- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
BigBoss wrote: Δεν της λες τιποτα, την φιλας... το πολυ πολυ τρως χαστουκοχιλοπιτα...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Εγώ όμως έχω φάει "Χ" από αυτην! Θα της ζητήσω και ραντεβού?BigBoss wrote: Κανεις αυτα που λεει ο Μανος πιο επανω και αν δεις οτι ''λιωνει'' για σενα τοτε προχωρας στο φιλι....
BigBoss wrote: Μπα, που χρονος; Ετσι γινονται τα πραγματα... Γιατι εσυ τι θα εκανες; Θα της έλεγες μήπως....
Lalo007: Γκουχ γκουχ να σε ρωτησω κατι;
Κοπελα: Έλα μου... :heart:
Lalo007: Μπορω να σε φιλησω;
Μετα απο αυτο η κοπελα εχει ξενερωσει :ANAL: μιας που περιμενει εσενα να κανεις την κίνηση. Δεν σε θελει να διστάζεις...
Lalo007 wrote: Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει δωσει κανενα δειγμα οτι τον γουσταρει,θα γινει ρομπα και θα γυρισει σπιτι με κατακοκκινο μαγουλακι(αν ειναι ευστοχη παντα)
Έχω είδη σκεφτεί τι θα κάνω και δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα! Θέλετε να ακούσετε τι έχω σκεφτεί?BigBoss wrote: Μην της πεις να βγειτε απλα μιλα της και παρε το τηλ της...
Lalo007 wrote: Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει δωσει κανενα δειγμα οτι τον γουσταρει,θα γινει ρομπα και θα γυρισει σπιτι με κατακοκκινο μαγουλακι(αν ειναι ευστοχη παντα)
Πατα το L2 να κανεις reverse
Alcatraz wrote:
Έχω είδη σκεφτεί τι θα κάνω και δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα! Θέλετε να ακούσετε τι έχω σκεφτεί?BigBoss wrote: Μην της πεις να βγειτε απλα μιλα της και παρε το τηλ της...
Πατα το L2 να κανεις reverse
Λοιπόν, έτσι όπως θα είμαστε θα την πάρω και θα απομακρύνθουμε! Θα την παω κάπου ώστε να είμαστε μόνοι. Στον δρόμο θα της λέω διάφορα ώστε να περάσει η ώρα, μόλις όμως θα είμαστε μόνοι θα της πω: "Την προηγούμενη φορά δεν μου τα ξεκαθαρισες, πες μου ένα ναι ή ένα όχι για να ξεκολλησω. Να ξέρεις όμως πως τα συναισθήματά μου για σένα δεν αλλάζουν."(και διάφορες τέτοιες σαχλαμαρες). Αν μου πει όχι τότε θα πάρω και θα την φιλίσω! Θα της πω: "Να ξέρεις τι χάνεις" και θα την αφήσω με ανοιχτό το στόμα!Lalo007 wrote: Ωχχχχ....Ακουμε. 8O
Lalo007 wrote: ακολουθα μονο ενα τροπο απο τους παραπανω και η γυναικα θα πεσει σαν παγακι στην πορτοκαλαδα.