Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Blood Prince wrote: Καλά ανεβάζω φωτό στο intagram ,έχω 271 followers έχω βάλει tags και δεν αρέσει σε κανέναν.Σκεφτόμουν χθές πως μέχρι το πρωϊ όλο και σε κάποιον θα αρέσει και τελικά σαν να μην υπάρχει...τα νεύρα μου τσατάλια.
Την ξανανέβασα από περιέργεια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TutuOfTutunia wrote: Αν είστε gamer και σκοπεύετε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι, όταν σκέφτεστε τη διακόσμησή του, φροντίστε να εξοπλιστείτε με πολυθρόνα, η οποία έχει μαξιλαράκι για το σβέρκο, είναι σούπερ ανατομική και κάνει το σώμα να νιώθει σα να κάθεται σε σύννεφο.
Αυτό για τις μέρες που είστε άρρωστοι, έχετε αυχενικό, ή κάτι αντίστοιχο και θέλετε να είστε όλη μέρα στην κονσόλα σας.
Και γιατί μια τέτοια πολυθρόνα? Για να μην πάθετε όλα τα παραπάνω καθήμενοι όλη μέρα στην κονσόλα σας.
Δεν το έπαθα εγώ, μία φίλη μου από το χωριό , δεν την ξέρετε.
TutuOfTutunia wrote: Εγώ ειδικά όταν είμαι άρρωστη (όχι να έχω 40 πυρετό) παίζω γιατί είναι η ευκαιρία μου να έχω το χρόνο να λιώσω όσο θα ήθελα. Γενικά θα λιώσω συχνά, και προφανώς όταν είμαι καλά θα το κάνω, αλλά συχνά δε μπορώ λόγω χρόνου.
Χαχα, ισχύει ότι ακούστηκε σαν διαφήμιση! Όχι, η μετακόμιση δεν είναι απαραίτητος παράγοντας, απλά το είπα γιατί το σκεφτόμουν για μενα, επειδή στο σπίτι που μένω και στο χώρο που παίζω δε μπορώ να βάλω μία, οπότε μοιράστηκα τη σκέψη μου, γιατί φαντάζομαι κι άλλοι θα αντιμετωπίζουν προβλήματα άνεσης και θα έχουν πει μέσα τους ''πωπω να είχα μια ωραία πολυθρόνα σαν σύννεφο να κάθομαι με τις ώρες''.
Blood Prince wrote: Δεν μας φτάνουν τα μνημόνια έχουμε και αυτά...