Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
23 Mar 2011 15:03 #91292 by Ιβάν

TheReaper wrote: Nαι. Σίγουρα δε θα καταλάβει ποιος είσαι. Ειδικά αν το πάρει απ' την αρχή το θέμα(απ' την αρχή του δικού σου θέματος για την ακρίβεια) τότε είναι που δεν θα καταλάβει ποιος είσαι.

Αν λες για την Σοφία, θα το καταλάβει (μάλλον), αν μου πεις τώρα έναν που μετά στου διαόλου την μάνα τότε πως θα καταλάβει ποιος είμαι αφού δεν με ξέρει!? Ναι μεν θα με πειράξει ελάχιστα όμως (!), αλλά αυτό που έκανε ο ThunderHawk είναι ότι χειρότερο! Υπήρχαν και άλλοι τρόποι να μάθεις αν λέω ψέματα χωρίς να με βλάψεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2011 15:52 #91295 by lavezzi7

Alcatraz wrote: Θέλω λίγο χρόνο να τα σκεφτώ! Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια ότι απλά με "εκμεταλεύται" τότε τι να πω. Επίσης σας τα λέω όπως έγιναν και δεν υπερβάλω ούτε λίγο. Αλλά δεν θέλω να μεταδωθεί παραέξω όλα αυτά που υπόθηκαν εδώ, σε κανέναν!

Τι να σκεφτείς μωρέ;Κάθεσαι και ασχολείσαι με την κάθε μ...η.Στην θέση σου θα την έστελνα στο διάολο αν και ούτε αυτό της αξίζει.Αν είναι δυνατόν,δεν έχει τι να κάνει και κάθεται και ασχολείται και κοροιδεύει μικρότερους.Σε βρήκε αφελή και ντροπαλό και σε δουλεύει.Άλλαξε δάσκαλο ή στην χειρότερη άθλημα και ξεκαθάρισέ της πως θα πρέπει να βρει άλλον λακαμά να δουλεύει.Ακούγονται σκληρά για σένα αλλά αυτό θέλει δυο φορές τα... ''καρύδια'' που ήθελε για να της πεις αυτό που ένιωθες.Δεν ξέρω αν θα το κάνεις αλλά είναι το καλύτερο για εσένα.Μαχαίρι και τέλος.Άντε με την κάθε ηλίθια...

Αλλιώς κάτσε παρακάλα τον thunderhawk να μην δείξει το βίντεο.

More
23 Mar 2011 16:03 #91296 by Aνέστης Αδαμίδης
Ώπα, ώπα. Τι βίντεο; Υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο; Με τι;

More
23 Mar 2011 16:05 #91297 by rafor
Αυτο που σου ειπε ο lavezzi ηθελα να στο πω και εγω.Ειναι σκληρο για εσενα αλλα το καλυτερο ειναι να βαλεις ενα τελος.Μολις σταματησεις να εχεις επαφη μαζι της (να την βλεπεις εννοω μην το εκλαβεις λαθος), τοτε θα δεις οτι δεν χανεις και τιποτα.Εαν σε κοροιδευει ειναι 2 φορες χειροτερο για εσενα.Ασε τη Σοφια και κοψε τελειως μαζι της.Και μην λαμβανεις τα μηνυματα ή τα τηλεφωνα (εαν υπαρχουν) ως ενδειξη οτι σε θελει.Το εχεις δει λαθος και δεν καταλαβαινεις οτι εμεις που το βλεπουμε απο αλλη γωνια(οχι τη δικη σου που τη θελει) , σκεφτομαστε πιο πρακτικα για αυτο που θα επρεπε να κανεις.Με τη Σοφια μονο το χρονο σου θα χασεις και οταν το καταλαβεις θα νιωθεις βλακας.Κανε τωρα την αρχη της απομακρυνσης και θα σου ειναι πιο ευκολο.Ισως να ειναι πολυ δυσκολο για εσενα να σταματησεις να πας για προπονησεις κλπ εκει, αλλα θα δεις οτι εαν το κανεις θα επιβεβαιωθουμε!Επισης thunderhawk οσο και να μην συμπαθεις ή δεν ξερω και εγω τι τον Alcatraz, δεν εχεις το δικαιωμα να εμπλεκεσαι στα προσωπικα του.Ποσο μαλλον να τα ξερασεις ολα , ενω παραλληλα σε παρακαλει.Μπορει να μας εχει πει ψεματα (δεν ξερω πραγματικα...), αλλα και παλι δεν αξιζει να του φερθεις ετσι.Μην εισαι τοσο σκληρος,δωσ' του τουλαχιστον την ευκαιρια να διορθωσει το λαθος του.

More
23 Mar 2011 16:35 #91298 by Ανδρέας Γρυπάρης
AlcatraZ, ακολούθα την κουκουβάγια ποιο πάνω (Noctowl η όπως τον λένε :roll: τέλος πάντων). Σωστά τα λέει. Εγώ πήγα (με το άλλο φύλο) στα 19! :mrgreen: από τότε zamanfou . Δεν θα πάρεις και βράβευση αν το κάνεις νωρίτερα, απεναντίας το ξέρω ότι είσαι στα δύσκολα, αλλά για να μην πέσεις στα πάρα πολύ δύσκολα, όπως βρήκες την μια θα βρεις τις υπόλοιπες (και καλύτερες) εξίσου εύκολα αφού έμαθες κάτι. Αν θες κάποιο User manual περί πεσίματος για να βρείς νέα γκόμενα, στείλε μου PM με το msn σου (γιατί το 9011 θα σε χρεώσει ακριβά :rolleyes: ) να σου δώσω συμβουλές. \:D/
Αν μου δώσεις και μια GTX 580 η ATI 6990 θα έχεις bonus μια call girl :lol:

More
23 Mar 2011 17:58 #91304 by Ιβάν
Δεν ξέρω ρε παιδιά, δεν ξέρω! Σας λέω εχω προσπαθήσει να ξεκόψω και της το εχω πει ότι λέω να σταματήσουμε να κάνουμε τόση παρέα και αυτή μου είπε όχι κλπ! Δεν νομίζω να μου το κάνει αυτό εμένα! Αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν ακόμα στην μιζέρια!

More
23 Mar 2011 19:20 #91311 by Ανδρέας Γρυπάρης

Alcatraz wrote: Αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν ακόμα στην μιζέρια!

Μπα, τα παραλές,
:32pxmu0n

More
23 Mar 2011 19:54 #91312 by Ιβάν
Το ξέρω ότι έχει πολλούς, αλλά ακου που σου λέω, στην μιζέρια θα ήταν!

More
23 Mar 2011 19:59 #91313 by Ανδρέας Γρυπάρης
καλά κατούρα και λίγο, σε έκανα add στο msn να τα πούμε :lol:

More
23 Mar 2011 20:35 - 23 Mar 2011 21:06 #91314 by Στέφανος Τρίγγας
Λοιπόν σήμερα μίλησα με τον ξάδερφο της( τον περαστικό όπως τον αποκάλεσε ο Alcatraz) και μου είπε να σου πω ότι αν δεν σταματήσεις να εκθέτεις την ξαδέρφη του θα έχεις να λογαριαστείς μαζί του και επιπλέον είπε αν σταματήσεις τις μαλακίες τώρα δεν θα της το πει και μην σε πετύχει πουθενά την γα***σες. Επιπροσθέτως ήταν μπροστά και ο BigBoss όταν μου είπε για δεύτερη φορά ότι έχει μνηστήρα( αν δεν τον έχεις καταλάβει μου είπε να σου πω ότι είναι ένα παλικάρι γύρω στο 2,10 που παίζει μπάσκετ κιόλας) και θα το πει σε αυτόν τι λες να σε κανονίσει. Οπότε σταμάτα να κάνεις το ψώνιο με τις μαλακίες που είδα ότι έγραψες από πάνω και άντε σκάσε να στο πω έτσι μπας και το καταλάβεις. Παλιό μυρωδιά κάθεσαι και εκθέτεις την κοπέλα. Επίσης η φωτογραφία που έχεις ανεβάσει θα κατέβει είπε ο Στάθης αλλιώς θα σου κάνει μήνυση στην αστυνομία για παράνομη χρήση προσωπικών δεδομένων.
Last edit: 23 Mar 2011 21:06 by Στέφανος Τρίγγας.