- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Εγώ απλά μια απλή και συνηθισμένη πρόταση έκανα!!!rafor wrote: @Alcatraz , ο Goldstring φταιει!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Α τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ....Αντε και καλους απογονους?Δεν ξερω και τι να ευχηθω...χαχα :icon bow:Alcatraz wrote: Έχουμε σημάδια προόδου! Το Σάββατο πήγαμε να παρακολουθήσουμε κάτι αγώνες και έτυχε να είμαστε και οι 2 αρωστοι. Καθόμασταν μαζί, την έπαιρνα αγκαλιά, μου έπιανε το χέρι κλπ. Σχεδόν χεράκι-χεράκι φύγαμε! Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου κλπ! Επίσης κάθε φορά που κάθομαι έρχεται και τρίβεται κυριολεκτικά επανω μου! Αυτά τα ολίγα είπα να σας πω... τα σχόλια δικά σας.
χαχα για κατι τετοια πρωτοι ειστε... \/TheReaper wrote: Μπαίνω gameworld, βλέπω τα recent topics, βλέπω το όνομα του Θάνου στο τόπικ αυτό ως τελευταίο και αναρωτιέμαι: τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο Θάνος και ρωτάει τη συμβουλή μας; Αλλά τελικά έπεσα έξω.
Alcatraz wrote: Έχουμε σημάδια προόδου! Το Σάββατο πήγαμε να παρακολουθήσουμε κάτι αγώνες και έτυχε να είμαστε και οι 2 αρωστοι. Καθόμασταν μαζί, την έπαιρνα αγκαλιά, μου έπιανε το χέρι κλπ. Σχεδόν χεράκι-χεράκι φύγαμε! Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου κλπ! Επίσης κάθε φορά που κάθομαι έρχεται και τρίβεται κυριολεκτικά επανω μου! Αυτά τα ολίγα είπα να σας πω... τα σχόλια δικά σας.