- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Alcatraz wrote: Είναι δασκάλα μου, τι θέλεις να κάνω; Αν της το πω από τώρα θα πρέπει να αλλάξω σχολή ή να παρατήσω το άθλημα! Ξέρω πότε και πως να της το πω, μην ανησυχείς, απλά θέλω να σιγουρευτώ!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote:
Είναι δασκάλα μου, τι θέλεις να κάνω; Αν της το πω από τώρα θα πρέπει να αλλάξω σχολή ή να παρατήσω το άθλημα! Ξέρω πότε και πως να της το πω, μην ανησυχείς, απλά θέλω να σιγουρευτώ!lavezzi7 wrote:
Alcatraz wrote: Και τι θες να κάνω; Την Ματίνα, "Νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που δεν θα μας τον ξεχάσει κάνεις"? Το παω χαλαρά το θέμα! Αλλά αυτή πάλι μάλλον θέλει να γίνει κάτι! Σήμερα να πούμε μπροστά σε όλους μου έπιανε το χέρι, με κοίταζε περίεργα... φάγαμε ένα σοκολατάκι μαζί, κάθισε στο γόνατό μου...!!!
Όποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι...
Περιμένεις να πας 30 για να... 8O
Δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το ότι θέλω να το παω σιγά-σιγά το θέμα... αυτή όμως δεν το πάει σιγά-σιγά και αυτό μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση!rafor wrote: Αυτη τη φορα ομως καταλαβε τη διαφορα αναμεσα τους για αυτο το ανεφερα.
Γιατί ρε; Δεν σου αρέσει;Lalo007 wrote: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ....Δεν συνεχιζω γιατι δεν θελω να μαλωσουμε.
Alcatraz wrote:
Γιατί ρε; Δεν σου αρέσει;Lalo007 wrote: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ....Δεν συνεχιζω γιατι δεν θελω να μαλωσουμε.
Ήταν μελαχρινή και ήθελε να το ξαναβάψει αλλά της είπα να μην το κάνει!Lalo007 wrote:
Alcatraz wrote:
Αχαχα.Μια χαρα ειναι ρε.Απλα ξερεις ετσι οπως τα 'λεγες περιμενα καμια θεογκομενα.
Και καταρχην την φανταζομουν μελαχρινη,οποτε μου ηρθε αποτομο.