Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
22 Mar 2011 17:55 #91234 by Ιβάν

Pokemon wrote: Μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί δεν βγάζεις και σαπουνόπερα μπας και ο Φόσκολος αλλάξει στιλ επιτέλους; :mrgreen:

Αϊ μωρέ πικαψου! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2011 21:49 #91244 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Όχι ρε βλάξ αλήθεια σου λέω! Λες να το έβγαλα απ' το μυαλό μου?

Λοιπόν, σας εχω πει ότι μόλις νοικιάσει σπίτι θέλει να έρχομαι και να παίζουμε San Adreas (και καλά!)? Σήμερα της κάνω (κάτι συζητάγαμε για Λονδίνο) και της είπα ότι ωραία θα ήταν να παω και μου είπε ότι, ότι ταξίδι και αν κάνω θέλει να έρχεται και αυτή μαζί μου! Την παίρνω αγκαλιά καμιά φορά, μου κρατάει το χέρι συνεχώς και χάδια, πολλά χάδια! Μια φορά είχε κάνει λίγο σκοινακι και έρχεται και μου λέει κουράστηκα και χτυπάει πολύ δυνατα η καρδιά μου και μου πήρε το χέρι και μου κάνει πιάσε να δεις, και μου το έβαλε στο στήθως της! Ή το άλλο είχαμε πάει σε κάτι αγώνες και με είχε πάρει να την βοηθήσω, και πήρα νεράκι έπινε από αυτό, είχα πάρει να φάω και ερχόταν έτσι με γλυκό τρόπο και δαγκώνε, ερχόταν δίπλα μου και έπεφτε πάνω μου και ζήλευε επειδή της έκανα για πλάκα ότι ήταν μια όμορφη προπονήτρια εκεί πέρα και άρχισε να ζηλεύει!

Ότι άλλο θυμηθώ θα σας το πω αύριο! Ακούω σχόλια!

Καταρχήν όσα μας έχεις πει μέχρι τώρα είναι ψέματα και το ξέρω από πρώτο χέρι. Πρώτα απ' όλα ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό που μας έλεγες. Δεύτερον ο ξάδερφος και ο όχι η ξαδέρφη όπως είπαν κάποιοι λανθασμένα στο topic τυχαίνει να είναι συνάδελφος μου στην δουλειά και στην σχολή. Μια μέρα όπως συζητάγαμε στην δουλειά για tae kwon do, kick boxing και διάφορα τέτοια αθλήματα μου είπε για την ξαδέρφη του( την Σοφία) και για το ότι είναι σε σχολή tae kwon do και μετά ρώτησα για τη τοποθεσία της σχολής και του είπα μήπως είναι 27 χρονών και αν είναι ξανθιά. Μου απάντησε ναι, στο καπάκι τον ρώτησα αν σε ξέρει και είπε ναι. Επιπροσθέτως μου είπε ότι πάει συχνά στην σχόλη για να αλλάξει λάμπες και για διάφορες άλλες μικροδουλειές. Αμέσως όπως ήμουν του διηγήθηκα το όσα μας έχεις πει στο site και η απάντηση του ήταν ότι η Σοφία είναι εδώ και δύο χρόνια με έναν τύπο. Μάλιστα μπορεί μου είπε να αρραβωνιαστούνε και ότι εσένα η Σοφία σε βλέπει σαν μαθητή της και τίποτα άλλο όπως και ότι δεν παίζει να έχεις το κινητό της με την καμία. Επίσης μου είπε ο Στάθης( ο ξάδερφος της Σοφίας) ότι μια μέρα του έλεγε η Σοφία για τα λουλούδια που της πήγες και γελάγανε με αυτά που κάνεις.
Μου είπε ο Στάθης να σου πω ότι : <<Μην λες βλακείες γιατί γίνεσαι ρεζίλι και θα γελάνε όλοι μαζί σου με αυτά που λες.>>.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι σταμάτα να λες ψέματα και άλλου τέτοιου είδους πράγματα γιατί με επιστημονικά αποδεδειγμένο τρόπο απέδειξα ότι λες ασυναρτησίες.

Υ.Γ. Με λίγα λόγια σταμάτα να λες ψέματα γιατί ξέρουμε την αλήθεια.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης, Aνέστης Αδαμίδης

More
22 Mar 2011 22:30 #91246 by Ιβάν
Καλά ThunderHawk λεγε ότι θες, εγώ σου λέω γεγονότα που συνέβησαν! Ναι ήταν με τύπο 7 χρόνια και λέγανε να αρραβωνιαστουν αλλά χώρισαν πάνω από μισό χρόνο! Ναι έχει έναν ξάδελφο που τον λένε Στάθη, και? Οπότε ασε τις βλακίες και μην με νεβριάζεις!

ΥΓ. Επίσης όλα αυτά που υποθηκαν δεν είναι ανάγκη να βγαίνουν και πολύ προς τα έξω!

More
22 Mar 2011 22:36 #91248 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Καλά ThunderHawk λεγε ότι θες, εγώ σου λέω γεγονότα που συνέβησαν! Ναι ήταν με τύπο 7 χρόνια και λέγανε να αρραβωνιαστουν αλλά χώρισαν πάνω από μισό χρόνο! Ναι έχει έναν ξάδελφο που τον λένε Στάθη, και? Οπότε ασε τις βλακίες και μην με νεβριάζεις!

ΥΓ. Επίσης όλα αυτά που υποθηκαν δεν είναι ανάγκη να βγαίνουν και πολύ προς τα έξω!

Είσαι μυρωδιάς τελείως; Ο ξάδερφος του μου τα είπε αυτά πριν 2 μήνες και μου λες ότι έχουν χωρίσει; Εδώ μου είπε ότι κάθε μεσημέρι είναι σπίτι τους και τρώνε μαζί. Εσύ μην με νευριάζεις με τις παπαριές που κάθεσαι και μας αραδιάζεις ενώ ο ίδιος της ο ξάδερφος μου τα είπε τι γίνεται στην πραγματικότητα. Όσα υπόθηκαν θα βγουν και έξω και μέσα παντού θα πάνε, γιατί μήπως επειδή είπαμε την αλήθεια έτσουξε λιγάκι; Και στο κάτω κάτω της γραφής εσύ τα άρχισες όλα με τις μαλθακότητες που λες.

More
22 Mar 2011 22:56 #91249 by Ιβάν
Κοίτα, εγώ δεν εχω κανένα συμφέρον να λέω ψέματα! Αντιθέτως εσυ έχεις, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν εσυ δεν με πας! Ότι άλλο θέλεις σε π.μ!

More
22 Mar 2011 22:57 #91250 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ο ThunderHawk δεν χωνευει κανεναν :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Mar 2011 22:59 #91251 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Κοίτα, εγώ δεν εχω κανένα συμφέρον να λέω ψέματα! Αντιθέτως εσυ έχεις, γιατί όπως όλοι γνωρίζουν εσυ δεν με πας! Ότι άλλο θέλεις σε π.μ!

Ωραία τότε δεν θα σε πείραζε να πω αύριο στον Στάθη να δείξει το site και το topic στην Σοφία και να του πω να της πει τι έχει παιχτεί. Ναι όντως δεν σε χωνεύω, εσένα και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Επιπροσθέτως θέλω να πω ότι τα π.μ. είναι για αυτούς που έχουν να κρύψουν κάτι και εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα.

More
22 Mar 2011 23:06 #91252 by Ιβάν
Εγώ δεν θέλω να διξεις τίποτα σε κανέναν γιατί 1ον) σου μιλάω ειλικρινά και σου λέω την αλήθεια και 2ον) εσυ θα μου κάνεις μεγάλη π****ια αν το κάνεις αυτό! Εγώ σας τα έγραψα εδώ επειδή σας εμπιστεύτηκα και όχι να τα λέτε σε περαστικούς!
Ειλικρινά τώρα, σε παρακαλώ μην κάνεις κάτι τέτοιο γιατί θα με καταστρέψεις! Δεν θέλω να ανακατευτείς, αρκετά έκανες! Δεν έπρεπε καν να τα γράψω! Αν κάνεις κάτι τέτοιο τότε δεν αξίζεις να λέγεσε άνθρωπος, η σχέση μας με την Σοφία πάει προς το καλύτερο και εσυ θα μου τα καταστρέψεις όλα? Δεν θέλω καν να το δείξεις, φερσου μια φορά σωστά και κάνεις πράγματα τα οποία θα τα μετανιώσεις!

More
22 Mar 2011 23:20 - 22 Mar 2011 23:25 #91254 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Εγώ δεν θέλω να διξεις τίποτα σε κανέναν γιατί 1ον) σου μιλάω ειλικρινά και σου λέω την αλήθεια και 2ον) εσυ θα μου κάνεις μεγάλη π****ια αν το κάνεις αυτό! Εγώ σας τα έγραψα εδώ επειδή σας εμπιστεύτηκα και όχι να τα λέτε σε περαστικούς!

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Περαστικό δεν μπορείς να λες τον 1ο της ξάδερφο. Επίσης άμα δεν θες να τα μαθαίνουν περαστικοί μην τα λες σε forum. Ακόμη δεν πρόκειται να σου κάνω πουστιά γιατί όπως ισχυρίζεσαι δεν λες ψέματα άρα ότι και να κάνω εγώ δεν χαλάω την εικόνα σου. Και μην ξεχνάς από την στιγμή που έκανα το post προσπαθείς να αποκρύψεις το θέμα, οπότε όλα γυρνάνε εναντίον σου. Επίσης τι δεν καταλαβαίνεις στις λέξεις ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΕΖΙΛΙ δημοσίως σε περαστικούς, σε μόνιμους και σε ότι άλλο γουστάρεις.
Last edit: 22 Mar 2011 23:25 by Στέφανος Τρίγγας.

More
22 Mar 2011 23:24 #91255 by lavezzi7