Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
09 Nov 2010 18:37 #83841 by Άγγελος Φασούλης

Nikolis wrote: Αν ήταν 8 χρόνια μικρότερη θα ήταν παιδάκι δημοτικού και αυτό λέγεται ανωμαλία. :P

Γι'αυτό το είπα.

eliminator wrote: +1000
Είναι 16 αυτός αν ήταν αυτή 8 χρόνια μικροτερή του θα ήταν 8...Ουτε ο παπασωτήρης(ο οποίος με βάπτησε! Σοβαρα!!!) να ήταν.

Χαχα. Πλάκα κάνεις;

Εν το μεταξύ η όλη κατάσταση είναι κάπως ειρωνική διότι αν γίνει κάτι ανάμεσα σε έναν 17χρονο και μία 25χρονη είναι ποινικό αδίκημα ενώ ανάμεσα σε έναν 18χρονο και μία 26χρονη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λες και ξαφνικά σε έναν χρόνο άλλαξαν τα πάντα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2010 18:41 #83842 by eliminator

draginfable wrote:

Nikolis wrote: Αν ήταν 8 χρόνια μικρότερη θα ήταν παιδάκι δημοτικού και αυτό λέγεται ανωμαλία. :P

Γι'αυτό το είπα.

eliminator wrote: +1000
Είναι 16 αυτός αν ήταν αυτή 8 χρόνια μικροτερή του θα ήταν 8...Ουτε ο παπασωτήρης(ο οποίος με βάπτησε! Σοβαρα!!!) να ήταν.

Χαχα. Πλάκα κάνεις;

Εν το μεταξύ η όλη κατάσταση είναι κάπως ειρωνική διότι αν γίνει κάτι ανάμεσα σε έναν 17χρονο και μία 25χρονη είναι ποινικό αδίκημα ενώ ανάμεσα σε έναν 18χρονο και μία 26χρονη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λες και ξαφνικά σε έναν χρόνο άλλαξαν τα πάντα.

Nαι ρε σοβαρά!! Δεν κάνω πλάκα!! Αλλά μη σου φένεται περίεργο έχει βαπτήσει σχολεία ολόκληρα εγώ θα του ξέφευγα; Όποιον και να ρωτήσεις στην περιοχή μου αυτός τον βάπτησε. Πιο πολύ πελατεία και από τα ΙΚΕΑ είχε κάποτε.
Living in Greece my friend.

More
09 Nov 2010 18:49 #83843 by Aνέστης Αδαμίδης
Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο παπασωτήρης και έχουμε αρχίσει να χάνουμε τη μπάλα λίγο.

Τεσπα, το θέμα με τα 17-25 και 18-26 είναι εντελώς διαφορετικό. Για ένα λόγο, επειδή η πολιτεία και η κοινωνία δέχονται το 18 ως κατώτατο όριο ενηλικίωσης. Παλιότερα ήταν το όριο στα 21 και ακόμη πιο παλιά στα 25. Απλά είναι ένας κοινωνικός συμβιβασμός.

More
09 Nov 2010 18:49 #83844 by Ιβάν
Ρε σεις σοβαρευτήτε λίγο! Σιγά μην κάνω και αυτό που λέει ο eliminator! Και οι μπάτσοι άλλη δουλειά δεν είχαν να ψάχνουν εμένα και την Σοφία! Λες και θα γυρίσουμε τσόντα ή θα βγούμε με ταμπελάκια που να λένε την ηλικία μας στην τηλεόραση και εμείς να φιλιόμαστε! Άντε ρε! Και σας είχα για σοβαρά άτομα! :mrgreen:

More
09 Nov 2010 18:55 #83845 by Aνέστης Αδαμίδης
Στη μάνα σου το πες; Σοβαρά τώρα. Γνωρίζει η μάνα σου ή ο πατέρας σου ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ξέρω, θα πεις ότι αν το μάθουν θα φρικάρουν και δε σε αφήσουν να πας ξανά στο καρατέ. Αλλά σκέψου το λίγο. Είναι οι μόνοι που μπορούν να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές. Εδώ εμείς μιλάμε με και λέμε τις γνώμες μας σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα που μας μεγάλωσαν και μας έμαθαν. ΟΙ γονείς σου μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Μίλησε μαζί τους και τι να σου πω.... Καλή τύχη.

More
09 Nov 2010 21:39 #83855 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μιλάμε για καταστάσεις anime... ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ ! Αν τα καταφέρετε εσείς οι δυο χωρίς νομικά προβλήματα (αν και αμφιβάλω) θα αρχίζω να πιστεύω σε αυτά...

Nikolis wrote: Ωραία, ξέρει να δέρνει κιόλας.

Ωχ βλέπω να τρώει ξύλο και αυτός...

(Καλοκαίρι 2009 και όποιος ξέρει)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Nov 2010 21:42 #83856 by rafor
Συμφωνω με τον Reaper!Ειναι οχι σοβαρο , αλλα οχι και κατι το συνηθισμενο.Εαν ξερεις την απαντηση των γονιων σου απο τωρα,απλα κανε πισω, γιατι ειναι κριμα να κανεις καποια μ****** και να χασεις το taekwondoo.Δεν αξιζει να αναστατωθεις χωρις λογο.

More
09 Nov 2010 22:03 #83857 by Solid Snake
Καταρχήν σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω. Ποτέ δεν περίμενα να ακούσω κάτι τόσο άκυρο. Πας καλά, καταρχήν δεν την φτάνεις ούτε στο ύψος, πιστεύεις ότι θα ήθελε να είχε δίπλα της ένα παιδί (γιατί παιδί είσαι μπροστά της) και να την συνοδεύει στις εξόδους της όταν όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν κάποιο ώριμο μαζί τους;

More
09 Nov 2010 22:21 #83860 by Lalo007
Προσεξτε κακομοιρηδες μην τα διαβαζει αυτα εδω που γραφουμε...Ειδικα αν της εχεις πεις οτι γραφεις στο Gw...... :mrgreen:

More
09 Nov 2010 22:38 #83863 by Ιβάν
Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20! Επίσης τι έχετε πάθει όλοι σας με τα νομικά... λες και κάνουμε κάτι κακό και θα μας βρουν ανάμεσα σε τόσους! Επίσης οι γονείς μου ξέρουν ότι βγήκαμε μαζί και ο πατέρας μου λέει συνέχεια και βλακίες για μας τους 2! Και δεν πρόκειται μόλις θα τα φτιάχνω με μια γκόμενα να πηγαίνω και να το λέω στους γονείς μου! Σας κάλυψα? Επίσης την Πέμπτη έχουμε και επαιτιο!

ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!