Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
13 Nov 2010 14:21 #84112 by GoldString

rafor wrote: @Alcatraz , ο Goldstring φταιει!

Εγώ απλά μια απλή και συνηθισμένη πρόταση έκανα!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2010 22:57 #85126 by Ιβάν
Έχουμε σημάδια προόδου! Το Σάββατο πήγαμε να παρακολουθήσουμε κάτι αγώνες και έτυχε να είμαστε και οι 2 αρωστοι. Καθόμασταν μαζί, την έπαιρνα αγκαλιά, μου έπιανε το χέρι κλπ. Σχεδόν χεράκι-χεράκι φύγαμε! Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου κλπ! Επίσης κάθε φορά που κάθομαι έρχεται και τρίβεται κυριολεκτικά επανω μου! Αυτά τα ολίγα είπα να σας πω... τα σχόλια δικά σας.

More
30 Nov 2010 23:14 #85127 by thanasis

Alcatraz wrote: Έχουμε σημάδια προόδου! Το Σάββατο πήγαμε να παρακολουθήσουμε κάτι αγώνες και έτυχε να είμαστε και οι 2 αρωστοι. Καθόμασταν μαζί, την έπαιρνα αγκαλιά, μου έπιανε το χέρι κλπ. Σχεδόν χεράκι-χεράκι φύγαμε! Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου κλπ! Επίσης κάθε φορά που κάθομαι έρχεται και τρίβεται κυριολεκτικά επανω μου! Αυτά τα ολίγα είπα να σας πω... τα σχόλια δικά σας.

Α τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ....Αντε και καλους απογονους?Δεν ξερω και τι να ευχηθω...χαχα :mrgreen: :mrgreen: :icon bow:

More
01 Dec 2010 00:04 #85130 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπαίνω gameworld, βλέπω τα recent topics, βλέπω το όνομα του Θάνου στο τόπικ αυτό ως τελευταίο και αναρωτιέμαι: τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο Θάνος και ρωτάει τη συμβουλή μας; Αλλά τελικά έπεσα έξω.

Alc, ουδέν σχόλιον παλικάρι μου. Ουδέν σχόλιον. :/

More
01 Dec 2010 00:19 #85131 by thanasis

TheReaper wrote: Μπαίνω gameworld, βλέπω τα recent topics, βλέπω το όνομα του Θάνου στο τόπικ αυτό ως τελευταίο και αναρωτιέμαι: τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο Θάνος και ρωτάει τη συμβουλή μας; Αλλά τελικά έπεσα έξω.

χαχα για κατι τετοια πρωτοι ειστε... :mrgreen: :mrgreen: \:D/

More
01 Dec 2010 04:19 #85141 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Έχουμε σημάδια προόδου! Το Σάββατο πήγαμε να παρακολουθήσουμε κάτι αγώνες και έτυχε να είμαστε και οι 2 αρωστοι. Καθόμασταν μαζί, την έπαιρνα αγκαλιά, μου έπιανε το χέρι κλπ. Σχεδόν χεράκι-χεράκι φύγαμε! Στο αυτοκίνητο κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου κλπ! Επίσης κάθε φορά που κάθομαι έρχεται και τρίβεται κυριολεκτικά επανω μου! Αυτά τα ολίγα είπα να σας πω... τα σχόλια δικά σας.

Αχ με έκανες και γέλασα και απόψε :great laugh2: , σε καλό να μας βγει.

More
01 Dec 2010 04:20 #85142 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Συγχαρητηρια! Κολλήσατε ο ενας την αρρωστια του άλλου :mrgreen:

Να τα δω αυτα και απο κοντα και να μην τα πιστευω :icon what:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Dec 2010 13:34 #85170 by Νικολής Ασημάκης

More
01 Dec 2010 14:05 #85175 by Andr
απλα αυτο το topic ειναι κορυφαιο.εχουν γραφτει κορυφαιες ατακες.alcatraz το επομενο σταδιο θα ειναι αυτο
[youtube:1fykzqp5]
[/youtube:1fykzqp5]

More
01 Dec 2010 15:03 #85185 by antonis 21
θα πω αυτο που ειπε ο Παπαγιαννοπουλος "χουφτωστη χουφτωστη".οι γυναικες σε περνανε για μλκ οταν δεν κανεις εσυ τιποτα!! :mrgreen: ](*,) :)