Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
25 Dec 2010 09:03 #86766 by Ιβάν

Nikolis wrote: @Alcatraz Νιός ήμουν και γέρασα

Που κολλάει αυτό;

Όσο για το αν τα διάβαζε όλα αυτά. Δεν θα μου έκανε τίποτα απολύτως! Απλά θα ήξερε πως την αγαπάω πάρα πολύ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2010 10:42 #86769 by Aνέστης Αδαμίδης

eliminator wrote:

Lalo007 wrote: Αφου επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.Καλα θελω να της δωσει καποιος το λινκ και να κατσει να τα διαβασει αυτα..... :twisted: :twisted:
Μετα να δεις τι ενδιαφερον θα εχει το τοπικ... :mrgreen:

+1, 13 σελιδες τα ιδια λεμε, και να πεις οτι μας ακουει οκ, αλλα αυτος κανει τα δικα του.

Κόψε κάτι ρε παλικάρι. Για άλλο λόγο είχα ανοίξει το θέμα. Τώρα είναι σε μια φάση...παρακμής να το πω, αποσυντονισμού να το πω; Δεν ξέρω.

More
25 Dec 2010 11:23 #86772 by Ιβάν
Παιδιά αυτό το θέμα το συζήτησα και με ένα παιδί που πάει μαζί μου στο TKD και έχει προσέξει πως η Σοφία μου την πέφτει. Σας το λέω γιατί δεν με πιστεύεται. Τι έχετε να πείτε για αυτό τώρα;

More
25 Dec 2010 11:31 #86773 by Aνέστης Αδαμίδης
Eγώ ένα έχω να πω και πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει όλους εδώ μέσα και όλη τη συζήτηση ως τώρα.

[youtube:1pfyxirn]
[/youtube:1pfyxirn]

More
25 Dec 2010 12:08 #86774 by Ιβάν
Τι είναι αυτά που λες ρε γεροσάτιρε; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Αυτή είναι λουλούδι! Πέρα από την πλάκα σκέφτηκα κάτι που θα με βοηθήσει να καταλάβω τα συναισθήματά της. Για μια εβδομάδα δεν θα έρθω καθόλου προπόνηση, δεν θα της μιλάω, θα κλείσω το κινητό μου, με λίγα λόγια θα εξαφανιστώ. Θέλω να δω τι θα κάνει, την αντίδρασή της κλπ. Αν πραγματικά με αγαπάει τότε θα προσπαθήσει να με βρει, θα ανησυχεί κλπ.

More
25 Dec 2010 12:25 #86775 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Τι είναι αυτά που λες ρε γεροσάτιρε; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Αυτή είναι λουλούδι! Πέρα από την πλάκα σκέφτηκα κάτι που θα με βοηθήσει να καταλάβω τα συναισθήματά της. Για μια εβδομάδα δεν θα έρθω καθόλου προπόνηση, δεν θα της μιλάω, θα κλείσω το κινητό μου, με λίγα λόγια θα εξαφανιστώ. Θέλω να δω τι θα κάνει, την αντίδρασή της κλπ. Αν πραγματικά με αγαπάει τότε θα προσπαθήσει να με βρει, θα ανησυχεί κλπ.

Κρύψου μέσα στο καλάθι με τα "Αζήτητα".
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης

More
25 Dec 2010 12:57 #86778 by Γιάννης Ρέμας
φαντάζεσαι μια μέρα να βγείτε έξω και να σου γνωρίσει το νέο της αγόρι και μετά να σε ρωτήσει αν είναι καλός? :mrgreen:

More
25 Dec 2010 13:23 #86779 by Andr

legend10 wrote: φαντάζεσαι μια μέρα να βγείτε έξω και να σου γνωρίσει το νέο της αγόρι και μετά να σε ρωτήσει αν είναι καλός? :mrgreen:

μην κανεις τετοιες υποθεσεις γιατι μετα βλεπω να ανοιγει topic πως να ξεπερασετε ενα χωρισμο

More
25 Dec 2010 13:30 #86780 by Ιβάν

legend10 wrote: φαντάζεσαι μια μέρα να βγείτε έξω και να σου γνωρίσει το νέο της αγόρι και μετά να σε ρωτήσει αν είναι καλός? :mrgreen:

Τι λες μωρέ! Δεν θέλει κανέναν. Αν ήθελε θα είχε βρει... την τραβολογάει η φίλη της από εδώ και από κει. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω και με την κολλητή της... για να μάθω τι νιώθει για μένα. Σίγουρα αυτό θα κάνω, αλλά όχι ακόμα!

More
25 Dec 2010 14:17 #86784 by rafor
Ποσο πολυ τα εχεις μπερδεψει ρε Ιβαν???Αυτο με την μια εβδομαδα ειναι μ***κια καραμπινατη.Απλα μην πας μια μερα και κλεισε και το κινητο.Μετα ανοιξε το το βραδυ και δες εαν ειχες κληση ή μηνυμα.Αμα ειχες μηνυμα, απλα δεν απαντας , οπως και δεν περνεις τηλεφωνο.Οσο για αυτο για την κολλητη , μην κανεις τετοια μπαρουφα, γιατι θα το πει το επομενο δευτερολεπτο στη Σοφια και μετα ζητω που καηκες.Εχω παθει παρομοια κατασταση , δηλαδη να μιλησω με φιλη και αυτη να το εχει καταλαβει χωρις καν να της μιλησω εγω και μετα το τι βρυσιδι εφαγα, ουτε ο Ιορδανης δεν τα ξεπλενει.Για αυτο σου λεω, εχετε και διαφορα ηλικιας με την φιλη της και θα της φανει και αυτηνης ολο το θεμα κουκου-ρουκου και θα φρικαρει.Οποτε καλυτερα κανε αυτο που ειπαμε στην αρχη.Επισης souvlaki, θεμα πως να ξεπερασετε το χωρισμο, με βαση τον Ιβαν, δεν θα ανοιξει, εαν δεν τα φτιαξουν και μετα χωρισουν ,για να υπαρχει χωρισμος.Οσο για το οτι λεμε τα ιδια και τα ιδια, αυτο ειναι το αντικειμενο συζητησης και πανω κατω τα ιδια πραγματα θα γραφονται και κανεις δεν σας αναγκαζει να συμμετεχετε στην συζητηση.