Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
17 Dec 2010 22:32 #86339 by Ιβάν
Reaper πολύ καλή και σωστή η κίνησή σου, και θέλω να μου στείλεις σε πμ το facebook κλπ... κάτι τέλος πάντον γιατί με μια κοπέλα σαν και αυτην θα το συζητήσουμε το θέμα και θα μου δώσει πολλές συμβουλές σε αυτό το θέμα!

Παμε τώρα στον Χάρο, θέλω να μου πεις τι ακριβώς μου έχει δείξει ότι θέλει... γιατί δεν σε πιανω! Αυτά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2010 22:50 #86341 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Reaper πολύ καλή και σωστή η κίνησή σου, και θέλω να μου στείλεις σε πμ το facebook κλπ... κάτι τέλος πάντον γιατί με μια κοπέλα σαν και αυτην θα το συζητήσουμε το θέμα και θα μου δώσει πολλές συμβουλές σε αυτό το θέμα!

Παμε τώρα στον Χάρο, θέλω να μου πεις τι ακριβώς μου έχει δείξει ότι θέλει... γιατί δεν σε πιανω! Αυτά!

Κοίτα, επειδή τώρα την πήγα σπίτι της, όταν τη δω θα τη ρωτήσω αν θέλει να σου δώσω το κινητό της, γιατί fb δεν έχει(αν είχε δεν θα ήταν κοπέλα μου).

Τώρα στη δεύτερη παράγραφο...Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να σου πω. Ο rafor σου ανέφερε κάτι για το τι θέλει η κοπέλα. Ρώτα αυτόν.

More
17 Dec 2010 23:04 #86342 by Ιβάν
Reaper να σε ρωτήσω, η κοπέλα σου λέει να το συζητήσω ακόμα και με την ίδια την κοπέλα...δεν το εξηγείς λίγο αυτό σε παρακαλώ?

More
17 Dec 2010 23:28 #86343 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Reaper να σε ρωτήσω, η κοπέλα σου λέει να το συζητήσω ακόμα και με την ίδια την κοπέλα...δεν το εξηγείς λίγο αυτό σε παρακαλώ?

Δεν είμαι σίγουρος, γιατί ήμουν δίπλα όταν έγραφε, αλλά δεν παρακολουθούσα. Λογικά, θα σου έλεγε να μιλήσεις με την κοπέλα. Αν της πεις τι ακριβώς νιώθεις για κάθε φορά που νιώθεις άβολα, πιθανότατα να μπορέσετε να βρείτε μια λύση μέσω της συζήτησης. Και να σου πω πως το βλέπω εγώ; Η κοπέλα δεν πιστεύω να σε παρεξηγήσει, γιατί λογικά κάποτε κι αυτή στην ίδια θέση θα ήταν. Οπότε, αξίζει μια προσπάθεια από τη μεριά που το βλέπω. Εσύ δε το νομίζεις αυτό;

More
17 Dec 2010 23:38 #86345 by Ιβάν
Για την Σοφία μιλάμε πάντα, σωστά; Προτίνεις δηλαδή να της πω πως νιώθω για αυτην αν κατάλαβα καλά; Εξήγησέ το μου λίγο αυτό.

Άσχετο. Μου κάνει σήμερα "Άντε να γίνεις 18 να βγαίνουμε γιατί θα με πάνε μέσα", της κάνω "Τι μέσα; Για παιδεραστία; Καλά τρελή είσαι; Λες και θα κάνουμε κάτι! Και θα πρέπει κάποιος να κάνει καταγγελία!" ...(γέλια!).

More
17 Dec 2010 23:55 #86347 by lavezzi7

Alcatraz wrote: Άσχετο. Μου κάνει σήμερα "Άντε να γίνεις 18 να βγαίνουμε γιατί θα με πάνε μέσα", της κάνω "Τι μέσα; Για παιδεραστία; Καλά τρελή είσαι; Λες και θα κάνουμε κάτι! Και θα πρέπει κάποιος να κάνει καταγγελία!" ...(γέλια!).

Ωχ,μας κατάλαβε... :ninja:

More
18 Dec 2010 00:25 #86351 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Άσχετο. Μου κάνει σήμερα "Άντε να γίνεις 18 να βγαίνουμε γιατί θα με πάνε μέσα", της κάνω "Τι μέσα; Για παιδεραστία; Καλά τρελή είσαι; Λες και θα κάνουμε κάτι! Και θα πρέπει κάποιος να κάνει καταγγελία!" ...(γέλια!).

Είσαι μυρωδιάς τελείως;!;!;!;! (που θα έλεγε ο Reaper). Στην πέφτει κατάμουτρα και εσύ με την βλακεία του εγκεφάλου σου λες κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως χυλόπιτα; Μπράβο ρε, και εις ανώτερα! =D>

More
18 Dec 2010 00:32 #86353 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote:

Είσαι μυρωδιάς τελείως;!;!;!;! (που θα έλεγε ο Reaper). Στην πέφτει κατάμουτρα και εσύ με την βλακεία του εγκεφάλου σου λες κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως χυλόπιτα; Μπράβο ρε, και εις ανώτερα! =D>

Έχει ένα δίκιο εδώ το παλικάρι.

Όσο για το άλλο που ρώτησες, ναι με τη Σοφία να το μιλήσεις κάποια στιγμή. Τι άλλο να εξηγήσω; Να την πιάσεις μια μέρα και να της πεις: "Ξέρεις κάτι; Έχω αυτό το κόλλημα. Έτσι κι έτσι έχει το πράγμα. Τι μπορούμε να κάνουμε;" Να της το πεις κάπως ώστε να καταλάβει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα και να μπορέσετε να βρείτε λύση.

More
18 Dec 2010 12:09 #86358 by rafor
Καταρχας ας αρχισω με αυτο που ελεγε η κοπελα του Reaper.Ψυχολογοι και αλλες τετοιες μπαρου**ς ειναι για ατομα με προβληματα ψυχολογικα και γενικα που δεν πανε στα καλα τους.Επειτα αυτο με την παιδεραστια και την καταγγελια που ειπες ηταν το χειροτερο που μπορουσες να κανεις....Ειναι σαν να της λες καταμουτρα οτι ασπουμε εισαι ακομα μικρος και την ''φοβασαι''.Επισης το ''να βγαινουμε'' που σου ειπε, το ειπε να βγαινεται εξω ή να βγαινεται με την σημασια του εχω σχεση?Γιατι αμα ειναι το 2ο, οχι μονο χυλοπιτα της εριξες, αλλα ενα τεραστιο Χ

More
18 Dec 2010 23:06 #86390 by Ιβάν
Συγνώμη ρε rafor που δεν την ρώτησα αν είναι με την σημασία της σχέσης! Το θέμα είναι ότι μου την πέφτει κατάμουτρα (που λέει και ο Νικολής) και εγώ ο βλάκας δεν κάνω τίποτα επειδή είμαι φοβιτσιαρης σε αυτά! Συμφωνείτε και οι άλλοι ότι μου την πέφτει;