Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
05 Jan 2011 22:36 #87272 by Γιάννης Ρέμας
έχεις φωτογραφία της, της έχεις μιλήσει η το έκανες απλά για χαβαλέ και δεν έχεις κοπέλα η μου φαίνεται? :-k

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jan 2011 23:33 #87279 by Ιβάν
8O Τι βλέπουν τα ματάκια μου! Αυτό θα πει πέσιμο! Ειλικρινά δεν θα τολμούσα να κάνω ποτέ κάτι τέτοιο. Και αυτό είναι το πρόβλημα που εχω. Είμαι πολύ gentleman, τι να κάνω! Πάντως θα μου γίνει μάθημα αυτό! Πρέπει να εχω θράσος!

More
05 Jan 2011 23:47 #87281 by lavezzi7

Alcatraz wrote: Είμαι πολύ gentleman, τι να κάνω!

Κλαίωωωωωωω... :lol: :lol: :lol:

More
05 Jan 2011 23:49 #87282 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πάντως δεν θα το έκανα αυτό με την καμία και όχι μόνο λόγω ντροπής αλλά λόγω ιδεολογίας. Επιπλέον εσύ ρε Χάρε δεν έχεις κοπέλα, ή κάνω λάθος;

More
06 Jan 2011 00:01 #87283 by Lalo007
Εχεις βεβαια μερικα γραμματικα λαθακι αλλα κατα τ'αλλα εισαι κομπλε. :mrgreen:

More
06 Jan 2011 00:22 #87285 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: 8O Τι βλέπουν τα ματάκια μου! Αυτό θα πει πέσιμο! Ειλικρινά δεν θα τολμούσα να κάνω ποτέ κάτι τέτοιο. Και αυτό είναι το πρόβλημα που εχω. Είμαι πολύ gentleman, τι να κάνω! Πάντως θα μου γίνει μάθημα αυτό! Πρέπει να εχω θράσος!

Αμα εσυ εισαι gentleman εγω ειμαι ο Γκαντι.

More
06 Jan 2011 00:26 #87286 by rafor
Βασικα ηταν λιγο αγριο το ''TR: Can you tell me your name, your phone number and your e-mail address?
TG: I'm sorry?
TR: I asked if you can tell me your name, your phone and your e-mail address.''γιατι επεμενες πολυ σαν λυσασμενος. :wink: :mrgreen: Βεβαια το παιχνιδι το κερδισες με την πο***ια με την ηλικια που το βρηκες απο τυχη.Ουτοσιαλλως και κοπελα να εχει το παιδι, λες να τα φτιαξει με μια απο την Σουηδια???(λογω αποστασης εννοω)

More
06 Jan 2011 00:33 #87288 by Άγγελος Φασούλης

TheReaper wrote: TR: Well, judging by your deep blue eyes, you can't be more than 23.

Fail! Δήλαδη μόλις περάσει τα 23 θα αλλάξουν χρώμα τα μάτια της; Πάντως αυτό ήταν πέσιμο πρώτης τάξης, αρκεί να αξίζει η Σουηδέζα(εννοώντας στείλε link με φωτογραφία)!

More
06 Jan 2011 01:21 #87290 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote:

TheReaper wrote: TR: Well, judging by your deep blue eyes, you can't be more than 23.

Fail! Δήλαδη μόλις περάσει τα 23 θα αλλάξουν χρώμα τα μάτια της; Πάντως αυτό ήταν πέσιμο πρώτης τάξης, αρκεί να αξίζει η Σουηδέζα(εννοώντας στείλε link με φωτογραφία)!

Αυτο ακριβως που κοροιδευεις εσυ, την εριξε...

Αυτα τα κρυφα κοπλιμεντα μετρανε και οχι και τα επιφανειακά λογια.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Jan 2011 01:27 #87291 by Aνέστης Αδαμίδης
Σε ποιον να πρωτοαπαντήσω τώρα.

Πρώτα στον Lalo. Αν έχω κάποιο ορθογραφικό, θα είναι μόνο στο Jacobsberg, το οποίο ξέρω ότι προφέρεται Γιάκομπς μπέρυ, αλλά δεν ξέρω πως γράφεται στα Σουηδικά.

Legend10: Ρε φίλε, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις και να "ακούσω" το ύφος στο οποίο θα έλεγες αυτό που έγραψες αν ήσουν μπροστά μου. Μια ματιά στον κανόνα 5 θα κάνει καλό. Πάντως, αν κατάλαβα κάτι, όχι φωτογραφία της δεν έχω, ούτε το fb της(παρέλειψα να πω ότι εκείνη με ρώτησε αν έχω fb και τελικά μου έδωσε το mail της). Φυσικά και της έχω μιλήσει, αλλιώς πως θα την γνώριζα. Τώρα για το χαβαλέ που αναφέρεις, εγώ την είδα, μου άρεσε και πήγα και της μίλησα.

Αυτό που ρώτησε και ο Nikolis. Έχω κοπέλα, αλλά αυτή είναι για την Ελλάδα. Πρέπει όμως να έχουμε καλές σχέσεις και με το εξωτερικό. :mrgreen:

Όσο για την ιδεολογία, εντάξει ρε φίλε. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα το κάνω κι ας το σκεφτόμουν σε ολόκληρη τη διαδρομή. Μέχρι να φτάσω μπροστά της, νόμιζα πως δεν θα βγει ο τζόγος, κατάλαβες. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο με την ιδεολογία.

rafor: Φίλε μου, αν άκουγες τον τόνο και το ύφος που της μιλούσα, θα γέλαγες κι εσύ. Εγώ απλά επανέλαβα αυτό που είπα, καθώς εκείνη (μάλλον προσποιήθηκε ότι) δεν άκουσε τι της είπα. Δεν επέμενα σα λυσσασμένος, όπως λες κι εσύ. Και η απόσταση να ξέρεις ότι είναι μικρό πράμα. Θα την ψήσω να έρθει το καλοκαίρι κατά δω μεριά.

Draginfable, όχι ρε συ τι να αλλάξει μετά τα 23; Εσύ δηλαδή αν θες να πεις σε μια κοπέλα πλαγίως ότι την γουστάρεις δε θα της κάνεις κομπλιμέντο για τα μάτια της; Ε, κι εγώ βρήκα μια δικαιολογία. Κι άμα δεις για τι Σουηδέζα μιλάμε...άστο ρε φίλε. Άστο. Δηλαδή...άστο. Βέβαια ήταν και μερικές σφουγγαρίστρες, αλλά έχει και τις αναλαμπές της η Σουηδία.

Και τέλος το σημαντικότερο. Alcatraz. Δεν είναι θράσος. Είναι κωλοφαρδία και κομμάτι αυτοπεποίθηση. Το να λες ότι είσαι gentleman σημαίνει ότι φέρεσαι με σεβασμό στις γυναίκες. Και απ' όσο κρίνω εγώ, δε νομίζω ότι έκανα κάτι το απρεπές στην κοπέλα. Ήμουν ευγενικότατος. Και πολύ, μα πολύ τυχερός.