Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
02 Dec 2010 00:26 #85272 by Στέφανος Τρίγγας
antonis 21":25gdh4vs]θα πω αυτο που ειπε ο Παπαγιαννοπουλος "χουφτωστη χουφτωστη".οι γυναικες σε περνανε για μλκ οταν δεν κανεις εσυ τιποτα!! :mrgreen: ](*,) :) [/quote]

Μην του δίνεις θάρρος ρε και τον βρούμε σε κανένα νοσοκομείο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2010 07:40 #85282 by rafor
Αntoni, πηγαινε και διαβασε τα πιο πανω ποστ και μετα το τραλα λα που θα παθεις , λογικα θα αλλαξεις γνωμη...Οσο για αυτο με την αρρωστια...ειναι αγαπη μετα μικροβιων.

More
02 Dec 2010 10:26 #85284 by Θανάσης Καραβασίλης
Μακάρι να είχα την υπομονή να καθίσω να διαβάσω 8 σελίδες με ποστ πάνω στο εν λόγω θέμα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κάνει άκρως διασκεδαστικές συζητήσεις. :lol:

“It can be argued that a human is ultimately the sum of his experiences.”
-Benjamin Sisko, Deep Space: 9

More
02 Dec 2010 11:28 #85287 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά αν το πιάσεις από τις 3-4 προηγούμενες σελίδες θα το καταλάβεις. Δεν χρειάζεται να το διαβάσεις όλο το θέμα.

More
02 Dec 2010 15:09 #85297 by rafor
Το ζουμι ειναι στη σελιδα 4!Μην αυτοκτονησεις σε παρακαλω...!

More
13 Dec 2010 12:56 #85831 by Ιβάν

Dmjapan wrote: Μακάρι να είχα την υπομονή να καθίσω να διαβάσω 8 σελίδες με ποστ πάνω στο εν λόγω θέμα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε κάνει άκρως διασκεδαστικές συζητήσεις. :lol:

Αυτό ξαναπες το! Εχω και άλλα νέα... το Σάββατο με παρακάλεσε να έρθω στο πάρτυ για να μην είναι μόνη. Καλά όταν την είδα έπαθα πλάκα... έξω έριχνε χιόνη και αυτή έσκασε μύτη με το μίνι! Συνέχεια μαζί είμασταν... καθόταν ανάμεσα στα γόνατά μου... πρώτα χαμηλά-χαμηλά και μετά ήρθε εντελώς κοντά και έσφιγγε τα πόδια μου προς το σώμα της (δεν ξέρω αν με πιάνεται;). Ύστερα όταν έφυγαν όλοι άρχιζε να καθαρίζει... στα τέσσερα! Μετά μου κάνει "Καλά Ιβάν σήμερα τα είδες όλα", της κάνω "Πια όλα;", μου κάνει "Ε σκύβω μπροστά σου...", της κάνω "Λες και δεν τα εχω ξαναδεί!", και μου κάνει "Α ναι τα είδες και άλλες φορές!". Πήρε την αλυσίδα μου μαζί της...!

Θέλω να ακούσω και την γνώμη του Μάνου, μιας και είναι πιο έμπειρος!

More
13 Dec 2010 13:11 #85832 by Νικολής Ασημάκης
Παιχνιδιάρα βγήκε η τύπισσα μου φαίνεται. Παιδεράστρια και έτσι. Καμιά φωτογραφία παίζει; :P

Όσο για την τελευταία φράση ένα έχω να πω. "Από εμπειρία άλλο τίποτα" :mrgreen:

Δεν έχω να πω κάτι στο θέμα, κάνε ότι θες, αλλά απλώς να ξέρεις πως το χάσμα ηλικίας 99% φορές δημιουργεί προβλήματα και να είσαι προετοιμασμένος καθώς άλλα θα θέλει αυτή και άλλα εσύ.

More
13 Dec 2010 13:20 #85833 by Ιβάν

Nikolis wrote: Παιχνιδιάρα βγήκε η τύπισσα μου φαίνεται. Παιδεράστρια και έτσι. Καμιά φωτογραφία παίζει; :P

Όσο για την τελευταία φράση ένα έχω να πω. "Από εμπειρία άλλο τίποτα" :mrgreen:

Δεν έχω να πω κάτι στο θέμα, κάνε ότι θες, αλλά απλώς να ξέρεις πως το χάσμα ηλικίας 99% φορές δημιουργεί προβλήματα και να είσαι προετοιμασμένος καθώς άλλα θα θέλει αυτή και άλλα εσύ.

Ο χρονος θα δείξει! Φωτογραφία δεν εχω ακόμα. Μου έχει πει αυτά που δεν ξέρει η μάνα της! Αυτή εν το μεταξύ έχει χωρίσει... η ίδια τον χώρισε! Α να σας πω και το άλλο... θέλει πολύ να παμε Ιταλία. Τον Φλεβάρη αν προκριθώ θα παμε. Και άρχισε να μου λέει διάφορα... της κάνω εγώ "Θα έχουμε ξεχωριστά δωμάτια!?", μου κάνει "Ναι, αλλά θα έρχεσαι να βλέπουμε βίντεο μαζί!"!

More
13 Dec 2010 13:23 #85834 by Νικολής Ασημάκης
Αν...προκριθείς; Τι πάει να πει αυτό; Με χάνεις εδώ πέρα.

Συλλογή με πεταλούδες το λέγανε παλιά, βίντεο το λένε τώρα; Άμα πάει να συμβεί κάτι εσύ μην της πεις τίποτα σε φάση "θες να δεις το crysis warhead μου", θα φας φάπα. :P

More
13 Dec 2010 13:31 #85836 by lavezzi7
Alcatraz,πόσα επεισόδια έχει το εργάκι ακόμα?Ούτε ο Φώσκολος στην Λάμψη έτσι.Τέλος πάντων επειδή αυτή η ιστορία αρχίζει να κουράζει...κέρνα την να τελειώνουμε.

Με την καλή έννοια πάντα... :mrgreen: