- Thank you received: 9
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτό ξαναπες το! Εχω και άλλα νέα... το Σάββατο με παρακάλεσε να έρθω στο πάρτυ για να μην είναι μόνη. Καλά όταν την είδα έπαθα πλάκα... έξω έριχνε χιόνη και αυτή έσκασε μύτη με το μίνι! Συνέχεια μαζί είμασταν... καθόταν ανάμεσα στα γόνατά μου... πρώτα χαμηλά-χαμηλά και μετά ήρθε εντελώς κοντά και έσφιγγε τα πόδια μου προς το σώμα της (δεν ξέρω αν με πιάνεται. Ύστερα όταν έφυγαν όλοι άρχιζε να καθαρίζει... στα τέσσερα! Μετά μου κάνει "Καλά Ιβάν σήμερα τα είδες όλα", της κάνω "Πια όλα;", μου κάνει "Ε σκύβω μπροστά σου...", της κάνω "Λες και δεν τα εχω ξαναδεί!", και μου κάνει "Α ναι τα είδες και άλλες φορές!". Πήρε την αλυσίδα μου μαζί της...!Dmjapan wrote: Μακάρι να είχα την υπομονή να καθίσω να διαβάσω 8 σελίδες με ποστ πάνω στο εν λόγω θέμα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κάνει άκρως διασκεδαστικές συζητήσεις.
Ο χρονος θα δείξει! Φωτογραφία δεν εχω ακόμα. Μου έχει πει αυτά που δεν ξέρει η μάνα της! Αυτή εν το μεταξύ έχει χωρίσει... η ίδια τον χώρισε! Α να σας πω και το άλλο... θέλει πολύ να παμε Ιταλία. Τον Φλεβάρη αν προκριθώ θα παμε. Και άρχισε να μου λέει διάφορα... της κάνω εγώ "Θα έχουμε ξεχωριστά δωμάτια!?", μου κάνει "Ναι, αλλά θα έρχεσαι να βλέπουμε βίντεο μαζί!"!Nikolis wrote: Παιχνιδιάρα βγήκε η τύπισσα μου φαίνεται. Παιδεράστρια και έτσι. Καμιά φωτογραφία παίζει;
Όσο για την τελευταία φράση ένα έχω να πω. "Από εμπειρία άλλο τίποτα"
Δεν έχω να πω κάτι στο θέμα, κάνε ότι θες, αλλά απλώς να ξέρεις πως το χάσμα ηλικίας 99% φορές δημιουργεί προβλήματα και να είσαι προετοιμασμένος καθώς άλλα θα θέλει αυτή και άλλα εσύ.