Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Αϊ μωρέ πικαψου!Pokemon wrote: Μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί δεν βγάζεις και σαπουνόπερα μπας και ο Φόσκολος αλλάξει στιλ επιτέλους;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Όχι ρε βλάξ αλήθεια σου λέω! Λες να το έβγαλα απ' το μυαλό μου?
Λοιπόν, σας εχω πει ότι μόλις νοικιάσει σπίτι θέλει να έρχομαι και να παίζουμε San Adreas (και καλά!)? Σήμερα της κάνω (κάτι συζητάγαμε για Λονδίνο) και της είπα ότι ωραία θα ήταν να παω και μου είπε ότι, ότι ταξίδι και αν κάνω θέλει να έρχεται και αυτή μαζί μου! Την παίρνω αγκαλιά καμιά φορά, μου κρατάει το χέρι συνεχώς και χάδια, πολλά χάδια! Μια φορά είχε κάνει λίγο σκοινακι και έρχεται και μου λέει κουράστηκα και χτυπάει πολύ δυνατα η καρδιά μου και μου πήρε το χέρι και μου κάνει πιάσε να δεις, και μου το έβαλε στο στήθως της! Ή το άλλο είχαμε πάει σε κάτι αγώνες και με είχε πάρει να την βοηθήσω, και πήρα νεράκι έπινε από αυτό, είχα πάρει να φάω και ερχόταν έτσι με γλυκό τρόπο και δαγκώνε, ερχόταν δίπλα μου και έπεφτε πάνω μου και ζήλευε επειδή της έκανα για πλάκα ότι ήταν μια όμορφη προπονήτρια εκεί πέρα και άρχισε να ζηλεύει!
Ότι άλλο θυμηθώ θα σας το πω αύριο! Ακούω σχόλια!
Alcatraz wrote: Καλά ThunderHawk λεγε ότι θες, εγώ σου λέω γεγονότα που συνέβησαν! Ναι ήταν με τύπο 7 χρόνια και λέγανε να αρραβωνιαστουν αλλά χώρισαν πάνω από μισό χρόνο! Ναι έχει έναν ξάδελφο που τον λένε Στάθη, και? Οπότε ασε τις βλακίες και μην με νεβριάζεις!
ΥΓ. Επίσης όλα αυτά που υποθηκαν δεν είναι ανάγκη να βγαίνουν και πολύ προς τα έξω!
Alcatraz wrote: Κοίτα, εγώ δεν εχω κανένα συμφέρον να λέω ψέματα! Αντιθέτως εσυ έχεις, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν εσυ δεν με πας! Ότι άλλο θέλεις σε π.μ!
Alcatraz wrote: Εγώ δεν θέλω να διξεις τίποτα σε κανέναν γιατί 1ον) σου μιλάω ειλικρινά και σου λέω την αλήθεια και 2ον) εσυ θα μου κάνεις μεγάλη π****ια αν το κάνεις αυτό! Εγώ σας τα έγραψα εδώ επειδή σας εμπιστεύτηκα και όχι να τα λέτε σε περαστικούς!