Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
26 Dec 2010 23:45 #86850 by Ιβάν
Τι εννοείς με το "θα σου άρεσε..."? Ποτέ δεν της είπα κάτι τέτοιο! Αυτή μου είπε πως θα της άρεσε να βγαίναμε! Και κάτι ακόμα, με κάνεις για φλώρο;

Το άλλο είναι πως τελικά δεν βγήκαμε σήμερα (και στενοχωρηθηκε) γιατί έπρεπε να πάει την γιαγιά της στην ξαδέλφη της. Αλλά ήδη κανονισαμε να περάσουμε το επόμενο Σ/Κ μαζί. Και θα της προτείνω να γιορτάσουμε μαζί την πρωτοχρονιά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2010 00:27 #86851 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Τι εννοείς με το "θα σου άρεσε..."? Ποτέ δεν της είπα κάτι τέτοιο! Αυτή μου είπε πως θα της άρεσε να βγαίναμε! Και κάτι ακόμα, με κάνεις για φλώρο;

Το άλλο είναι πως τελικά δεν βγήκαμε σήμερα (και στενοχωρηθηκε) γιατί έπρεπε να πάει την γιαγιά της στην ξαδέλφη της. Αλλά ήδη κανονισαμε να περάσουμε το επόμενο Σ/Κ μαζί. Και θα της προτείνω να γιορτάσουμε μαζί την πρωτοχρονιά!

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, σκατά θα της πάει ο νέος χρόνος μην το κάνεις δεν την λυπάσαι;

More
27 Dec 2010 00:32 #86853 by Andr
καλη επιτυχια alcatraz το επομενο σαββατοκυριακο.παντως αφου το θεμα τραβαει και εχει και καλη πλοκη γιατι δεν το κανεις σεναριο για σειρα?θα εισαι ο πρωταγωνιστης και αφου ζεις τα γεγονοτα,το βραδυ θα τα γραφεις στο gameworld.τι sex and the city και βλακειες.εδω εχουμε ετοιμη επιτυχια

More
27 Dec 2010 00:36 #86855 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα καλά και εσείς πιστεύετε τι σας λέω; Σταμάτησα από reviewer για να γίνω συγγραφέας και οχι λόγω δουλειάς! Το πρώτο μου βιβλίο θα ονομάζεται Taekwondo: 100 τρόποι για να την ρίξετε στο ρινγκ και όχι μόνο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Dec 2010 00:47 #86856 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Μα καλά και εσείς πιστεύετε τι σας λέω; Σταμάτησα από reviewer για να γίνω συγγραφέας και οχι λόγω δουλειάς! Το πρώτο μου βιβλίο θα ονομάζεται Taekwondo: 100 τρόποι για να την ρίξετε στο ρινγκ και όχι μόνο

More
27 Dec 2010 10:32 #86859 by Ιβάν

ThunderHawk wrote:

Alcatraz wrote: Τι εννοείς με το "θα σου άρεσε..."? Ποτέ δεν της είπα κάτι τέτοιο! Αυτή μου είπε πως θα της άρεσε να βγαίναμε! Και κάτι ακόμα, με κάνεις για φλώρο;

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, σκατά θα της πάει ο νέος χρόνος μην το κάνεις δεν την λυπάσαι;

Αϊ ρε, όλο βλακίες είσαι! Τίποτα σοβαρό έχεις να πεις; Αν φιληθουμε την πρωτοχρονιά τότε θα κάνω ότι θέλετε!

More
27 Dec 2010 11:49 #86862 by eliminator

Alcatraz wrote:

ThunderHawk wrote:

Αϊ ρε, όλο βλακίες είσαι! Τίποτα σοβαρό έχεις να πεις; Αν φιληθουμε την πρωτοχρονιά τότε θα κάνω ότι θέλετε!

Εισαι τοσο σιγουρος οτι δε θα φιληθειτε τη πρωτοχρονια γιατι λες οτι αμα φιληθειτε θα κανεις οτι θελουμε! Ποιος θελει να κανει οτι του λενε; Got ya.

More
27 Dec 2010 13:04 #86864 by Ιβάν
@eliminator: Το λέω αυτό γιατί θα είμαι πολύ χαρούμενος αν γίνει κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να την φιλησω, απλά έτσι όπως θα είμαστε μαζί θα της κάνω κοπλιμεντα και θα της πω "μπορώ να σε φιλησω;/θέλεις να σε φιλησω;", και που ξέρεις μπορεί αυτή να μου πει "ναι"! Αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω. Αλλά μπορώ απλά να την φιλησω στο μάγουλο και αυτή να μου πει "τι ήταν αυτό;", να της πω εγώ "φιλη", και να μου πει "φιλη το λες εσυ αυτό;" και να με φιλησει γιατί το θέλει! Καλό το σχέδιό μου;

More
27 Dec 2010 14:00 #86867 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Καλό το σχέδιό μου;

Παιδιάστικο... Αλλά αν έχει καψούρα, τι να πω. Ίσως να πετύχει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Dec 2010 14:03 #86868 by Νικολής Ασημάκης
Έλα, πες την αλήθεια, για την candid camera δουλεύεις και μαγνητοσκοπείς τις αντιδράσεις μας στα ποστ σου. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση βλακεία μαζεμένη.