Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Μα γιατί να πας και να του τα ξερανεις όλα? Και με ποιον τρόπο γίνομαι ρεζίλι? Επειδή σας εμπιστεύτηκα και ζήτησα την γνώμη σας κλπ? Το ξέρεις ότι έχεις κάνει μεγάλη μ****ια που του το είπες, αν πραγματικά του το είπες!? Αν ήταν ψέματα θα το παραδεχομουν και θα τελείωνε εδώ, ελα που όμως δεν είναι και φοβάμαι μην κάνεις καμιά κοτσανα και γίνουν όλα χάλια!
eliminator wrote: ΤhunderHawk, μπεσα, δεν ειρωνευομαι να πας να δουλεψεις για εξιχνιαση εγκληματων, το'χεις!(σοβαρα δεν ειρωνευομαι) Με τροπο που πραγματικα με αφησε με ανοιχτο το στομα τα ειπες χυμα και τσουβαλατα και η ζυγαρια γερνει προς την μερια σου πως αυτα που λες ειναι αληθινα και οχι του Ιβαν.
Alcatraz wrote: Αγόρι μου μπορείς να καταλάβεις ότι θα με καταστρέψεις αν το κάνεις? Αν ήταν ψέμα θα το έλεγα και τέλος! Αλλά δεν είναι!! οκ ας μην το μετανιώσεις αλλά μην το κάνεις!
Αυτός θέλει να το δει η Σοφία! Που αμα το δει όλα μπορούν να αλλάξουν ή προς θετική ή προς αρνητική κατεύθυνση! Για αυτό δεν θέλω! Επίσης ο Στάθης δεν συχνάζει εκεί για να σου πει τι στα αλήθεια συμβαίνει!BigBoss wrote:
Alcatraz wrote: Αγόρι μου μπορείς να καταλάβεις ότι θα με καταστρέψεις αν το κάνεις? Αν ήταν ψέμα θα το έλεγα και τέλος! Αλλά δεν είναι!! οκ ας μην το μετανιώσεις αλλά μην το κάνεις!
Μπερδεύτικα με αυτό σίριαλ... Γιατι να σε καταστρεψει; Αφου το εχει ήδη πει. Απλα τώρα θα του το δείξει. Εφοσον εσυ δεν λες ψέματα για κατι, τι φοβάσαι;