Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
24 Dec 2010 22:01 #86731 by Andr
εγω παρακολουθωντας τη συζητηση εχω καταλαβει οτι το εχετε κουρασει λιγο το θεμα επαναλαμβανοντας τα ιδια και θα καταληξει σαν το κυπριακο.παντως τα ιδια τραβαω και με ενα φιλο μου που εχει παρομοιο προβλημα αλλα εκει τα ακουω και συμβουλευω μονο εγω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2010 22:28 #86735 by rafor
Τι και αυτος γουσταρει μεγαλυτερη?Εαν ναι πες του να γινει μελος να αποκτισει και αλλο suspens το θεμα!αχαχαχα!Πλακα κανω φυσικα.Αφου δεν τα εμπεδωνει με την 1η ρε souvlaki ο alcatraz και θελει συμβουλες για τα ιδια και τα ιδια...Τελευταια φορα που το λεω.Ή κανεις κατι και εχεις αρνητικο ή θετικο αποτελεσμα ή δεν κανεις τιποτα και περνεις το μπ**λο.Διαλεξε επιτελους ρε ανθρωπε.

Υ.Γ.Εαν ακομα δεν μπορεις να διαλεξεις, θεωρεισαι μεχρι να διαλεξεις στο 2η κατηγορια , δηλαδη περνεις το μπ**λο.

More
24 Dec 2010 22:42 #86736 by Lalo007
Βαρεθηκα πια.Λοιπον αυριο της τα ζητας και τελειωνουμε......LOCK TOPIC :evil:

More
24 Dec 2010 22:47 #86737 by Andr

Lalo007 wrote: Βαρεθηκα πια.Λοιπον αυριο της τα ζητας και τελειωνουμε......LOCK TOPIC :evil:

lalo χαλαρωσε.φεεετα

More
24 Dec 2010 22:57 #86739 by rafor
Και φετα και γραβιερα, ολα τα τυρια καλα ειναι! :wink: Καλα ρε Lalo, χαζος εισαι?Το καλυτερο topic θα κλεισει???Α, δεν παμε καλα...

More
24 Dec 2010 23:06 #86741 by Lalo007
Αφου επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.Καλα θελω να της δωσει καποιος το λινκ και να κατσει να τα διαβασει αυτα..... :twisted: :twisted:
Μετα να δεις τι ενδιαφερον θα εχει το τοπικ... :mrgreen:

More
24 Dec 2010 23:31 #86746 by eliminator

Lalo007 wrote: Αφου επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.Καλα θελω να της δωσει καποιος το λινκ και να κατσει να τα διαβασει αυτα..... :twisted: :twisted:
Μετα να δεις τι ενδιαφερον θα εχει το τοπικ... :mrgreen:

+1, 13 σελιδες τα ιδια λεμε, και να πεις οτι μας ακουει οκ, αλλα αυτος κανει τα δικα του.

More
25 Dec 2010 00:30 #86752 by Ιβάν
Δεν θα της τα ζητήσω ακόμα! Αλλά σας ενημερώνω πως την Κυριακή πρόκειται να βγούμε!

More
25 Dec 2010 01:36 #86759 by lavezzi7
Θα πάτε να ταίσετε τις πάπιες;

More
25 Dec 2010 03:50 #86761 by Νικολής Ασημάκης
@ Reaper, εγώ κάθισα και διάβασα όλο το ποστ. :P
@Souvlaki Περαστικά
@Lalo 1)Ως moderator σου λέω και επίσημα πως το τόπικ δεν πρόκειται να κλειδώσει, θέλουμε και εμείς τη δόση μας από σαπουνόπερα
2) Όντως, γέλιο θα είχε να τα διάβαζε όλα αυτά. Εμείς θα γελούσαμε ενώ κάποιος θα έτρεχε να ξεφύγει :roll:
@Alcatraz Νιός ήμουν και γέρασα
@Lavezzi Όχι, τα περιστέρια