόνα σαν σύννεφο να κάθομαι με τις ώρες''. :P

Ο χρόνος είναι πρόβλημα για παιχνίδια όπως πχ Assassin's Creed Odyssey και Soulsborne τα οποία θέλουν αρκετές ώρες παιχνιδιού για να τα απολαύσεις.

Το κακό είναι πως όταν δουλεύουμε έχουμε εισόδημα για να αγοράσουμε κονσόλα και παιχνίδια αλλά όχι χρόνο.....ενώ όταν δεν δουλεύουμε έχουμε χρόνο αλλά όχι εισόδημα. :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Nov 2020 21:22 by Blood Prince.

More
17 Nov 2020 23:36 #241270 by Blood Prince
Τώρα μπορεί επίσημα ως πρώτη κονσόλα να υποστηρίζεται το PS5,περνώντας το PS4 σε δεύτερη μοίρα αλλά υπάρχουν Gamers που σκέφτονται να αγοράσουν PS3.

[IMG

Peter Baylish

Attachments:

More
19 Nov 2020 00:16 - 19 Nov 2020 00:17 #241316 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Δεν μας φτάνουν τα μνημόνια έχουμε και αυτά...

Μπήκα σε site που χθές έμπαινα κανονικά και μου έβγαλε πάλι αυτό το μήνυμα....έλεος....αλλά δεν το βάζω κάτω...βρήκα και άλλα site.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Nov 2020 00:17 by Blood Prince.

More
19 Nov 2020 01:58 #241317 by Αναστασία Κεραμάρη