Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
17 Dec 2010 15:43 #86297 by rafor
Τι τι αλλο να θελει ρε Alcatraz???Χαζος εισαι ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?Αμα αυτη θελησει , εσυ τι θα κανεις?Θα πεις ξεχασα το ματι ανοιχτο , πρεπει να παω να το κλεισω?Ο μονος τροπος για να μην εχει αυτον το ''φοβο'', ειναι να το πεις σε καποια κοπελια και μονο ετσι θα δεις οτι τελικα δεν ειναι τιποτα.Δυστυχως ή ευτυχως ετσι εχουν τα πραγματα...Ή κανεις κατι και θα παρεις καποιο θετικο αποτελεσμα, ακομα και σε περιπτωση χυλοπιτας ή δεν θα κανεις τιποτα και θα μεινεις με την απορια και το ''φοβο''.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2010 16:05 #86299 by Ιβάν

rafor wrote: Τι τι αλλο να θελει ρε Alcatraz???Χαζος εισαι ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?Αμα αυτη θελησει , εσυ τι θα κανεις?Θα πεις ξεχασα το ματι ανοιχτο , πρεπει να παω να το κλεισω?

Όχι βέβαια, σιγά μην το αρνηθώ! Καλύτερα να το κάνω με αυτην παρά να παω σε οίκο ανοχής! Πλάκα μου κάνεις τώρα; Αυτό ήταν που θέλατε να μου πείτε ή έχει και κάτι άλλο;

More
17 Dec 2010 16:19 #86300 by rafor
Γιατι ρε νιανιαρο , λιγο σου ειναι αυτο?(φιλικα)

More
17 Dec 2010 18:24 #86301 by Νικολής Ασημάκης
Δεν υπάρχει βοήθεια στο θέμα του "φόβου". Μόνος σου το ξεπερνάς. Σφίγγεις τα δόντια, καταπίνεις ξερά και το λες. Αυτό μόνο, τέλος.

More
17 Dec 2010 19:08 #86304 by Ιβάν

Nikolis wrote: Δεν υπάρχει βοήθεια στο θέμα του "φόβου". Μόνος σου το ξεπερνάς. Σφίγγεις τα δόντια, καταπίνεις ξερά και το λες. Αυτό μόνο, τέλος.

Δεν θα το έλεγα ακριβώς φόβο γιατί είναι κάτι σαν ντροπή να το πω (?), κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω, απλά πάνω που αποφασίζω να το πω παθαίνω ένα τρακ! Ίσως να φοβάμαι την αντίδραση-απάντησή της! Λοιπόν, αποφάσισα σήμερα θα πάρω το θάρος και θα κάνω κίνηση (μην φανταστητε τίποτα τρομερό!), και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Αν δεν το κάνω σήμερα μετά θα "βασανίζομαι" και δεν θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στο lower! Άλλωστε τι, αυτή κάθε φορά κάνει και κάποια κίνηση... πρέπει να κάνω και εγώ!

More
17 Dec 2010 19:17 #86307 by rafor
Δεν λες που κανει(οπως αναφερεις εσυ πιο πανω) αυτη καμια κινηση, γιατι απο οτι εχω καταλαβει, δεν εχεις κανει τιποτα.Εγω το τρακ αυτο το ειχα με μια γκομενα στην πεμπτη δημοτικου.(αχαχαχαχα)Πρεπει να το ξεπερασεις και οσο για την συγκεντρωση για το lower...(αστο θα στο πω μετα τις εξετασεις, γιατι αμα σου το πω τωρα θα σε προιδεασω αρνητικα)

More
17 Dec 2010 20:06 #86315 by Νικολής Ασημάκης
Ξέρω ακριβώς τι εννοείς, το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Η βασική μας διαφορά όμως είναι μια. Εγώ σφίγγω τα δόντια και το λέω, αργά ή γρήγορα, ενώ εσύ εδώ και δυο μήνες ζητάς βοήθεια από ένα φόρουμ για το αυτονόητο. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι single player και χωρίς κωδικούς. Αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια (που ποια προσπάθεια δηλαδή, η κοπέλα σου έχει δείξει ξεκάθαρα τι θέλει).

More
17 Dec 2010 20:45 #86327 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Τι άλλα να θέλει ρε Reaper; Το θέμα είναι ότι κολόνω να κάνω κάποια κίνηση! Και αυτό γίνετε με όλες! Για αυτό και θέλω την βοήθειά σας να μου πείτε τι μπορεί να γίνει με αυτόν τον φόβο που έχω! Κατάλαβες τώρα σε τι θέλω να με βοηθήσετε;

ΥΓ. Δεν θα γυρνούσα ποτέ να σας πω πως εσείς φταίτε! Μα ποτέ!

Edit:

Και κάτι ακόμα Reaper... έχεις "κολλητή" φίλη που σου έκανε κάτι τέτοια και τα φτιάξατε? Αυτό δεν πάει μόνο στον Χάρο... οποίος άλλος θέλει ας απαντήσει!

Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο κάποια πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας. Εγώ υποστηρίζω το αντίθετο. Και αν δεις κάποιες από τις φίλες μου θα καταλάβεις(από δω και πέρα θα γράψει μια φίλη μου που είναι ΦΠΨ).

Το γεγονός ότι με όλες τις κοπέλες κωλώνεις να κάνεις κίνηση σημαίνει ότι εσύ έχεις μέσα σου το στερεότυπο πως δεν μπορεί ένας άντρας να κάνει καθαρά φιλική σχέση με μια γυναίκα. Αλλιώς δεν θα το έγραφες αυτό. Εξ άλλου για να πλησιάσεις μια κοπέλα και να καταλήξεις να τη έχεις κοπέλα "σου" πρέπει πρώτα να την πλησιάσεις φιλικά(το γνωστό αντρικό κόλπο "Σε βλέπω φιλικά στο κρεβάτι").

Τώρα, επειδή δεν κάθισα να διαβάσω όλη την ιστορία και μου την είπε ο Reaper περιληπτικά, δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς μπορεί να ζητά μια γυναίκα, διότι κάθε άνθρωπος είναι και ξεχωριστό ον με διαφορετικές ανάγκες και δικές του επιθυμίες. Ειδικά στην περίπτωση μιας γυναίκας. Αν όμως κρίνω από τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά σας, τότε θα σε κατατοπίσω στο "Καφέ της Χαράς" και συγκεκριμένα στο δεσμό Διονύσης-δασκάλα. Ελπίζω να καταλάβεις. Βέβαια, δεν είναι και το πιο εύστοχο παράδειγμα, απλά μια παρόμοια περίπτωση.

Το να ξεπεράσεις ένα φόβο σου, σημαίνει να σηκώσεις τα όριά σου και να τα τοποθετήσεις κάπου παραπέρα. Γι' αυτό θα σου είναι δύσκολο αφενός, αλλά θα νιώσεις απίστευτη αγαλλίαση αν το επιτύχεις αφετέρου. Έτσι αποκτάται και η εμπειρία. Για να ξεπεράσεις ένα φόβο σου υπάρχουν τρεις μέθοδοι:

1) Ο διάλογος. Είτε με τους γονείς σου, είτε με ένα άτομο που να εμπιστεύεσαι(ακόμη και με την ίδια την κοπέλα να το συζητήσεις καλό θα κάνει), είτε με κάποιον που να γνωρίζει περισσότερα, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας(ένας ιερέας π.χ. ή κάποιος πνευματικός άνθρωπος).

2)Επίσκεψη σε κάποιον κοινωνικό σύμβουλο. Θα μπορέσεις να αποκομίσεις μεγάλες γνώσεις και να βρεις λύση σε πολλά σου προβλήματα αναφορικά με το πως να σταθείς απέναντι στην εκάστοτε περίσταση και πως να αντιμετωπίζεις ορισμένες καταστάσεις ή δυσκολίες σου. Θα μάθεις επίσης πως να ανταποκρίνεσαι στα διάφορα "καλέσματα της φύσης"(όχι της τουαλέτας) και να έχεις πιο ήπιες "προσγειώσεις" σε κάθε τι νέο που ακούς.

3)Συνομιλία με κάποιον ψυχολόγο. Εδώ θα είναι περίπου το ίδιο με τον κοινωνικό σύμβουλο, μόνο που ο ψυχολόγος θα επικεντρωθεί περισσότερο στο να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το φόβο σου και λιγότερο στο πως να στέκεσαι μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο.

Όπως βλέπεις, το βασικό είναι να μιλήσεις σε κάποιον. Διαπροσωπικά. Ένα φόρουμ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να εκθειάζεις τους προβληματισμούς σου, διότι τα άτομα που πιθανόν είναι μέλη σε αυτό και σε κάθε φόρουμ έχουν από ελάχιστες έως μηδαμινές γνώσεις για κάποια θέματα. Πόσο μάλλον σε ένα site, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με χαβαλέ και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σου.

(αναλαμβάνει ξανά ο Reaper)

Όπως βλέπεις, όταν σου είπα να μιλήσεις με τους γονείς σου για το θέμα εσύ λογικά θα είπες "Τι λέει;!" και μετά έγραψες ό,τι είχες γράψει τότε. Να, τώρα σου τα 'πε και η κοπέλα και δικαιώθηκα. Παμ' παρακάτ'.

Alcatraz wrote: Όχι βέβαια, σιγά μην το αρνηθώ! Καλύτερα να το κάνω με αυτην παρά να παω σε οίκο ανοχής! Πλάκα μου κάνεις τώρα; Αυτό ήταν που θέλατε να μου πείτε ή έχει και κάτι άλλο;

Ποιος εδώ σου είπε να πας σε μπου**έλο; Για να ξέρουμε και τι λέμε.

Nikolis wrote: Σφίγγεις τα δόντια

[youtube:3nearx0c]
[/youtube:3nearx0c]

Aφιερωμένο....

Nikolis wrote: καταπίνεις ξερά και το λες.

[youtube:3nearx0c]
[/youtube:3nearx0c]

:mrgreen:

Nikolis wrote: Μερικά πράγματα στη ζωή είναι single player και χωρίς κωδικούς.

Ήμαρτον ρε! Αυτό κάποιος θα το βάλει σίγουρα υπογραφή.

More
More
17 Dec 2010 21:03 #86330 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote:

Nikolis wrote: καταπίνεις ξερά και το λες.

[youtube:3cqdgfkm]
[/youtube:3cqdgfkm]

Ετσι ρε !!! B Gata H Kei :mrgreen:
Μ' αρεσει που το ανέβασες στο channel σου κιόλας!!

Για ολα τα αλλα που εγραψε η κοπέλα σχεδον συμφωνω. Δεν συμφωνω στο σημειο που λεει οτι δεν εχουμε εμπειρια... Δεν καταλαβα δηλαδη...! Τι νομιζεις με την τρύπα από τα δισκάκια την βρίσκουμε; Ημαρτον :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.