Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Που κολλάει αυτό;Nikolis wrote: @Alcatraz Νιός ήμουν και γέρασα
Please Log in or Create an account to join the conversation.
eliminator wrote:
Lalo007 wrote: Αφου επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.Καλα θελω να της δωσει καποιος το λινκ και να κατσει να τα διαβασει αυτα.....
Μετα να δεις τι ενδιαφερον θα εχει το τοπικ...
+1, 13 σελιδες τα ιδια λεμε, και να πεις οτι μας ακουει οκ, αλλα αυτος κανει τα δικα του.
Alcatraz wrote: Τι είναι αυτά που λες ρε γεροσάτιρε; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Αυτή είναι λουλούδι! Πέρα από την πλάκα σκέφτηκα κάτι που θα με βοηθήσει να καταλάβω τα συναισθήματά της. Για μια εβδομάδα δεν θα έρθω καθόλου προπόνηση, δεν θα της μιλάω, θα κλείσω το κινητό μου, με λίγα λόγια θα εξαφανιστώ. Θέλω να δω τι θα κάνει, την αντίδρασή της κλπ. Αν πραγματικά με αγαπάει τότε θα προσπαθήσει να με βρει, θα ανησυχεί κλπ.
μην κανεις τετοιες υποθεσεις γιατι μετα βλεπω να ανοιγει topic πως να ξεπερασετε ενα χωρισμοlegend10 wrote: φαντάζεσαι μια μέρα να βγείτε έξω και να σου γνωρίσει το νέο της αγόρι και μετά να σε ρωτήσει αν είναι καλός?
Τι λες μωρέ! Δεν θέλει κανέναν. Αν ήθελε θα είχε βρει... την τραβολογάει η φίλη της από εδώ και από κει. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω και με την κολλητή της... για να μάθω τι νιώθει για μένα. Σίγουρα αυτό θα κάνω, αλλά όχι ακόμα!legend10 wrote: φαντάζεσαι μια μέρα να βγείτε έξω και να σου γνωρίσει το νέο της αγόρι και μετά να σε ρωτήσει αν είναι καλός?