- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Όχι βέβαια, σιγά μην το αρνηθώ! Καλύτερα να το κάνω με αυτην παρά να παω σε οίκο ανοχής! Πλάκα μου κάνεις τώρα; Αυτό ήταν που θέλατε να μου πείτε ή έχει και κάτι άλλο;rafor wrote: Τι τι αλλο να θελει ρε Alcatraz???Χαζος εισαι ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις?Αμα αυτη θελησει , εσυ τι θα κανεις?Θα πεις ξεχασα το ματι ανοιχτο , πρεπει να παω να το κλεισω?
Δεν θα το έλεγα ακριβώς φόβο γιατί είναι κάτι σαν ντροπή να το πω (?), κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω, απλά πάνω που αποφασίζω να το πω παθαίνω ένα τρακ! Ίσως να φοβάμαι την αντίδραση-απάντησή της! Λοιπόν, αποφάσισα σήμερα θα πάρω το θάρος και θα κάνω κίνηση (μην φανταστητε τίποτα τρομερό!), και ότι είναι να γίνει θα γίνει! Αν δεν το κάνω σήμερα μετά θα "βασανίζομαι" και δεν θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στο lower! Άλλωστε τι, αυτή κάθε φορά κάνει και κάποια κίνηση... πρέπει να κάνω και εγώ!Nikolis wrote: Δεν υπάρχει βοήθεια στο θέμα του "φόβου". Μόνος σου το ξεπερνάς. Σφίγγεις τα δόντια, καταπίνεις ξερά και το λες. Αυτό μόνο, τέλος.
Alcatraz wrote: Τι άλλα να θέλει ρε Reaper; Το θέμα είναι ότι κολόνω να κάνω κάποια κίνηση! Και αυτό γίνετε με όλες! Για αυτό και θέλω την βοήθειά σας να μου πείτε τι μπορεί να γίνει με αυτόν τον φόβο που έχω! Κατάλαβες τώρα σε τι θέλω να με βοηθήσετε;
ΥΓ. Δεν θα γυρνούσα ποτέ να σας πω πως εσείς φταίτε! Μα ποτέ!
Edit:
Και κάτι ακόμα Reaper... έχεις "κολλητή" φίλη που σου έκανε κάτι τέτοια και τα φτιάξατε? Αυτό δεν πάει μόνο στον Χάρο... οποίος άλλος θέλει ας απαντήσει!
Alcatraz wrote: Όχι βέβαια, σιγά μην το αρνηθώ! Καλύτερα να το κάνω με αυτην παρά να παω σε οίκο ανοχής! Πλάκα μου κάνεις τώρα; Αυτό ήταν που θέλατε να μου πείτε ή έχει και κάτι άλλο;
Nikolis wrote: Σφίγγεις τα δόντια
Nikolis wrote: καταπίνεις ξερά και το λες.
Nikolis wrote: Μερικά πράγματα στη ζωή είναι single player και χωρίς κωδικούς.
TheReaper wrote:
Nikolis wrote: καταπίνεις ξερά και το λες.
[youtube:3cqdgfkm][/youtube:3cqdgfkm]