Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
23 Mar 2011 07:38 #91280 by rafor
Pokemon , αλλο να μπορει να υπαρχει σχεση μεσα σε φυσιολογικα πλαισια και αλλα να εχουν τοσα χρονια διαφορα και οσα μας εχει πει να ειναι απο την δικη του φαντασια (αποδειχτηκε κιολας). Ιβαν το καλυτερο που θα σου προτεινα θα ηταν να πας και να βρεις καμια κοπελιτσα της ηλικιας σου , να ησυχασεις και εσυ ο ιδιος πρωτα απ' ολα.Τελειωνε αυτη τη βλακεια με τη Σοφια και το κολλημα που εχεις φαει.Ειναι μονοπλευρη αγαπη και αμα δεν υπαρχει ανταποκριση , τοτε τζαμπα χαλιεσαι εσυ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2011 09:52 #91282 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Σοβαρά ρε ThunderHawk μπορούμε να βρεθούμε και να μιλήσουμε? Από εδώ δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν θα με πιστέψεις!

Καλά κάτι είπες κι εσύ τώρα. Ο Thunderhawk δε σηκώνεται από το PC του για κανέναν λόγο. Ίσως μόνο άμα κάνει σεισμό θα βγει, γιατί θα τον ζαλίζουν όλοι ότι έτσι λένε οι κανονισμοί ασφαλείας και γιατί θα έχει γίνει διακοπή ρεύματος. :mrgreen:

More
23 Mar 2011 12:21 #91284 by Ιβάν
Ρε παιδιά μπορείτε να σκεφτείται λίγο λογικά ή το έχετε κάψει εντελώς? Αν ήταν ψέματα τότε α) θα είχα βγάλει μια κοπέλα από το μυαλό μου για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και β) θα το ομολογούσα όταν έκανε αυτό το post ο ThunderHawk για να μην έχω προβλήματα μετά! Καταλαβένετε? ΔΕΝ έχω λόγο να σας πω ψέματα! Αν θέλετε σας φέρνω φίλους μου που μπορούν να το εγκρίνουν, από κοντά κιόλας για να με πιστέψετε! Το θέμα είναι να μην το μάθει η Σοφία, κάτι που δεν θέλω γιατί θα γίνει ένα μπάχαλο. Αυτό μπορεί να μου βγεί και σε καλό αλλά και να με βλάψει! Ο Στάθης έρχετε μια στο τόσο για να αλλάξει κάποια λάμπα για αυτό και δεν μπορεί να σου πει αν αυτά που είπα συμβένουν στα αλήθεια. Εγώ όμως σου φέρνω άτομα που το βλέπουν καθημερινά! Θα κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν το πεις και ας μην το μετανιώσεις! Δεν έχω κανένα λόγο να σας πω ψέματα, εγώ ίσα-ίσα είπα να ακούσω και άλλες γνώμες αλλά όπως φένεται υπάρχουν άτομα που δεν σέβονται τον άλλον και το εκμεταλεύονται! Όποιος θέλει με πιστεύει και όποιος δεν θέλει κάκο του κεφαλιού του.

More
23 Mar 2011 12:36 #91285 by Νικολής Ασημάκης
Από ότι κατάλαβα, κανείς δεν λέει πως λες ψέματα, απλά λέει πως φαντάζεσαι καταστάσεις (για σένα δηλαδή είναι αληθινά αλλά πρακτικά δεν υπάρχουν). Την περίπτωση όντως να "στην πέφτει" και μετά να γελάει πίσω απ΄την πλάτη σου τη σκέφτηκες; :roll: Επιπλέον με την ίδια τη λογική σου δεν έχει κανένα απολύτως λόγο και κέρδος ο ξάδερφος να πει στο Στέφανο όλα αυτά που του είπε (πως η τύπισα σε βλέπει σαν φίλο, γελάνε μαζί σου κλπ) και να είναι ψέματα. Μήπως ο έρωτας σε έχει τυφλώσει και έχεις γίνει το κοροϊδάκι της δεσποινίδος; :P Και ένα αφιερωμένο τραγουδάκι, για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

[youtube:38osn0bg]
[/youtube:38osn0bg]

More
23 Mar 2011 12:52 #91286 by Ιβάν
Θέλω λίγο χρόνο να τα σκεφτώ! Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια ότι απλά με "εκμεταλεύται" τότε τι να πω. Επίσης σας τα λέω όπως έγιναν και δεν υπερβάλω ούτε λίγο. Αλλά δεν θέλω να μεταδωθεί παραέξω όλα αυτά που υπόθηκαν εδώ, σε κανέναν!

More
23 Mar 2011 14:04 #91287 by eliminator

Nikolis wrote: Την περίπτωση όντως να "στην πέφτει" και μετά να γελάει πίσω απ΄την πλάτη σου τη σκέφτηκες;

Τοσο καιρο παρακουλουθω αυτο το θεμα και αυτο ειναι το πιο σωστο, λογικο και πιο πιθανο "σεναριο".
+1 Nikoli

More
23 Mar 2011 14:05 #91288 by Νικολής Ασημάκης
Το γεγονός πως είσαι σε ένα φόρουμ στο οποίο μπορεί να μπει ο κάθε άκυρος και χωρίς να έχει γίνει μέλος να δει αυτό το τόπικ το σκέφτηκες πριν τα γράψεις όλα αυτά εδώ; Γιατί είπαμε, παρέα μεν, internet δε. :P

More
23 Mar 2011 14:43 #91289 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Το γεγονός πως είσαι σε ένα φόρουμ στο οποίο μπορεί να μπει ο κάθε άκυρος και χωρίς να έχει γίνει μέλος να δει αυτό το τόπικ το σκέφτηκες πριν τα γράψεις όλα αυτά εδώ; Γιατί είπαμε, παρέα μεν, internet δε. :P

Σωστός. Είπαμε, ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Και οι πληροφορίες μεταδίδονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα πλέον.

Όσο για την όλη κατάσταση με τον Thunderhawk, εγώ ένα έχω να πω. Έτυχε να είναι στο σημείο που έπρεπε και τη στιγμή που έπρεπε. Σιγά τον ντετέκτιβ Monk. :lol:

More
23 Mar 2011 14:50 #91290 by Ιβάν

Nikolis wrote: Το γεγονός πως είσαι σε ένα φόρουμ στο οποίο μπορεί να μπει ο κάθε άκυρος και χωρίς να έχει γίνει μέλος να δει αυτό το τόπικ το σκέφτηκες πριν τα γράψεις όλα αυτά εδώ; Γιατί είπαμε, παρέα μεν, internet δε. :P

Αυτό δεν με πειράζει! Γιατί δεν με ξέρει, κατάλαβες? Αλλά αυτό που έκανε ή θέλει να κάνει ο Στέφανος με πειράζει περισσότερο απ' όλα!

Όσο για το να γελάει πίσω από την πλάτη μου δεν το νομίζω! Το έχει βιώσει αυτό στο πετσί της και δεν υπάρχει περίπτωση να μου το κάνει αυτό! Αυτό τουλάχιστον πιστεύω. Δεν ξέρω τι να σας πω, εχω προσπαθήσει να κόψω την παρέα μαζί της αλλά αυτή δεν θέλει. Μια μέρα δεν πηγα και με έπαιρνε πολλές φορές τηλέφωνο, εγώ το είχα κλειστό! Έχω προσπαθήσει να μην της μιλάω και τόσο αλλά αυτή επιμένει! Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Ασε που "τσακωθηκαμε" χτες και εχω και αυτό το πρόβλημα! Να κοιμηθώ δεν μπορούσα, όλη μέρα είμαι χάλια! :cry:

More
23 Mar 2011 14:55 #91291 by Aνέστης Αδαμίδης
Nαι. Σίγουρα δε θα καταλάβει ποιος είσαι. Ειδικά αν το πάρει απ' την αρχή το θέμα(απ' την αρχή του δικού σου θέματος για την ακρίβεια) τότε είναι που δεν θα καταλάβει ποιος είσαι.