Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
More
21 Mar 2011 15:23 #91182 by Ιβάν
Ευχαριστώ!... Και δεν μου είπε τίποτα, της άρεσε!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2011 21:01 #91193 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ? :|

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Mar 2011 22:16 #91196 by lavezzi7

BigBoss wrote: ΑΦΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ! ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ? :|

Το ξέρει ο άλλος; :mrgreen:

More
21 Mar 2011 23:23 #91199 by Ιβάν
Όχι ρε βλάξ αλήθεια σου λέω! Λες να το έβγαλα απ' το μυαλό μου?

Λοιπόν, σας εχω πει ότι μόλις νοικιάσει σπίτι θέλει να έρχομαι και να παίζουμε San Adreas (και καλά!)? Σήμερα της κάνω (κάτι συζητάγαμε για Λονδίνο) και της είπα ότι ωραία θα ήταν να παω και μου είπε ότι, ότι ταξίδι και αν κάνω θέλει να έρχεται και αυτή μαζί μου! Την παίρνω αγκαλιά καμιά φορά, μου κρατάει το χέρι συνεχώς και χάδια, πολλά χάδια! Μια φορά είχε κάνει λίγο σκοινακι και έρχεται και μου λέει κουράστηκα και χτυπάει πολύ δυνατα η καρδιά μου και μου πήρε το χέρι και μου κάνει πιάσε να δεις, και μου το έβαλε στο στήθως της! Ή το άλλο είχαμε πάει σε κάτι αγώνες και με είχε πάρει να την βοηθήσω, και πήρα νεράκι έπινε από αυτό, είχα πάρει να φάω και ερχόταν έτσι με γλυκό τρόπο και δαγκώνε, ερχόταν δίπλα μου και έπεφτε πάνω μου και ζήλευε επειδή της έκανα για πλάκα ότι ήταν μια όμορφη προπονήτρια εκεί πέρα και άρχισε να ζηλεύει!

Ότι άλλο θυμηθώ θα σας το πω αύριο! Ακούω σχόλια!

More
More
22 Mar 2011 01:03 #91201 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι σχόλια θες να ακούσεις; Εγώ πάντως βρήκα ένα: φτιάξε την ορθογραφία σου λίγο. Δε σου λέω να μάθεις πως γράφεται η "δεισιδαιμονία" ή ο "εγκάθειρκτος", αλλά όταν μιλάμε για στήθος, να είναι στήθος και όχι στήθως. Αυτό χτυπάει όσο να το κάνουμε! :mrgreen:

More
22 Mar 2011 07:03 #91210 by Ιβάν
Ασε την ορθογραφία, βιαζόμουν! Για την κατάσταση στην οποία είμαι θέλω να ακούσω την γνώμη σας! Πως τα βλέπετε?

More
22 Mar 2011 15:15 #91218 by Andr
πρωτα απο ολα θελω να ξαναπω οτι αυτο το topic ειναι με διαφορα ενα απο τα καλυτερα.εχουν γραφτει και γραφονται οι καλυτερες ατακες.για αυτο το λογο alcatraz συνεχισε για να κρατησεις το topic ζωντανο.περιμενουμε ολοι με αγωνια τις εξελιξεις.

More
22 Mar 2011 17:51 #91233 by Ανδρέας Γρυπάρης
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί δεν βγάζεις και σαπουνόπερα μπας και ο Φόσκολος αλλάξει στιλ επιτέλους; :mrgreen: