Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
06 Jan 2011 01:33 #87292 by Νικολής Ασημάκης
Όταν μιλάω για ιδεολογία, εννοώ την άποψή μου για τις σχέσεις. Για να την πέσω σε μια κοπέλα πρέπει πρώτα να μου αρέσει και για να μου αρέσει πρέπει να τη γνωρίζω (κανένα μήνα τουλάχιστον, να έχω μάθει χαρακτήρα, γούστα κλπ να δω αν ταιριάζουν τα χνώτα μας ρε αδερφέ). Γενικά θεωρώ ανούσιες τις "περιπέτειες", τις σχέσεις μιας εβδομάδας κλπ Είμαι για κάτι πιο μόνιμο. Και γι'αυτό είμαι single ακόμα, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω μυαλά. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2011 01:38 #87294 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά, έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Γι' αυτό και ποτέ δεν είμαι τόσο ένθερμος σε σχέσεις που έχω από το Γυμνάσιο. Είναι λίγο-πολύ για την πλάκα που λέμε και να περνάει η ώρα.

More
06 Jan 2011 11:44 #87307 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Όταν μιλάω για ιδεολογία, εννοώ την άποψή μου για τις σχέσεις. Για να την πέσω σε μια κοπέλα πρέπει πρώτα να μου αρέσει και για να μου αρέσει πρέπει να τη γνωρίζω (κανένα μήνα τουλάχιστον, να έχω μάθει χαρακτήρα, γούστα κλπ να δω αν ταιριάζουν τα χνώτα μας ρε αδερφέ). Γενικά θεωρώ ανούσιες τις "περιπέτειες", τις σχέσεις μιας εβδομάδας κλπ Είμαι για κάτι πιο μόνιμο. Και γι'αυτό είμαι single ακόμα, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω μυαλά. :P

+1 =D>

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Mar 2011 01:00 #90666 by Aνέστης Αδαμίδης
Σε περίπτωση που η τυχερή ασχολείται με τον αθλητισμό ή σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι είστε αθλητές, τότε να οι ατάκες που πρέπει να πείτε.

[youtube:ogw9ovhr]
[/youtube:ogw9ovhr]

More
More
07 Mar 2011 14:34 #90674 by Ιβάν
Λέτε να με βοηθήσουν αυτά?

More
07 Mar 2011 15:16 #90677 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν ξέρω. Αν είδες κάποιον που ήταν καρατέκας τότε δοκίμασέ το. :D

More
07 Mar 2011 15:23 #90678 by Andr
ωραιο θα ηταν να υπηρχε και με ελληνες αθλητες οπως καραγκουνης,αναστοπουλος και αλλες μορφες

More
21 Mar 2011 14:50 #91179 by Ιβάν