Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
22 Mar 2011 23:26 #91256 by Ιβάν
Μα γιατί να πας και να του τα ξερανεις όλα? Και με ποιον τρόπο γίνομαι ρεζίλι? Επειδή σας εμπιστεύτηκα και ζήτησα την γνώμη σας κλπ? Το ξέρεις ότι έχεις κάνει μεγάλη μ****ια που του το είπες, αν πραγματικά του το είπες!? Αν ήταν ψέματα θα το παραδεχομουν και θα τελείωνε εδώ, ελα που όμως δεν είναι και φοβάμαι μην κάνεις καμιά κοτσανα και γίνουν όλα χάλια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2011 23:27 #91257 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Μα γιατί να πας και να του τα ξερανεις όλα? Και με ποιον τρόπο γίνομαι ρεζίλι? Επειδή σας εμπιστεύτηκα και ζήτησα την γνώμη σας κλπ? Το ξέρεις ότι έχεις κάνει μεγάλη μ****ια που του το είπες, αν πραγματικά του το είπες!? Αν ήταν ψέματα θα το παραδεχομουν και θα τελείωνε εδώ, ελα που όμως δεν είναι και φοβάμαι μην κάνεις καμιά κοτσανα και γίνουν όλα χάλια!

Χμμμ... να σκεφτώ...ΟΧΙ!

Και όχι double post!!!

More
22 Mar 2011 23:31 - 22 Mar 2011 23:34 #91258 by eliminator
ΤhunderHawk, μπεσα, δεν ειρωνευομαι να πας να δουλεψεις για εξιχνιαση εγκληματων, το'χεις!(σοβαρα δεν ειρωνευομαι) Με τροπο που πραγματικα με αφησε με ανοιχτο το στομα τα ειπες χυμα και τσουβαλατα και η ζυγαρια γερνει προς την μερια σου πως αυτα που λες ειναι αληθινα και οχι του Ιβαν.

Υ.Σ. Ειναι, δεν ειναι αληθινα θα σου συνιστουσα να κρατησεις το στομα σου κλειστο. ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα ηθελε να ηταν τωρα στη θεση του Alcatraz, τον πουλας ασχημα και ολα οσα μας εγραφε εδω και καιρο! Εγω δε θα το εκανα ακομα και να ηταν ο χειροτερος μου εχθρος(δεν εχω εχθρους αλλα λεμε τωρα).
Last edit: 22 Mar 2011 23:34 by eliminator.

More
22 Mar 2011 23:32 #91259 by Ιβάν
Αγόρι μου μπορείς να καταλάβεις ότι θα με καταστρέψεις αν το κάνεις? Αν ήταν ψέμα θα το έλεγα και τέλος! Αλλά δεν είναι!! οκ ας μην το μετανιώσεις αλλά μην το κάνεις!

More
22 Mar 2011 23:32 #91260 by Στέφανος Τρίγγας

eliminator wrote: ΤhunderHawk, μπεσα, δεν ειρωνευομαι να πας να δουλεψεις για εξιχνιαση εγκληματων, το'χεις!(σοβαρα δεν ειρωνευομαι) Με τροπο που πραγματικα με αφησε με ανοιχτο το στομα τα ειπες χυμα και τσουβαλατα και η ζυγαρια γερνει προς την μερια σου πως αυτα που λες ειναι αληθινα και οχι του Ιβαν.

Το ξέρω βλέπω πολύ CSI.

More
22 Mar 2011 23:33 #91261 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Αγόρι μου μπορείς να καταλάβεις ότι θα με καταστρέψεις αν το κάνεις? Αν ήταν ψέμα θα το έλεγα και τέλος! Αλλά δεν είναι!! οκ ας μην το μετανιώσεις αλλά μην το κάνεις!

Μπερδεύτικα με αυτό σίριαλ... Γιατι να σε καταστρεψει; Αφου το εχει ήδη πει. Απλα τώρα θα του το δείξει. Εφοσον εσυ δεν λες ψέματα για κατι, τι φοβάσαι;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Mar 2011 23:36 #91262 by Ιβάν

BigBoss wrote:

Alcatraz wrote: Αγόρι μου μπορείς να καταλάβεις ότι θα με καταστρέψεις αν το κάνεις? Αν ήταν ψέμα θα το έλεγα και τέλος! Αλλά δεν είναι!! οκ ας μην το μετανιώσεις αλλά μην το κάνεις!

Μπερδεύτικα με αυτό σίριαλ... Γιατι να σε καταστρεψει; Αφου το εχει ήδη πει. Απλα τώρα θα του το δείξει. Εφοσον εσυ δεν λες ψέματα για κατι, τι φοβάσαι;

Αυτός θέλει να το δει η Σοφία! Που αμα το δει όλα μπορούν να αλλάξουν ή προς θετική ή προς αρνητική κατεύθυνση! Για αυτό δεν θέλω! Επίσης ο Στάθης δεν συχνάζει εκεί για να σου πει τι στα αλήθεια συμβαίνει!

More
22 Mar 2011 23:42 #91263 by Στέφανος Τρίγγας
Eliminator δεν με ενδιαφέρει αν είναι και ο Θεός ο ίδιος από την στιγμή που ξέρω την αλήθεια και ότι μου λένε μαλακίες δεν θα κάτσω να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου. Alcatraz εγώ αύριο θα πω τα πάντα για το τη έχει συμβεί στο topic στον ξάδερφο της και θα το αφήσω στην κρίση του.

More
22 Mar 2011 23:45 #91264 by Ιβάν
Ειλικρινά ρε γαμωτω, μην το πεις ρε συ!!... σου μιλάω σοβαρά!! Με έβγαλες που με έβγαλες ψεύτη, μην κάνεις και αυτό, ειλικρινά σου μιλάω!!

More
22 Mar 2011 23:47 - 22 Mar 2011 23:48 #91265 by rafor
Παιδια τα εχω χασει με αυτα που βλεπω...Πραγματικα Alcatraz εαν ολα αυτα που ειπωθηκαν ειναι αληθεια, τοτε συγγνωμη, αλλα εχεις ψευδαισθησεις...Μη νομιζεις οτι το λεω ειρωνικα.Εχω ξαναγνωρισει τετοιο ανθρωπο, ο οποιος βλεπει μονο αυτο που θελει να δει και οχι το τι βλεπει ο αλλος.Η αλλη μπορει να αραβωνιαστει και εσυ λες οτι ειστε καλα;;;Σκετη παρανοια ειναι το πραγμα.Σου εχω ξαναπει την αποψη μου.Δεν υπηρχε περιπτωση να σε βλεπει διαφορετικα η γυναικα.Σταματα να δινεις στον εαυτο σου ψευτικες ελπιδες και μαζι οχι μονο γινεσαι ρεζιλι, αλλα θα φερεις και σε ασχημη θεση και τη Σοφια εαν το μαθει.Κατσε λιγο και σκεψου τι εχεις κανει και ποια ειναι τα λαθη σου σε ολη αυτη τη παρανοικη ιστορια.Αυτα ειχα να πω και ελπιζω να καταφερεις και να βαλεις επιτελους μυαλο.
Last edit: 22 Mar 2011 23:48 by rafor.