Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
16 Dec 2010 17:31 #86240 by rafor
Για τις αγκαλιες κλπ αναφερομουν.Και μια χαρα καταλαβα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2010 23:02 #86258 by Ιβάν
Ρε γαμώτο το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν έχω αυτοπεποίθηση! Φοβάμαι να την πω π.χ. μωρό μου, και άλλα πολλά! Τι να κάνω ρε παιδιά? Ή αν κάνω κάτι τέτοιο κατευθείαν κοκκινίζω κλπ. Δώστε μου καμιά συμβουλή! [-o< [-o< [-o<

More
16 Dec 2010 23:12 #86260 by lavezzi7

Alcatraz wrote: Ρε γαμώτο το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν έχω αυτοπεποίθηση! Φοβάμαι να την πω π.χ. μωρό μου, και άλλα πολλά! Τι να κάνω ρε παιδιά? Ή αν κάνω κάτι τέτοιο κατευθείαν κοκκινίζω κλπ. Δώστε μου καμιά συμβουλή! [-o< [-o< [-o<

Θα το λες στον καθρέφτη σε 10 σετάκια των 20 επαναλήψεων.Δεν είναι ανάγκη κάθε μέρα(μην μας πάθεις και τίποτα) αλλά 3 φορές την εβδομάδα είναι καλά.Αν δεν πιάσει δοκίμασε νερό με όζον.Αν και πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος έλα στο στούντιο για μια ηχογράφηση και της το λες playback(δεν υπάρχει πρόβλημα,έτσι;).

More
16 Dec 2010 23:21 #86261 by Νικολής Ασημάκης

lavezzi7 wrote: Αν και πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος έλα στο στούντιο για μια ηχογράφηση και της το λες playback(δεν υπάρχει πρόβλημα,έτσι;).

Αχαχαχαχαχαχα. Έγραψες Lavezzi! :lol:

More
16 Dec 2010 23:24 #86262 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: Αν δεν πιάσει δοκίμασε νερό με όζον.

[youtube:2e8rkjcz]
[/youtube:2e8rkjcz]
:mrgreen:

More
17 Dec 2010 07:19 #86271 by Ιβάν
Δεν βοηθάτε έτσι ρε! Δώστε καμιά συμβουλή... μιλάμε καιγομαι! Αν αυτό δεν διορθωθεί τότε όλα θα πάνε κατά διαόλου! Μπορεί αυτή να το θέλει και εγώ ο βλάκας φοβάμαι να κάνω την παραμικρή κίνηση για να την φλερτάρω! Μετά παω σπίτι το μετανιώνω και λέω "αυτό ήταν την επόμενη φορά θα το κάνω!"! Και τελικά δεν το κάνω! Τι να κάνω ρε παιδιά;

More
17 Dec 2010 10:34 #86275 by rafor
Μαμησε τα Alcatraz, και εγω πανω κατω το ιδιο παθαινω...Το θεμα ειναι οτι ειναι εντελως διαφορετικη η κατασταση μπροστα στη γκομενα και μπροστα στον καθρεφτη κλπ.Αυτο δεν γινεται να το αλλαξεις σε πολυ μεγαλο βαθμο, αλλα θα πρεπει να περιμενεις ποτε θα μπορεσεις να βρεις το θαρρος να το πεις.Εαν το πεις πρωτη φορα,ακομη και χυλοπιτα να φας, τοτε θα εχεις μεγαλυτερη ανεση για την 2η και την 3η(φορα).Απο ενα σημειο βεβαια, δεν μπορεις να την κανεις να σε γουσταρει, οποτε η χυλοπιτα παει και γραφεται στα αρ***ια σου και παμε γι' αλλα! :mrgreen:

More
17 Dec 2010 12:11 #86279 by Aνέστης Αδαμίδης
Alcatraz, άκου μια συμβουλή. Βρες τον τρόπο μόνος σου και μην περιμένεις από ένα φόρουμ να σου δώσει τη λύση. Μυαλό σου έδωσε ο Θεός και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Δες, μέτρησε τις καταστάσεις και μετά κάνε ό,τι κίνηση νομίζεις ότι θα σου επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε δεν είμαστε πιο έμπειροι από σένα, δεν έχει σημασία. Αν αυτά που σου πούμε δεν δουλέψουν, μετά θα μας κατηγορείς. Οπότε, όσο συνηθισμένο και να ακουστεί, ακολούθα το ένστικτό σου. Νομίζεις ότι η γυναίκα χαζή είναι και δε βλέπει τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά σας; Δε σου λέγαμε ότι άλλα θα θέλει εκείνη και εσύ δεν θα μπορείς να τα δώσεις; Δε σου είπα τι είπε ο Χάουζ; Το είχε κάνει και ο BigBoss υπογραφή. Τώρα καταλαβαίνεις γιατί σου τη λέγαμε όλοι; Δεν μας άκουσες. Τώρα ότι και να σου πούμε, ακόμη και να το ακούσεις θα είναι ανώφελο. Οπότε κάνε ό,τι θες.

Δεν τα λέει κανείς και αναγκάζομαι εγώ να γίνομαι ο κακός(όχι ότι δεν είμαι καλός σε αυτό).

More
17 Dec 2010 12:39 #86281 by Νικολής Ασημάκης
Είσαι πολύ καλός στο να κάνεις τον κακό.

+1 Reaper. Μόλις διάβαζα τα ποστ και σκεφτόμουν να γράψω κάτι παρόμοιο, βλέπω έτοιμο κατεβατό από το Χάρο. Ευχαριστώ που με γλύτωσες από το γράψιμο. :P

More
17 Dec 2010 14:35 #86291 by Ιβάν
Τι άλλα να θέλει ρε Reaper; Το θέμα είναι ότι κολόνω να κάνω κάποια κίνηση! Και αυτό γίνετε με όλες! Για αυτό και θέλω την βοήθειά σας να μου πείτε τι μπορεί να γίνει με αυτόν τον φόβο που έχω! Κατάλαβες τώρα σε τι θέλω να με βοηθήσετε;

ΥΓ. Δεν θα γυρνούσα ποτέ να σας πω πως εσείς φταίτε! Μα ποτέ!

Edit:

Και κάτι ακόμα Reaper... έχεις "κολλητή" φίλη που σου έκανε κάτι τέτοια και τα φτιάξατε? Αυτό δεν πάει μόνο στον Χάρο... οποίος άλλος θέλει ας απαντήσει!