Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
25 Dec 2010 18:01 #86796 by Ιβάν
Λοιπόν παιδιά. Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω μπορεί να σας φανεί περίεργο και να μην με πιστέψετε, αλλά είναι η αλήθεια.

Παρακάτω η "εξομολόγηση" με SMS:

Ιβάν: "Πω...ξέρεις τι θέλω πολύ τώρα??"

Σοφία: "Τι θα ήθελες??"

Ιβάν: "Θέλω επιτέλους να γίνω 18, να βγαίνω με τους φίλους μου ή κάποιον άλλον, να ξενυχτάω...εσυ τι θα ήθελες???"

Σοφία: "Να ήσουν 18 ή ακόμα καλύτερα στην ηλικία μου!!!"

Ιβάν: "18 θα γίνω...και εγώ θα ήθελα να ήμουν στην ηλικία σου, κρίμα όμως! Και γιατί??"

Σοφία: "Γιατί μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί σου, γελάμε περνάμε καλά και θα μου άρεσε να βγαίναμε!!"

Όλα είναι λέξη προς λέξη. Τώρα τι έχετε να μου πείτε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2010 18:13 #86797 by Γιάννης Ρέμας
αν έβλεπα και καμιά φωτογραφία της καλά θα ήταν για να ξέρουμε πως είναι αν άξιζε όλος αυτός ο κόπος facebook δεν έχει?
επίσης τώρα πρέπει να βάλει κάποιος τη μουσική των pokemon όταν κερδίζεις ένα έμβλημα :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud:

More
25 Dec 2010 18:27 #86799 by Andr
εννοεις αυτο
[youtube:3qb7lde3]
[/youtube:3qb7lde3]

αλλα αυτο ειναι καλυτερο
[youtube:3qb7lde3]
[/youtube:3qb7lde3]

More
25 Dec 2010 18:29 #86800 by Ιβάν
Αν κοιτάξετε 2-3 σελίδες πιο πίσω θα βρείτε την φωτογραφία της!

More
25 Dec 2010 18:31 #86801 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Λοιπόν παιδιά. Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω μπορεί να σας φανεί περίεργο και να μην με πιστέψετε, αλλά είναι η αλήθεια.

Παρακάτω η "εξομολόγηση" με SMS:

Ιβάν: "Πω...ξέρεις τι θέλω πολύ τώρα??"

Σοφία: "Τι θα ήθελες??"

Ιβάν: "Θέλω επιτέλους να γίνω 18, να βγαίνω με τους φίλους μου ή κάποιον άλλον, να ξενυχτάω...εσυ τι θα ήθελες???"

Σοφία: "Να ήσουν 18 ή ακόμα καλύτερα στην ηλικία μου!!!"

Ιβάν: "18 θα γίνω...και εγώ θα ήθελα να ήμουν στην ηλικία σου, κρίμα όμως! Και γιατί??"

Σοφία: "Γιατί μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί σου, γελάμε περνάμε καλά και θα μου άρεσε να βγαίναμε!!"

Όλα είναι λέξη προς λέξη. Τώρα τι έχετε να μου πείτε;

Το topic με τα ανέκδοτα είναι εδώ .

More
25 Dec 2010 18:36 #86802 by rafor
Αχαχαχαχα.Αμεσως ο souvlaki τα postαρε τα βιντεο!@Ιβαν, προχωρα ρε !!!Τι καθεσαι και περιμενεις?Σου λεει αλλη μια φορα οτι θα ηθελε να βγαινετε και εσυ καθεσαι σαν .... (δεν θα το πω)...χαζος???Εισαι πολυ τυχερος που δειχνει μερος των συναισθηματων της και δεν σου αφηνει εσενα να λυσεις τον ''γρυφο'',γιατι αλλιως θα περιμενε η κοπελα καμια αιωνιοτητα.

More
25 Dec 2010 18:37 #86803 by Γιάννης Ρέμας
kammeno souvlaki το δεύτερο είναι το καλύτερο όσο για τον ThunderHawk χρόνια πολλά με την ευκαιρία έπεσα κάτω από τα γέλια πολύ καλό :D =D> :icon bow:

More
25 Dec 2010 18:46 #86805 by Μπάμπης Χαραλάμπους

legend10 wrote: kammeno souvlaki το δεύτερο είναι το καλύτερο όσο για τον ThunderHawk χρόνια πολλά με την ευκαιρία έπεσα κάτω από τα γέλια πολύ καλό :D =D> :icon bow:

Δεν είσαι ο μόνος :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Dec 2010 19:07 #86806 by Ιβάν
@TH: Όλα αυτά που έγραψα είναι αλήθεια... δεν εχω λόγο να σας λέω πράγματα που είναι ψευδείς! Αν δεν με πιστεύεις να βρεθούμε και θα σου δείξω τα μηνύματα! Μπορώ να ορκιστω σε ότι θέλετε!

More
25 Dec 2010 20:29 #86807 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν πιστεύω να το θεωρούσε ετσι

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.