Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
09 Nov 2010 23:58 #83891 by Άγγελος Φασούλης
Α, δεν φτάνει η χυλόπιτα που θα φάμε εξαιτίας σου, θα σε πληρώσουμε κιόλας! :bduh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2010 00:09 #83894 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι σίγουρα λεφτά, γι' αυτό το λέει. :lol:

More
10 Nov 2010 08:08 #83902 by Ιβάν
Ρε σεις σοβαρεύτητε λίγο ρε! Το έχετε παρατραβιξει λίγο το θέμα. TH έχω συνηθίσει να μου κάνεις σκληρές κριτικές! Τι άλλο να σας πω... δεν βγαίνει με την καμία απ' το μυαλό μου. Για ότι καινούριο βήμα θα κάνω θα σας ενημερώνω.

More
10 Nov 2010 11:02 #83905 by Frank
Λοιπον Αλκατραζ, η δικια μου συμβουλη ειναι να ακουσεις τις συμβουλες ολων μα ολων των αλλων μεχρι μια σελιδα πριν (που το μαμησαν το θεμα με τα τραγουδια), συμφωνω απολυτα με ολους, μα ΜΕ ΟΛΟΥΣ πραγματικα. Οπως σου εχω ξαναπει, ακου τους μεγαλυτερους ΚΑΤΙ παραπανω ξερουν, σε 2-4 χρονια ξαναδιαβασε οσα ειπες στις τελευταιες σελιδες πριν απο εδω και ... θα καταλαβεις :wink:

οσο για το χερακι πρπει να εχει γινει κατακοκκινο ε ?
(απο το αιμα οταν γρατζουνιεσαι απ τα τριανταφυλλα)

draginfable wrote:
Αυτό το topic είναι όλα τα λεφτά! Όσο πάει γίνεται και καλύτερο

ισως ενα απ τα αγαπημενα μου τοπικς, περιμενω εναγωνιως την συνεχεια :lol:

ThunderHawk wrote: ... και σταμάτα να μαδάς τις τριανταφυλλιές ....

More
10 Nov 2010 15:31 #83922 by rafor
Ρε συ Alcatraz, εμεις σοβαροι ημασταν(μην ακουσω σχολια), αλλα και με αυτα που μας λες, ξεφευγουμε λιγακι απο τη σφαιρα της πραγματικοτητας.Το ολο θεμα αν μη τι αλλο ειναι σοβαρο, αλλα το πιο στεναχωρο, ειναι οτι δεν δεχεσαι τις συμβουλες των αλλων.Δεν σου ειπα να βασιζεσαι μονο σε αυτα που λεμε , αλλα και εγω για να μην σου ερθει καμια χυλοπιτα αγρια και για να μην καταλαβεις μετα τι βλακεια θα εχεις κανει σε συμβουλευω.Βεβαια μπορεις να διαλεξεις το τι θα κανεις, αλλα σκεψου τα συν και τα πλην και σκεψου και τι εχεις να χασεις εαν διαλεξεις να προχωρησεις.Κανεις δεν σου ειπε να μην εχεις καλες σχεσεις με τη δασκαλα σου , αλλα οχι σε σημειο να θες να κανετε και σχεση.Αυτα απο εμενα και εαν καταλαβες τι θελω να σε κανω να καταλαβεις , ειμαστε οκ.

More
10 Nov 2010 17:15 #83932 by Lalo007
Λοιπον αλκατραζ μην λεω τα ιδια με τους προηγουμενους.Απλα να ξερεις οτι θα τα βλεπεις αυτα τα ποστ σε 1μιση χρονο και θα γελας.... :wink:

More
10 Nov 2010 20:39 #83961 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε συ Alc, δηλαδή, εντάξει. Να σου πω κάτι; Δεν κερδίζεις τίποτα από αυτή τη σχέση. Σου είπαμε ότι επειδή είναι μεγαλύτερή σου θα υπάρχει πρόβλημα. Άσ'το το νομικό θέμα. Κοίτα το από μια άλλη μεριά. Η δασκάλα σου(που πιθανολογώ έχει κάποια προηγούμενη εμπειρία σε ορισμένα θέματα) είναι κλάσεις ανώτερή σου. Αν κάνεις κάποιο μεγάλο βήμα μαζί της θα το μετανιώνεις που δεν ξεκίνησες με συνομήλική σου. Το είπε και ο Χάουζ άλλωστε σε ένα επεισόδιο.

Από εδώ αρχίζω λίγο τα σκληροπυρηνικά λόγια, οπότε μην παρεξηγείτε.

Όσο για το ότι όλοι λένε πως δεν ακούς τις συμβουλές μας, και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε γιατί πρέπει να έχεις δική σου άποψη, θα πω το εξής. Πριν 3 χρόνια κάποιοι φίλοι μου(στην ηλικία σου ήμασταν) ήθελαν να πάνε μπουρδε**τσαρκα. "Άντε ρε Ανέστη πάμε", "Άντε έλα κι εσύ" εγώ όμως τους έλεγα ότι δεν πρόκειται να πάω πουθενά γιατί αυτές κάθε βράδυ τις περνάει ένας ντουνιάς και φοβόμουν μήπως πάθω τίποτα. Και αφού στο τέλος με στόλισαν και με άφησαν μόνο μου μετά από δύο χρόνια ανακαλύπτει ο ένας ότι κόλλησε AIDS. Τώρα πως έγινε αυτό δεν ξέρω, νόμιζα ότι βάζουν προφυλακτικά εκεί.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι κόψε τις μα****ες και άκου κάποιον/-ους που έχει/-ουν ένα κομμάτι εμπειρίας περισσότερο από σένα. Σου είπα και σε προηγούμενο post ότι κι εγώ τα είχα με μεγαλύτερή μου. Αλλά επειδή υπήρχε μεγάλο χάσμα ηλικίας είχαμε διαφορετικές νοοτροπίες. Προς Θεού, το ότι τα φτιάχνεις με μεγαλύτερή σου δε σημαίνει ότι είσαι και ώριμος ή ο,τιδήποτε άλλο σου έχουν πει. Πίστεψέ με, γίνονται πολλές μα***ες μέσα σε μια τέτοια σχέση που καταλήγουν να είναι δίκοπο μαχαίρι. Στο τέλος καταλήγετε να τσακώνεστε για μικρότητες και μετά κάθεσαι μόνος σου και λες "Ρε πο**τη μου, τι σκατά πήγα κι έκανα;". Το ότι θα είναι αργά όμως δεν μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Αν θα είναι αργά και θα κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο εσύ θα το ορίσεις.

Λοιπόν ήθελα κι άλλα να πω, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο και τα ξέχασα. Μια τελευταία κουβέντα από μένα για το θέμα αυτό: κάνε ό,τι μα ό,τι θέλεις. Όμως αν γίνει κάτι στραβό μην γυρίσεις να πεις ότι είχαμε δίκιο. Αυτού του είδους η συμπεριφορά με προκαλεί και χάνω τον έλεγχο. Εμείς σου είπαμε τις απόψεις μας και εσύ κράτα όσα πιστεύεις ότι θα σε ωφελήσουν. Πάντως, δεν έχω δει κανέναν μέχρι τώρα να σου λέει να προχωρήσεις. Και δεν πιστεύω να το κάνει κανείς επειδή σε ζηλεύει και θα ήθελε να του τύχει κάτι παρόμοιο. Εσύ ορίζεις την πορεία σου από δω και πέρα.

Φιλικά πάντα
TR

More
10 Nov 2010 20:58 #83965 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: . Το είπε και ο Χάουζ άλλωστε σε ένα επεισόδιο.

Εγκυρότατες πηγές!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Nov 2010 21:18 #83967 by rafor
Ρε μπαμπη, απ' ολο το post του Reaper, εσυ αυτο βρηκες να σχολιασεις???FAIL!

More
11 Nov 2010 15:07 #84012 by Ιβάν
Λοιπόν, σας ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας! Έχω προσπαθήσει πολύ να την βγάλω απ' το μυαλό μου αλλά κατάλαβα πως ήταν μάταια η προσπάθεια. Θα κάνω το εξής και ας μην συμφωνείτε μαζί μου. Θα συνεχίσω να βγαίνω μαζί της, αν όμως καταλάβω ότι με θέλει τότε θα κάνω αυτό που πρέπει, αν πάλι όχι τότε δεν νομίζω να το ρισκάρω! Αυτά.