- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτό που είπες είναι! Αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα και εγώ να της πω "και γιατί να περιμένουμε μέχρι τα 18?"! Καλό ε?rafor wrote: Κατα 85% εγω συμφωνω, δεν ειπαμε να ρωτησεις, αλλα εσυ πως το εισεπραξες εκεινη τη στιγμη?Τελος παντων, δεν ηταν απο φοβο, απλα βρεθηκες σε αμηχανια και πεταξες οτι μαλ**ια σου ηρθε εκεινη τη στιγμη, απλα για να προσπαθεις να αποφυγεις αυτη την κατασταση.
Alcatraz wrote: Αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα και εγώ να της πω "και γιατί να περιμένουμε μέχρι τα 18?"! Καλό ε?
Είμαι ένας βλάκας και μισός! Γιατί πρέπει να είμαι τόσο δειλός;! Λες να με θέλει Νικολή;Nikolis wrote:
Alcatraz wrote: Αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα και εγώ να της πω "και γιατί να περιμένουμε μέχρι τα 18?"! Καλό ε?
Δεν το είπες όμως, οπότε... :bduh:
Alcatraz wrote: Λες να με θέλει Νικολή;
Alcatraz wrote: Είμαι ένας βλάκας και μισός!
Άντε ρε!BigBoss wrote:
Οχι
Το είμαι ένας βλάκας και μισός το είπα γιατί αυτή μου την πέφτει και λογικά λιώνει για πάρτη μου (όπως και εγώ για αυτην) και δεν κάνω την παραμικρή κίνηση! Χτες να πούμε είχε στενοχωρηθεί που δεν θα ερχόμουν και όταν με είδε άλλαξε τελείως!Nikolis wrote:
Alcatraz wrote: Είμαι ένας βλάκας και μισός!
Απαντάς μόνος σου. Τόσες σελίδες αυτό το πράγμα σου λέμε και συνεχίζεις να ρωτάς;
TheReaper wrote: Το γεγονός ότι με όλες τις κοπέλες κωλώνεις να κάνεις κίνηση σημαίνει ότι εσύ έχεις μέσα σου το στερεότυπο πως δεν μπορεί ένας άντρας να κάνει καθαρά φιλική σχέση με μια γυναίκα. Αλλιώς δεν θα το έγραφες αυτό. Εξ άλλου για να πλησιάσεις μια κοπέλα και να καταλήξεις να τη έχεις κοπέλα "σου" πρέπει πρώτα να την πλησιάσεις φιλικά(το γνωστό αντρικό κόλπο "Σε βλέπω φιλικά στο κρεβάτι").
Τώρα, επειδή δεν κάθισα να διαβάσω όλη την ιστορία και μου την είπε ο Reaper περιληπτικά, δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς μπορεί να ζητά μια γυναίκα, διότι κάθε άνθρωπος είναι και ξεχωριστό ον με διαφορετικές ανάγκες και δικές του επιθυμίες. Ειδικά στην περίπτωση μιας γυναίκας. Αν όμως κρίνω από τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά σας, τότε θα σε κατατοπίσω στο "Καφέ της Χαράς" και συγκεκριμένα στο δεσμό Διονύσης-δασκάλα. Ελπίζω να καταλάβεις. Βέβαια, δεν είναι και το πιο εύστοχο παράδειγμα, απλά μια παρόμοια περίπτωση.
Το να ξεπεράσεις ένα φόβο σου, σημαίνει να σηκώσεις τα όριά σου και να τα τοποθετήσεις κάπου παραπέρα. Γι' αυτό θα σου είναι δύσκολο αφενός, αλλά θα νιώσεις απίστευτη αγαλλίαση αν το επιτύχεις αφετέρου. Έτσι αποκτάται και η εμπειρία. Για να ξεπεράσεις ένα φόβο σου υπάρχουν τρεις μέθοδοι:
1) Ο διάλογος. Είτε με τους γονείς σου, είτε με ένα άτομο που να εμπιστεύεσαι(ακόμη και με την ίδια την κοπέλα να το συζητήσεις καλό θα κάνει), είτε με κάποιον που να γνωρίζει περισσότερα, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας(ένας ιερέας π.χ. ή κάποιος πνευματικός άνθρωπος).
2)Επίσκεψη σε κάποιον κοινωνικό σύμβουλο. Θα μπορέσεις να αποκομίσεις μεγάλες γνώσεις και να βρεις λύση σε πολλά σου προβλήματα αναφορικά με το πως να σταθείς απέναντι στην εκάστοτε περίσταση και πως να αντιμετωπίζεις ορισμένες καταστάσεις ή δυσκολίες σου. Θα μάθεις επίσης πως να ανταποκρίνεσαι στα διάφορα "καλέσματα της φύσης"(όχι της τουαλέτας) και να έχεις πιο ήπιες "προσγειώσεις" σε κάθε τι νέο που ακούς.
3)Συνομιλία με κάποιον ψυχολόγο. Εδώ θα είναι περίπου το ίδιο με τον κοινωνικό σύμβουλο, μόνο που ο ψυχολόγος θα επικεντρωθεί περισσότερο στο να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το φόβο σου και λιγότερο στο πως να στέκεσαι μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο.
Όπως βλέπεις, το βασικό είναι να μιλήσεις σε κάποιον. Διαπροσωπικά. Ένα φόρουμ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να εκθειάζεις τους προβληματισμούς σου, διότι τα άτομα που πιθανόν είναι μέλη σε αυτό και σε κάθε φόρουμ έχουν από ελάχιστες έως μηδαμινές γνώσεις για κάποια θέματα. Πόσο μάλλον σε ένα site, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με χαβαλέ και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σου.