Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
26 Dec 2010 14:56 #86825 by Ιβάν

BigBoss wrote: Δεν πιστεύω να το θεωρούσε ετσι

Ε καλά αν δεν το θεωρούσε έτσι τότε τι να σου πω. ΤΟ πέσιμο όμως! Δηλαδή αν μια κοπέλα σου έλεγε ή της έλεγες "θα μου άρεσε να βγαίναμε" τότε πως θα αντιδρούσες ή θα αντιδρούσε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Dec 2010 15:05 #86826 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote:

Ε καλά αν δεν το θεωρούσε έτσι τότε τι να σου πω. ΤΟ πέσιμο όμως! Δηλαδή αν μια κοπέλα σου έλεγε ή της έλεγες "θα μου άρεσε να βγαίναμε" τότε πως θα αντιδρούσες ή θα αντιδρούσε;

Δεν θα καθομουν εντελως αδρανης οπως εσυ. Αυτο ειναι βλακεία. Προφανως και θα κανονιζα κατι εκεινη την στιγμη.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Dec 2010 15:13 #86827 by Ιβάν

BigBoss wrote:

Alcatraz wrote:

Δεν θα καθομουν εντελως αδρανης οπως εσυ. Αυτο ειναι βλακεία. Προφανως και θα κανονιζα κατι εκεινη την στιγμη.

Μην το λες... δεν κάθομαι αδρανής. Κανονίσαμε να βγούμε σήμερα!

More
26 Dec 2010 15:27 #86829 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Μην το λες... δεν κάθομαι αδρανής. Κανονίσαμε να βγούμε σήμερα!

Για να μας έρθεις πάλι το βράδυ να μας πεις πόσα σημάδια σου έδωσε πως σε θέλει και εσύ σαν λαπάς που είσαι δεν έκανες τίποτα και να ξαναζητήσεις συμβουλές και διευκρινίσεις αν όντως σε θέλει ενώ φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά ακόμα και με πυκνή ομίχλη για να συνεχίσουμε αυτό τον φαύλο κύκλο ποστ;

More
26 Dec 2010 15:33 #86830 by Γιάννης Ρέμας

Nikolis wrote:

Για να μας έρθεις πάλι το βράδυ να μας πεις πόσα σημάδια σου έδωσε πως σε θέλει και εσύ σαν λαπάς που είσαι δεν έκανες τίποτα και να ξαναζητήσεις συμβουλές και διευκρινίσεις αν όντως σε θέλει ενώ φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά ακόμα και με πυκνή ομίχλη για να συνεχίσουμε αυτό τον φαύλο κύκλο ποστ;

τι απόδοση έχει αυτό στο στοίχημα μήπως βγάλουμε κάνα φράγκο αυτές τις μέρες :D

More
26 Dec 2010 15:37 #86832 by Νικολής Ασημάκης
Όση έχει το Πακιστάν να πάρει το επόμενο μουντιάλ.

More
26 Dec 2010 16:05 #86835 by rafor
Θα το πω για τελευταια φορα και μετα δεν ξανασχολουμαι αλλο με αυτο το θεμα.Δεν μπα να βγειτε και 200 φορες, τι θα καταφερεις εαν δεν της το πεις?Επισης αυτο το ''θα σου αρεσε να βγαιναμε'' , μου κανει παρα πολυ φλωρικο, φαντασου που την εχεις φτασει την κοπελα.Και να ανγχωνεσαι εκεινη τη στιγμη και να παγωσουν τα χερια σου, πρεπει να της το πεις και μετα θα φυγει το βαρος απο μεσα σου.Κανε κατι και πες μας το αποτελεσμα, αλλα αμα δεν κανεις , μην μυρολογας σαν 3χρονο κοριτσακι που εχασε την κουκλιτσα του.(φιλικα)

More
26 Dec 2010 16:26 #86836 by Ιβάν

Nikolis wrote: Όση έχει το Πακιστάν να πάρει το επόμενο μουντιάλ.

Έτσι λοιπόν Νικολή; Μην με υποτιμας γιατί θα το μετανιώσεις!

More
26 Dec 2010 17:18 #86838 by Νικολής Ασημάκης
Γιατί, τι έχω να χάσω ΕΓΩ από το αν της την πέσεις ή όχι; Τίποτα. Αντιθέτως ΕΣΥ έχεις να χάσεις πολλά πράγματα.

More
26 Dec 2010 21:19 #86844 by Lalo007

Nikolis wrote:

:icon bow: :icon bow: :icon bow: :icon bow: