Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το φαντάζεσαι να φάω ban στο psn και να χάσω τα παιχνίδια στο Playstation ; Αυτό θα ήταν πιο σοβαρό. Βέβαια δεν έχω βρίσει κανέναν εκεί,@Blood Prince Ποτέ στα social media και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (party chat, forums, psn, steam) και τα σχετικά δεν βρίζεις κανέναν με μηνύματα για κανέναν λόγο διότι κινδυνεύεις με προσωρινό ή οριστικό αποκλεισμό και μετά άντε να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.
Δυστυχώς όμως στο instagram είναι άνα αντί άλλων....οι συντονιστές του instagram θεωρούν τα σεξουαλικού περιεχομένου πόστ των Bots απολύτως συμβατά με τους κανόνες σε μεγάλο βαθμό ! Ελάχιστες φορές μου έχει τύχει να κάνω αναφορά σε Bot και να διαγραφεί ο λογαριασμός του ή το σχολιό του.Τώρα για τα social media ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να κάνεις report το εν λόγω post ή μήνυμα με την ανάλογη αιτιολογία και απ' εκεί και πέρα αναλαμβάνει η υπηρεσία/συντονιστές/διαχειριστές.
Αρκετά πιθανό.....φυσικά και δεν τους νοιάζει, εδώ έχουν κάνει ban λογαριασμούς με over 1000 followers. Δεν έχω επαγγελματικό λογαριασμό για να τους νοιάξει.Απλά θα την πληρώσω εγώ και τα bots θα κάνουν πάρτυ.Θα πληρώνονται για να τρέχουν αυτά τα bot