Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
19 Sep 2010 19:13 #78920 by Lalo007

BigBoss wrote: Δεν της λες τιποτα, την φιλας... το πολυ πολυ τρως χαστουκοχιλοπιτα...

Σαν πολλα εργα δεν βλεπεις μπαμπη? :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2010 19:31 #78925 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μπα, που χρονος; Ετσι γινονται τα πραγματα... Γιατι εσυ τι θα εκανες; Θα της έλεγες μήπως....

Lalo007: Γκουχ γκουχ να σε ρωτησω κατι;
Κοπελα: Έλα μου... :heart:
Lalo007: Μπορω να σε φιλησω;

Μετα απο αυτο η κοπελα εχει ξενερωσει :ANAL: μιας που περιμενει εσενα να κανεις την κίνηση. Δεν σε θελει να διστάζεις...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Sep 2010 19:43 - 19 Sep 2010 19:47 #78927 by Ιβάν

BigBoss wrote: Κανεις αυτα που λεει ο Μανος πιο επανω και αν δεις οτι ''λιωνει'' για σενα τοτε προχωρας στο φιλι....

Εγώ όμως έχω φάει "Χ" από αυτην! Θα της ζητήσω και ραντεβού?
Last edit: 19 Sep 2010 19:47 by Ιβάν.

More
19 Sep 2010 19:44 #78928 by Lalo007

BigBoss wrote: Μπα, που χρονος; Ετσι γινονται τα πραγματα... Γιατι εσυ τι θα εκανες; Θα της έλεγες μήπως....

Lalo007: Γκουχ γκουχ να σε ρωτησω κατι;
Κοπελα: Έλα μου... :heart:
Lalo007: Μπορω να σε φιλησω;

Μετα απο αυτο η κοπελα εχει ξενερωσει :ANAL: μιας που περιμενει εσενα να κανεις την κίνηση. Δεν σε θελει να διστάζεις...

Βρε ασε τι θα εκανα εγω...( :asshole: ).Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει δωσει κανενα δειγμα οτι τον γουσταρει,θα γινει ρομπα και θα γυρισει σπιτι με κατακοκκινο μαγουλακι(αν ειναι ευστοχη παντα).Οποτε προσοχη πριν προχωρησουμε στην "Μπάμπια" τεχνικη. :P

More
19 Sep 2010 20:08 #78929 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μην της πεις να βγειτε απλα μιλα της και παρε το τηλ της...

Lalo007 wrote: Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει δωσει κανενα δειγμα οτι τον γουσταρει,θα γινει ρομπα και θα γυρισει σπιτι με κατακοκκινο μαγουλακι(αν ειναι ευστοχη παντα)

Πατα το L2 να κανεις reverse

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Sep 2010 20:18 #78930 by Ιβάν

BigBoss wrote: Μην της πεις να βγειτε απλα μιλα της και παρε το τηλ της...

Lalo007 wrote: Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει δωσει κανενα δειγμα οτι τον γουσταρει,θα γινει ρομπα και θα γυρισει σπιτι με κατακοκκινο μαγουλακι(αν ειναι ευστοχη παντα)

Έχω είδη σκεφτεί τι θα κάνω και δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα! Θέλετε να ακούσετε τι έχω σκεφτεί?

More
19 Sep 2010 20:22 #78931 by Lalo007

Alcatraz wrote:

BigBoss wrote: Μην της πεις να βγειτε απλα μιλα της και παρε το τηλ της...

Έχω είδη σκεφτεί τι θα κάνω και δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα! Θέλετε να ακούσετε τι έχω σκεφτεί?

Ωχχχχ....Ακουμε. 8O

More
19 Sep 2010 21:05 #78935 by GoldString
Εχτές πειραματίστηκα με το να χωθείς κατευθείαν δηλαδή να την φιλήσεις στο ξεκάρφωτο το θέμα είναι ότι το έκανα κάτω από το σπίτι της(έβλεπα κάτι μάτια από πάνω)αλλά κατά τα άλλα χαλαρά και ωραία.Τις 85% φορές πιάνει.
Ειδικά άμα είναι και Αγαμ@@το τότε πάει κόλλησε

More
19 Sep 2010 21:10 #78936 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Ωχχχχ....Ακουμε. 8O

Λοιπόν, έτσι όπως θα είμαστε θα την πάρω και θα απομακρύνθουμε! Θα την παω κάπου ώστε να είμαστε μόνοι. Στον δρόμο θα της λέω διάφορα ώστε να περάσει η ώρα, μόλις όμως θα είμαστε μόνοι θα της πω: "Την προηγούμενη φορά δεν μου τα ξεκαθαρισες, πες μου ένα ναι ή ένα όχι για να ξεκολλησω. Να ξέρεις όμως πως τα συναισθήματά μου για σένα δεν αλλάζουν."(και διάφορες τέτοιες σαχλαμαρες). Αν μου πει όχι τότε θα πάρω και θα την φιλίσω! Θα της πω: "Να ξέρεις τι χάνεις" και θα την αφήσω με ανοιχτό το στόμα!

Υ.Γ. Θα της προσφέρω και ένα τριαντάφυλλο για να την "μαγεψω".

More
20 Sep 2010 00:22 #78951 by Νικολής Ασημάκης

Lalo007 wrote: ακολουθα μονο ενα τροπο απο τους παραπανω και η γυναικα θα πεσει σαν παγακι στην πορτοκαλαδα. :wink:

Η παρομοίωσή σου με σκοτώνει. :mrgreen:

Όσο για το σχέδιό σου Alcatraz το θεωρώ χαζό (αναφέρομαι κυρίως στο σημείο του φιλιού), αλλά αν έχεις ψηθεί τόσο να το κάνεις, δεν μπορώ να σε κρατήσω. Χαστουκόπιτα Εξπρές έχεις δοκιμάσει ποτέ σου;